Модни консултации 41

• 46 264
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
Ще се възползвам с голям кеф. Още си спомням моите стари сини каубойки, разбих ги от носене.

# 151
да, модерни са каубойските ботуши, и аз видях черни с подобни шарки, комбинирани с рокля, в кафяво-жълто или друга рокля. И ботушите се открояват!

# 152
  • София

Тези тъмночервените като модел много ми харесаха. И цветът ми е любим за есен и зима.

# 153
Още миналата година бяха модерни каубойските - и класически и по-стилизирани такива, чепкахме ги из темата дори.
Но май не се носят като преди със якета и ресни и не се правят "западни" стилизации, а по-скоро обратното - носят се с неща, които по стил нямат нещо общо с ботушите.

Няколко идеи за стилизация (някои от които ме оставят безмълвна) Grinning
https://stylereportmagazine.com/5-outfit-ideas-to-wear-with-your-western-boots/
https://thefashiontag.com/2018-autumn-trend-cowboy-boots/

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 06:21 от Agent Provocateur

# 154

Тези тъмночервените като модел много ми харесаха. И цветът ми е любим за есен и зима.

И на мен ми харесват, но са с облечен ток. Това ме притеснява, иначе формата ми е супер. Предпочитам такива тесни нагоре боти, миналата година си взех широки, ей голяма мъка с панталоните, ни вътре, ни отгоре да паднат, пречупват се, никога повече такъв модел

# 155
  • Street of Dreams
За последно каубойски летни ботуши си взех през 2014. Още тогава се чудех, че пак излизат на мода, но бяха толкова хубави, че хич не се замислих. Не помня марката, но някоя от известните беше. Бързо ги разказах обаче, при едно от честите масови освобождавания на място у дома.

Аз също НЕ гладя. Не и не. А имам униформен мъж. Просто белите ризи като се извадят от пералнята, хубаво се изтръскват и се закачат на закачалки в гардероба му, да си съхнат там. Ами добре се получава, пък който има претенции, знае къде е ютията.
Моите дрехи също се простират внимателно и не ги гладя. А преди гладех всичко (по немски тертип) дънки, тениски, чаршафи, хавлии(!), памучно бельо...

Не можах да видя "оригиналът" на роклята на Неви - колко жалко, всички толкова я харесаха. Може ли да сложите снимка, че сайтът ме праща все на начална страница. Иначе като идея изглежда чудесно, но кофти изпълнение - нещо като лоша имитация на красива дизайнерска рокля.

# 156
Ето как трябваше да изглежда. Направо нямах търпение и си представях как я разхождам. А накрая дойде нещо, с което приличах на перачка или на матрьошка. Като си представя, че уж реалната цена е била 325 лв. Без думи.

# 157
  • София
Скрит текст:

И на мен ми харесват, но са с облечен ток. Това ме притеснява, иначе формата ми е супер. Предпочитам такива тесни нагоре боти, миналата година си взех широки, ей голяма мъка с панталоните, ни вътре, ни отгоре да паднат, пречупват се, никога повече такъв модел

И на мен ми харесват за комбинация с панталон, който не е от най-тесните слим, а по-прав модел. Само че и цената за еко кожа на точно тази марка ми се струва висока, защото и според мен няма да са особено издръжливи.

# 158
То под тази цена освен в китайски мол, другаде не съм виждала. Те и Бершка са си мейд ин чайна, ама една идея по-качествени от тези по китайските магазини. Колко ще са издръжливи е въпрос на късмет, а и на походка. Аз лично нямам скъсани обувки през последните 15 години.

# 159
  • София
Любими са ми каубойските ботуши, по принцип имам няколко, в момента май само един чифт съм си оставила на Fly London, много се радвам, че не съм ги изхвърлила. Явно тази година ще се сдобия с още.

# 160
  • София
Аз цял живот си мечтая за бели каубойски ботуши. Този път може да стане.
Едно време имах бежови, но ги изхвърлих. И едни сини боти, хората още ги споменават.

# 161
  • Бургас/Пз
Момичета, много ги харесвам тези принтове, обаче нещо не се осмелявам да е цялостна визия. Как ви се вижда тази рокля с обувки нюд и евентуално за по есеннта визия с черни оксфордки или златисти барелинки. А с ботуш дали ще стои?? Мисля и за дълъг тренч отгоре или късо кожено яке

# 162
С какво да комбинирам тази рокля. Имам червени сандали, тъмно сини и бежови също.
Роклята е на тъмно сини и червени черти.

# 163
Тъмно сините или бежовите

# 164
Момичета, носи ми се плътна, дълга пола за есента.
Къде може да се намери такова чудо?

Преди години, едно 17-18г. имах подобна пола в зелено и на ситни цветя, от много плътно трико...която си носех есента с груби обувки и нещо връхно отгоре.
Сега ми се е приискало пак подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт