Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 24

• 103 044
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Когато се почувстваш тъп, си спомни за хората, които в 21 век ходят на врачка, за да им каже какво да правят с живота си...

# 601
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 602
  • тук, на мястото си
Един мъж решил да се отърве от котарака на жена си. Сложил го в торба, закарал го на 2 км от къщи и го оставил там.
С леко сърце се върнал вкъщи. Какво да види? На изтривалката пред вратата седи котаракът, чака го и радостно мърка.
Мъжът побеснял. На следващия ден пак взел котарака и го отнесъл на 4 км.
Пак същата история: котаракът седи на прага и търпеливо чака. Мъжът си заскубал косите. Мислил, мислил и решил: взел котарака, седнал в колата и карал 10 км направо, 20 км наляво, 7 км на югозапад и 15 км на североизток, хвърлил котарака и тръгнал.
След два часа мъжът звъни на жена си по телефона:
— Котаракът вкъщи ли е?
— Да, скъпи, върна се преди пет минути, а ти защо питаш?
— Дай ми го изрода на телефона — изгубих се…

# 603
  • IC 1101,Abell 2029
-Опаковайте ми храната която остана за вкъщи!---рекъл клиент на сервитьора в ресторант.
-........................
-Моля?Какво ме интересува че масата ви била от Швеция.Искам всичко за вкъщи!

# 604
# 605
  • IC 1101,Abell 2029
Чапай и Петка тръгнали да продават една цистерна с водка.Обаче Чапай имал много работа и затова оставил Петка сам да я продаде.Върнал се след доооста дълго време и гледа Петка,а цистерната празна.
    -Петка,какво стана с водката?
    -Амиии,половината цистерна изпих,а другата продадох.
    -Така ли,а къде са парите?
    -Парите изпих.

# 606
# 607
  • тук, на мястото си
Една фирма продавала четки за зъби. Обаче бизнесът им не вървял. Един ден при тях дошъл смачкан човечец с избити зъби.
- Фдрафейте, аф фъм най-дофрият фродафач на шетки ша шъби. Фземете ме на работа! Взели го. Първия ден човечецът продал 500 четки. Втория - седемстотин. На третия - хиляда...
Зачудили се собствениците какъв е номерът, решили да го проследят.
Отишъл, значи, човекът на работа, взел куфарчето с четките за зъби и тръгнал да звъни по къщите.
- Фдрафейте, аз фъм предстафител на фирма за шетки ша шъби. Ишкате ли една?
- Не ща - казал човекът, който отворил вратата.
- Добре, разбрах, няма да фи дошашдам. Приемете като подарък от нашата фирма този фрекрашен шоколад!
Човекът хапнал от шоколада, плюл, разкрещял се:
- Какъв е тоя шоколад, бе! Има вкус на л..........а!
- Фравилно! А шега ще шелаете ли една шетка ша шъби?

# 608
  • забравих си мисълта...
От автобиография:
" Образование - основно и още две години съм живял с една учителка..."
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Ради нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:
- Ама те са на обратно!...
Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Ради съобщава:
- А това не са моите обувки!...
Лелката буквално се изприщва, нервно (но далеч по-бързо, благодарение на натрупания опит) ги сваля и пита:
- А къде са твоите?
- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.
Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:
- А къде ти са ръкавичките?
- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...

# 609
# 610
Данъчен се жени за жена, която вече 6 пъти е била омъжвана. Първа брачна нощ.
- Скъпи, моля те бъди внимателен, девствена съм!
- Стига бе! Нали вече си имала шестима съпрузи?
- Всичко ще ти обясня. Първият ми мъж беше психиатър. Той само говореше за с*кс. Теоретично. Към практика не пристъпи.
Вторият ми мъж бе гинеколог. Той само ме гледаше.
Третият ми съпруг бе филателист. Той само лижеше.
Четвъртият бе мениджър. Казваше, че знае що за товар е това, ама не знаеше как се ползва.
Петият бе държавен служител. Казваше, че знае как се ползва, но не е в неговата компетенция. Шестият бе програмист. Той казваше, че не би се намесил в нещо, което работи нормално. Та затова се ожених за теб. Ти си данъчен. Знаеш как да нае*еш човек!

# 611
  • тук, на мястото си
Закони за всеобщата гадост

1. Закон на механика: В момента, в който си омажеш и двете ръце с машинно масло, носът те засърбява зверски и освен това ти се допикава.
2. Закон на гравитацията: Всеки инструмент, ядка, болтче, гайка, падайки на земята, се спира на възможно най-труднодостъпното място в стаята.
3. Закон на вероятността: Вероятността някой да те гледа е правопропорционална на тъпотията, която правиш.
4. Закон на случайния номер: Ако набереш грешен номер, никога няма да дава заето и някой винаги ще вдигне.
5. Закон на алибито: Ако кажеш на шефа си, че си закъснял, защото си спукал гума, на следващата сутрин ще спукаш гума.
6. Закон на смяната: Ако смениш лентата, по която се движиш, онази, в която си бил преди това, ще започне да се движи по-бързо от тази, в която си в момента.
7. Закон на банята: Когато едно тяло е изцяло потопено във вода, телефонът звънва.
8. Закон на близките срещи: Вероятността да срещнеш някой познат се увеличава драматично, когато си с някого, с когото не искаш да бъдеш виждан.
9. Закон на доказателството: Когато се опитваш да покажеш на някого, че определено нещо не работи, то проработва (това важи с пълна сила в случаите, в които служебният компютър се скапва, идва любимият ни IT специалист и точно в този момент всичко заработва като добре смазана машина).
10. Закон на кафето: В момента, в който си направиш кафе, шефът ти ще те помоли да свършиш нещо, за което ще ти е нужно време точно колкото кафето да изстине.
11. Закон на търговията: В момента, в който откриеш продукт или стока, която наистина харесваш, спират да я произвеждат.
12. Закон на доктора: Ако не се чувстваш добре и си уговориш преглед при личния лекар, докато стигнеш до него, вече се чувстваш по-добре. Ако не се обадиш на лекаря си, си оставаш болен.

# 612
- Kaква е разликата между олинклузив и ядене при баба?
- Мии, при олинклузив ти решаваш кога си сит...

Преди мислех, че да си учиш уроците е най-лошото занимание в света.
Жестоко съм се лъжел!
Най-ужасното занимание е да помагаш с уроците на детето ти.

Имам приятел фризьор с розова тениска. Той е гей. А имам и съсед, който сутрин работи с бормашина... Той е пед*раст.

MENструация, MENопауза, MENтални отклонения, MENделсон... Въобще всички проблеми на жените са свързани с мъжете...

- Скъпа, обичаш ли ме?!
- Да, мили!!!
- А изневяра ще ми простиш ли?!
- Разбира се, скъпи!!! На мъртвите всичко се прощава...

- Знаете ли английски?
- Разбира се.
- Какво значи "I am?"
- Един сутринта.

# 613
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Мамо, да знаеш къде ми е костенурката?
- Да, с баща ти на терасата, чупят орехи!

Жената е създадена да направи мъжа щастлив.
Където и да се крие този нещастник.

Жените трябва да знаят истината:
- 90 % от мъжете симулират удоволствие
от мусаката!

# 614
Чакали на една спирка трима човека. Единия от "Младост", втория от "Люлин", а третия от "Дружба".
Минало доста време, и двамата от "Младост" и "Люлин" се заприказвали:
- Леле, да знаеш, един път чаках на спирката автобус за "Младост" един час!
- О-о-о. Ти нищо не знаеш. Аз един път чаках автобус за "Люлин" час и половина!
Не разбрал за какво става въпрос, оня от "Дружба" им казал:
- Е-е-е, айде стига сте се хвалили де. И на мен понякога ми идва толкова бързо автобуса.

Общи условия

Активация на акаунт