С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 622
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Има различни платформи /сещам се за 3 - Ъпуорк, Фрийлансър и Файвър/, които предлагат страшно много възможности. Особено първата. Стига да имаш съответното образование не е невъзможно да се уредиш. Има страшно много обяви за IT специалисти, 3Д визуализатори, графични дизайнери и т.н.....
Щях да го предлагам и на Михаела, ама като видях казуса с абдикирането и... Rolling Eyes
Права си, трябваше да добавя "без особено образование и умения". Ти сама си написала за "абдикирането", какво да говорим повече?
Но кой с такива умения като посочените от теб и/или съответно образование ще се насади по този начин?
Кръщелницата ми е с ПГ и си е намерила работа на 8 ч. за 45 лв. надница, + такси, когато се прибира късно вечер. Не зная дали е с договор или плащат на ръка, но не е зле за човек на 19 години.

# 406
  • София
Пак казвам ТЯ иска да се премести!

Според тебе каква е причината да иска да се премести?
Имала лоши спомени и не и се седи вече в този дом

# 407
Мише, признах те! Евала!  Joy Дори Мамасита не е била толкова дебелокожа.  newsm20

# 408
  • Варна
Mihaela, опитваме се да ти разясним, че проблемите ти със свеки са минимални, на база толеранса и дома и,  които ви отстъпва доброволно. Не е длъжна да го прави. Трябва да сте и благодарни.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 18:01 от Viviana91

# 409
И заради лошите спомени иска да заживее в неремонтирана къща на по-забутано място?
Мхм.

# 410
  • Варна
Разбира се, че иска да се изнесе. Защото вече й е станало ясно, че вие няма да го направите.

# 411
  • София
Нимоаааа:)
Всъщност, наистина бих била шута на мамин златен, заедно с прекрасницата къщовница... Да не я тормозя да ми готви и пере, де...

# 412
Свекървата на Михаела не беше ли в главната роля от темата с кандидат- жениха, американец, май, бивш военен, с когото се бяха запознали по интернет и който искаше тя пари да му праща?
Та свеката кредит беше тръгнала да тегли, Михаела я озапти след консултация във форума 😄

# 413
Михаела да си направи една проста сметка,че живеейки при свекървата си спестява поне 400 лв. на месец/наем за гарсониера/
Дали епизодичното гледане на деца на другя син струва 400 лв?
Тук се дадоха много съвети,дано възприеме нещо.За свекървата май е най-добре да се премести за да има мир.

# 414
  • София
Имала лоши спомени и не и се седи вече в този дом
Ти ли й ги натвори? 😁😁

# 415
...
За свекървата май е най-добре да се премести за да има мир.
Как пък не бих се преместила ... Ако са в София Съпругът взима 2к заплата, стига им за наем, да се преместят те.
А снахата е изнервена от гадната свекърва, и от скуката и голямата мъка и драма да изчисти и сготви и изпере. СъсипАла се е. То труд то нещо.. Сега когато детето е малко? А като тръгне след 4 години на училище и Михаела на работа и се прибира вечер в 7 и трябва да върши цялата тази непосилна и огромна домакинска работа????

# 416
Михаела да си направи една проста сметка,че живеейки при свекървата си спестява поне 400 лв. на месец/наем за гарсониера/
Дали епизодичното гледане на деца на другя син струва 400 лв?
Тук се дадоха много съвети,дано възприеме нещо.За свекървата май е най-добре да се премести за да има мир.
Има хора, които не схващат, а ако родата е мека мара и винаги ги дондурка никога не зацепват. Трябва всеки месец да ти изчезва във въздуха 1/2 средна заплата, за да осъзнаеш, че покрив над главата не е нещо по подразбиране и е огромна помощ.
Въпросът е, че те не ги спестяват тези 450-500лв/месец, а ако го правеха... за 1 година това са 6000 лв. На ти 1/3 хубав ремонт. Или 2/3 самоучастие за гарсониера или не много голям двустаен в краен квартал с метростанция и парк.

# 417
...
За свекървата май е най-добре да се премести за да има мир.
Как пък не бих се преместила ...
По-добре да се премести, защото:
1. Спокойствието цена няма.
2. Като е възпитала един пухльо ненагледен, ще си сърба попарата и тя.

# 418
Ей затова от сега набивам в главата на дъщеря ми, че младото семейство винаги трябва да живее отделно.  Да си знае, а не да очаква, че е ок да се завре в нечия детска стая и да гради семейство. Ама тази майка като си е дундуркала сина доста дълго време, сега или ще гледа и жена му и детето му, или чантичката и в другата къща. Жалкото е, че поправителен изпит в живота няма. Каквото си направил, направил. После само можеш да седиш и да се чудиш къде си сгрешил.
Изключвам моментите, в които се налага стария родител да отиде при децата си, защото не може да се справи сам - я старост, я болести, я липса на финанси. Там всеки действа според разбиранията си. Аз родител не мога да изпратя в старчески дом, ММ също. Дано да са живи и здрави и със запазен разсъдък до дълбоки старини, че иначе не знам.

# 419
И аз пак ти казвам, тя иска да се премести, защото ѝ е писнало да ѝ се завирате в краката и в дома ѝ, но не иска скандали със сина си и заради вашето нахалство е готова и от дома си да се махне, само за да се отърве.

Между другото, мисля да поръчам специален подарък за Говендър Мой.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Точно така. Родена съм през юли.  Laughing
Аз не мога да разбера какво е това нападане, не можете ли да разберете, че понякога не зависи нищо от снахата, която всячески иска да се отдели... Ето и ние живеем със свекарите, в една къща със три семейства, от шест години му повтарям на моя мъж, да отидем на квартира, въпреки че сме постегнали етажа, сто хиляди пъти му казах да идем някъде, да сме отделно, но той неще и да чуе, сто пъти му казах, че не желая да живея сис майка му и баша му. Естествено, това е тяхната къща, това, че той си мисли, че има етаж, си е голям проблем. Когато тръгнахме да живеем заедно му казах да си вземем нещо наше, той вика-аз си имам къща, който иска са си живее на апартамент, ама аз съм си виновна, че се вързах. Аз СЪМ СИ ВИНОВНА... Сега трябва да се търпим... Аз тях и те мен.. Имахме сдърпване относно детето, и сега не си говорим със свеки.. Толкова ми е омръзнало да я виждам... И тя мен също съм сигурна, заради сина и, защото е страхливец. Не виждам какво толкова е трудното да отидем на квартира, Така че, мили дами, синовете ви трябва да научите на самостоятелност, не да обвинявате снахите, че са дошли във вашия дом.

Общи условия

Активация на акаунт