С какво ви дразнят свекървите? – 114

• 35 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Боряна, каквото казваш, го правиш с благ тон. И всичко звучи майчински ( не свекървински, хаха).

# 541
  • MI
Loveme, разбира се че ще се справите. Само малко повече отстояване на позициите ти и много разговори с твоя мъж. Не давай да ти се качват на главата, не го заслужаваш. Пък малко хитрост когато се налага не е  излишна. Успех от мен!

# 542
Яхвам метлата  и аз понякога. Например  като се изисква от свекървата  повече отколкото може. Хем съм  взела изпит тук по всичкология на свекърва,  и пак...Ако  е здраво дете,  е важно да ти го върнат   пак такова, дори мръсно , дори  да хвърля докато баба готви,  те така играят малките.Да се пристискваш  когато с мерак правят нещо за теб и да им развалиш удоволствието  не смятам за нормално и ритам. То при нас  няма  чак толкова, далеч сме и   се понася веднъж месечно  и в двете посоки, но всеки ден или за дни  заедно не бих издържала- седяла съм часове на стола да подължа  бебета, защото само часове имам   от стигане до тръгнаве, 4 часа са точно с обществен транспорт като пътувах,   и  е леко неприятно  да не смееш да седнеш удобно, но и това мина.Младостта   си въобразява , после схваща  де не е редно.Но по принцип не  врякам на децата си , вече дърти мъже.От самото начало.

# 543
Loveme, разбира се че ще се справите. Само малко повече отстояване на позициите ти и много разговори с твоя мъж. Не давай да ти се качват на главата, не го заслужаваш. Пък малко хитрост когато се налага не е  излишна. Успех от мен!
Благодаря!

# 544
Еййй, и за любов се заговори в подфорум Семейни отношения. Понякога успявате да ме изненадате приятно. Връщам се да чета откъде дойде.

# 545
Кое от написаното от мен е неясно? Съветвам я да се стреми към финансова независимост.
В провинцията това е толкова трудно, да не кажа - невъзможно. Още повече - с две деца. Няма как със заплата от 600-700 лева да си финансово независим. Още повече - ако нямаш нищо зад теб, някой да ти е оставил имот или пък родител да ти помогне в момент на болест или в друг критичен момент. Така че това са малко приказки наизуст.

# 546
  • София
Работата, която работя, е от вкъщи и мога да я работя и от Танзания, стига да си нося лаптопа и да има интернет. Начини има.

# 547
Работата, която работя, е от вкъщи и мога да я работя и от Танзания, стига да си нося лаптопа и да има интернет. Начини има.
milenaka, не значи, че ти щом го правиш, всеки може да го прави. Това е до образование, до "вътък", до характер, стечение на обстоятелствата и т.н. И аз така си викам: Аз щом го мога, значи всеки го може, но не е съвсем така. Човек трудно надскача себе си и успява да излезе от омагьосания кръг, който живота и личните избори правят. Да бъдем снизходителни и да се опитваме да се поставим на мястото на другия.

# 548
  • София
Да, да на приказки е много лесно. То ако беше така всички щяха да са независими и нямаше средната работна заплата за страната да е 800-1000лв. и да има толкова безработни хора.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 13:49 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 549
  • София
milenaka, не значи, че ти щом го правиш, всеки може да го прави. Това е до образование, до "вътък", до характер, стечение на обстоятелствата и т.н. И аз така си викам: Аз щом го мога, значи всеки го може, но не е съвсем така. Човек трудно надскача себе си и успява да излезе от омагьосания кръг, който живота и личните избори правят. Да бъдем снизходителни и да се опитваме да се поставим на мястото на другия.
Работата няма общо с образованието ми, наложи се допълнително обучение. Но имах желание за това. Тя може да избере да продължи да се вайка и да не пробва нищо, а може да избере да разшири възможностите си. От нея зависи.

# 550
  • София
Някак си ми се струва, ако ще се дават такива съвети за "работа на лаптопа от всяка точка на планетата", да й се дадат конкретни примери, т.е. конкретни дейности/видове работа, за да си прецени кое може да прави и за кое има желание и капацитет да изкара квалификация /ако няма/ и да го работи. Останалото са празни приказки и журналистически клишета.

# 551
  • София
Никъде не съм я съветвала за работа с лаптоп. Няма как да го направя, защото не я познавам и не знам уменията ѝ, а по измислени сценарии не си падам. Казах, че има начини и това е моят начин.

# 552
  • София
Никъде не съм я съветвала за работа с лаптоп. Няма как да го направя, защото не я познавам и не знам уменията ѝ, а по измислени сценарии не си падам. Казах, че има начини и това е моят начин.
Демек не пишеш за да й помогнеш, а само за да й набеиш канчето колко е некадърна и закъсала, докато в същото време й се изфукаш ти колко си напред с мат'ряла и независима? Браво!

# 553
  • София
Благодаря.

# 554
Винаги са ми били странни съветите за повишение на доходите, ей така просто, все едно става с щракване с пръсти. Ще рече човек, че у всеки дреме по един Бил Гейтс и Рокфелер в едно. Трябва само да ги събудим.

Общи условия

Активация на акаунт