Пазаруване от Aliexpress.com 57

• 31 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
е и тази седмица бачкат

# 511
е и тази седмица бачкат

Това със Сингапурските пощи ли е? Почвам все повече да се тревожа за моята пратка.

# 512
Спокойно, пратките ни ще дойдат, но явно нямат някаква подредба. Вчера много хора си получиха пратки, които са тръгнали насам много след моята на 02.12, сега като гледам и предния пост явно наистина ги пращат както им падне. Ние сме от каръците Joy

# 513
  • Бургас
Cainiao Super Economy

# 514
Аз имам няколко пратки пристигнали от седмица и повече в София, но така и не са дошли до Варна. За сметка на това получих такива, които пък изобщо не знаех, че са вече в България. На проследяване ми даваше, че още пътуват насам Laughing Та се очертава пътя от Китай до БГ да е по-кратък от София-Варна май Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 515
Май се оказва, че вмомента най-голямото забавяне е със Сингапурците, които до скоро уж са били много по-бързи и сигурни. А това да получите пратки, които на проследяването дава, че още пътуват ми е много странно... защо не ги отразяват в системата когато ги поемат от нашите пощи?

# 516
Май се оказва, че вмомента най-голямото забавяне е със Сингапурците, които до скоро уж са били много по-бързи и сигурни. А това да получите пратки, които на проследяването дава, че още пътуват ми е много странно... защо не ги отразяват в системата когато ги поемат от нашите пощи?
Странно е да Simple Smile От седмица и повече виждам, че имам няколко получени пратки в България, но вчера като отидох да взема от пощата каквото е дошло бяха съвсем други поръчки, които уж още пътуват Rolling Eyes

# 517
  • София
Здравейте! Явно държавата има нужда от пари, защото и на мен ми задържаха една дребна пратка на митницата. Въпросът ми е следният - в един и същи ден съм поръчала и платила няколко неща. В сайта на банката се вижда движението на парите по картата ми, как да се ориентирам кой ред точно се отнася до въпросната стока? Освен това - трябва ли да отида до банката или мога да си направя скрийншот или разпечатка като подчертая въпросния ред, след като го индентифицирам.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 14:51 от Клер

# 518
  • Бургас
има секция финанси - с точен час и дата (фактура се води)
би трябвало да е същия час и дата и в банката

# 519
  • Бургас
предполагам, че ако изрежеш всичко от този ден час и го сложиш на един лист ще ти го признаят че е част от няколко поръчки
а разпечатката от банката  е по същия начин - снимка на екрана (моята банка ги отделя по ден)

# 520
  • Prismatica Aerie
Снощи, проверявайки тракинга на една пратка, виждам това:
Скрит текст:

Днес сутринта получавам смс от Спийди, че имам пратка в техен офис.
Нито чакам нещо от Спийди, нито офисът е в района ми. Всъщност, в крайно далечен квартал е!
В крайна сметка отидох и там ме чакаше пратката от алиекспрес.
На въпроса ми защо е там - персоналът не знаеше.
Една от служителките каза, че вероятно съм дала адресът на офиса за доставка! Open MouthHead Band

# 521
  • Бургас
Здр. случаят ми е направо трагико-комичен.На 12 декември писах ,че продавачът ме моли да оспоря недоставена пратка  преди да е изтекъл срокът -бил задържан някъде на митница,като се мотивирам ,че не е посочен начин на доставка.Няколко дни преди това ме уведоми за сменен номерът на проследяване под необяснима причина ,който всъщност се оказа непроследяем.Между другото почти не отговаря на съобщения.Аз реших да отворя диспут след изтичане на времето.Вчера за куриоз получавам в пощенската кутия нещо съвсем малко и което не съм поръчвала от Алиекспрес за сумата от  1 долар ,по точно идва от Белгия.Номерът съвпада с този, който ми изпрати.Моята поръчка беше за близо 15 долара -за съжаление така чакан детски сортер за Коледа.В патетчето имаше нещо от рода на ластик за коса.Представете си колко трябва да е голяма поръчката.Направо бях изумена.Отворих от любопитство и видях ,че това не прилича на нищо.Даже не мога да го опиша.Не съм го снимала ,но не е късно.Подобие на червей с две очи от плюш ,но с размер на пръст на длан,завързан с корда .Незнам дали въобще ще има нормално човешко същество да поръча такова нещо.Да се смееш или да плачеш.Мисля ,след изтичане да отворя диспут.Няма смисъл да се разправям с продавача.Съжалявам ,че поръчах от него.  Отива направо в черния списък,а аз спирам да се занимавам с Алиекспрес.Видях ,че има само една поръчка за този сортер ,но рискувах защото ми хареса много и  никой не го предлагаше.

# 522
Здр. случаят ми е направо трагико-комичен.На 12 декември писах ,че продавачът ме моли да оспоря недоставена пратка  преди да е изтекъл срокът -бил задържан някъде на митница,като се мотивирам ,че не е посочен начин на доставка.Няколко дни преди това ме уведоми за сменен номерът на проследяване под необяснима причина ,който всъщност се оказа непроследяем.Между другото почти не отговаря на съобщения.Аз реших да отворя диспут след изтичане на времето.Вчера за куриоз получавам в пощенската кутия нещо съвсем малко и което не съм поръчвала от Алиекспрес за сумата от  1 долар ,по точно идва от Белгия.Номерът съвпада с този, който ми изпрати.Моята поръчка беше за близо 15 долара -за съжаление така чакан детски сортер за Коледа.В патетчето имаше нещо от рода на ластик за коса.Представете си колко трябва да е голяма поръчката.Направо бях изумена.Отворих от любопитство и видях ,че това не прилича на нищо.Даже не мога да го опиша.Не съм го снимала ,но не е късно.Подобие на червей с две очи от плюш ,но с размер на пръст на длан,завързан с корда .Незнам дали въобще ще има нормално човешко същество да поръча такова нещо.Да се смееш или да плачеш.Мисля ,след изтичане да отворя диспут.Няма смисъл да се разправям с продавача.Съжалявам ,че поръчах от него.  Отива направо в черния списък,а аз спирам да се занимавам с Алиекспрес.Видях ,че има само една поръчка за този сортер ,но рискувах защото ми хареса много и  никой не го предлагаше.
За съжаление сте се доверили на продавач без рейтинг. За това са рейтингите да се ползват и да се проверява както на стоката така и на продавача като цяло. Както като отидете в магазина и оглеждате проверявайки стоката така е и с пазаруването през интернет. "Спирам да се занимавам с алиекспрес" в правото си сте да се откажете от този търговец. Има начин и да си решите въпроса като оспорите поръчката по оригиналния номер, не по новия. Казвате че новия не  е вашата поръчка и т.н. повече съдействие на лични в случай, че искате.

# 523
  • Пловдив
Здравейте!
Искам да купя от тези фитнес гривни, но да става и за плувци...да отмерва плувни разсояния.Някой да е поръчвал?
Гледах това...https://www.aliexpress.com/item/32989073342.html?spm=a2g0o.produ … earchweb201603_53

# 524
  • Бургас

по мои наблюдения номера правят само на нови купувачи и в начало трябва да се залага на рейтинга (когато си направя нова регистрация и като поръчам продавача праща постоянно ЛС, като че ли ме омагьосва да му вярвам ако стане фал) но като минеш 6 месеца като че ли нещата се променят, имам и такива с рейтинг 93-96 и не ми въртят номера

Общи условия

Активация на акаунт