Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • SF
За мене вчера нищо особено. Вечерях вкусна храна, помогнах на приятелка да си реши един  проблем с компютъра и се отпуснах пред телевизора.
Мислех да поуча малко астрология, но не станаха време и сили.

# 196
Вчера много стрес още от рано сутринта, една стресова ситуация, и много опасна, която се и повтори. Слава богу, размина и после се успокоиха нещата.

# 197
Привет, при мен на 3-ти вечерта беше страшно, такъв скандал се заформи, че ме държа вчера цял ден. Сякаш ей така от нищото, но слава богу нещата се успокоиха и аз също.

# 198
Това, което се е случило ще мине ли преди другото пълнолуние? Или ще ни държи целия лунен цикъл?

# 199
Привет, при мен на 3-ти вечерта беше страшно, такъв скандал се заформи, че ме държа вчера цял ден. Сякаш ей така от нищото, но слава богу нещата се успокоиха и аз също.

И при мен така Sad С разликата, че мен още ме държи и не си говорим.

# 200
При мен нищо сериозно,обаче разходи,плащания и работа до ушите,че и по-нагоре.Обаче ми предстои малко почивка някъде много на юг. И нещо много важно - непрекъснато си слагам разни неща не на място,което никак не ми е присъщо, и си ги търся после и се ядосвам - абе...ретрото на Меркурия този път ме хвана по тази линия - разсеяност.

# 201

И при мен така Sad С разликата, че мен още ме държи и не си говорим.

Аз живея на принципа, всичко да се казва докато се изясни положението. Да няма премълчани и неразбрани неща. Аз не мога да гадая кой какво мисли, както и другите не знаят аз какво мисля, за това обичам да изяснявам всичко. Да не си говорим, особено с хората с които живеем в един дом е ужасно. Опитвам се и почти винаги се получава.
А ретроградния Меркурий ме превърна в "слон в стълкарски магазин", ако продължава така нищо здраво няма да остане около мен.

# 202
  • Somewhere in the World
Офф,направо ми иде да се гръмна! На 29.10. имах рожден ден,и от 30-31.10 като се почна едно зверско напрежение,всеки ден става все по-зле,снощи вече не издържах и заформих чутовен скандал на любимия! Ама зверски ме дразни! Нервно ми е,криво ми е ,всичко върви много странно.Няма изгледи да избягам някъде,обаче не знам как вече да стискам зъби!
Кога,до кога ,момичета? Ретроградният Меркурии или следващото пълнолуние ще оправят нещата???

# 203
При мен бивше гадже се потроши последните 2 дни да ми направи услуга и успя, което беше много мило. По принцип ретроградията на Меркурий съм ги запомнила с това, че всички бивши ме налазват + обърквания по документация. Този път не при мен, а при майка ми, което доведе до отлагане на дело. Класика. 🙂

Титания, искам и аз с теб на юг. 😉

# 204
  • SF
Честит Рожден ден, Pretty_Mama!!!!
Бъди здрава!
Гледай да не се оправят нещата при следващия слънчев възврат! Simple Smile
А още при първото пълнолуние!
 Simple Smile

# 205
Ох, мен пък ме съсипват от работа от петък. В четвъртък си взех нова кола /старата се предаде/, а в събота дадох и пари, най-накрая ще почвам сериозен ремонт. Та закъсах и по тая тема. Виждах се и със старо гадже и той май пак нещо ме налазва. Изобщо - ретрограден Меркурий, Новолуние и Сатурнова дупка на куп ... Дано, като мине 10-ти, да почнат да се пооправят нещата ...

# 206
А ретроградния Меркурий ме превърна в "слон в стълкарски магазин", ако продължава така нищо здраво няма да остане около мен.

И мен също, изпочупих света.

На 4-ти го отнесоха децата ми, не без основание, страшна патардия вдигнах. На 4-ти с/у 5-ти пък ме обхвана непоносимо напрежение и страшно безпокойство, което ме отпусна едва в 6 сутринта.

# 207
  • Пловдив
При мен скандала беше на 2ри и то не по моя вина , а неспазени обещания  към мен при което аз не спазих обещания към други хора . Много се ядосах и още ме държи, макар че , нещата вече се наредиха.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 21:16 от mdonkova

# 208
  • София
При мен засега няма конфликти. Само снощи, прибирайки се от работа с колата не успях добре да пакирам, но няма последствия.

# 209
  • Somewhere in the World
Честит Рожден ден, Pretty_Mama!!!!
Бъди здрава!
Гледай да не се оправят нещата при следващия слънчев възврат! Simple Smile
А още при първото пълнолуние!
 Simple Smile
Благодаря, Есме! Ще пробвам до 12.11 да оправя нещата, че наистина ми е в повече на всички фронтове.. е, тази вечер пък Милото ми ги наговори едни ужасни, та по- добре аз да туширам нещата и да броя до 10

Общи условия

Активация на акаунт