Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • При децата ми
Абе ако ме налази един конкретен човек от миналото, няма да се оплаквам. Grinning Ама то не който трябва все ще е ..

Абе, то и аз искам един конкретно, ама него никакъв го няма... Ама, пък може и за добро да е, знае ли човек?

# 226
Никого от миналото си категорично не искам.Нека си стои там с хубавите спомени.
То затова е и Минало, нека гледаме към
светлото бъдеще Smile

# 227
Абе сигурно няма да е добре, защото си има причини да са в миналото, ама ... Ще минат и тия ретроградни настроения.

# 228
Момичета,направо ми оправихте настроението с тези постове. Аз нямам "минало" Blush с моя човек съм си от точно 40 години ,обаче , ако има някой от бъдещето... ами не знам... Grinning На момичетата,които искат някой от миналото да им се обади,обаче го няма,ами нека те да го потърсят. Нали и те са "минало" Simple Smile . Меркурий е ретро за всички!!! 
Simple Smile За "ревливите" ,Вихрогонче и Хриспа, вероятно е нещо свързано с миналото и кармата.Транзитния Сатурн току що се отдели от ЮЛВ в Козирог,нещо сте си го "отревали" и изчистили.

# 229
Аз не рева,  обаче едвам се държа да не разрева поне няколко същества. Оооомкам и дано доброто в мен надделее, че  голям рев ще е.

# 230
Titania, та как, казваш, да го потърсим човека от бъдещето?

# 231
Titania, та как, казваш, да го потърсим човека от бъдещето?
Ще чакаме тр.Юпитер да премине в Козирог и до направи тригон с Уран в Телец.Това е около Коледа и Нова година - съвсем навреме за нови неща

# 232
Охоооо! След като разбрахме кои имат бурно минало и кои сме верни Пенелопи, сега ще чакаме ново начало около Коледа
Майтапът настрана! Титания, ти от родилния дом ли си с мъжа си? Аз мислех, че си оклко 40годишна

# 233
Чак ме е страх да го споделя, но се оказва за пореден път, че Ретроградния Меркурий на мен ми действа суперско. Чувствам се превъзходно и в добро настроение поне за сега. На какво ли се дължи?

# 234
Охоооо! След като разбрахме кои имат бурно минало и кои сме верни Пенелопи, сега ще чакаме ново начало около Коледа
Майтапът настрана! Титания, ти от родилния дом ли си с мъжа си? Аз мислех, че си оклко 40годишна
Какво да се прави - карма!!! Благодаря ти,но сме заедно малко след детската градина Grinning Grinning Grinning

# 235
Чак ме е страх да го споделя, но се оказва за пореден път, че Ретроградния Меркурий на мен ми действа суперско. Чувствам се превъзходно и в добро настроение поне за сега. На какво ли се дължи?
Може би си родена точно в такъв период.

# 236

Провери си натала, сигурно си родена в период на ретрограден Меркурий.

# 237
Как да проверя натала?

# 238
Сега,скоро,на  24.11 има страхотен аспект в 28-ия гр. на Стрелец - Венерката  ще "докопа" Дядо Коледа - Юпитер.... и то ще са прегръдки,целувки,ПОДАРЪЦИ,пътувания,приятни мигове и т.н. и т.н. Приказката ще започне още от 20.11 та до 27.11.

# 239
Титания, дано е така.
Аз с тоя ретро Меркурий се побърквам.
При мен си се проявява с пълна сила. Объркана комуникация, проблеми с интернета на работа, грешно разбиране от хора, забавяния, чакане, ужас.
Както не съм и от търпеливите...
Чакам едно решение в работата, за което разговарях още началото на октомври и ми беше “обещано”, но още нямам никакъв отговор.

Общи условия

Активация на акаунт