Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Невероятни дами сте тук!
Титания, благодаря ти.
Чистих и ревах много, олекна ми, да...

Утре в 7.30 сутринта транзитното Слънце най-после ще се махне от моя натален 12. дом, ще прекоси Асцендента ми и ще влезе в моя рожден 1. дом, толкова много се радвам от това! В 12. дом вече няма да има планета! Мисля, че утре е моят ден, в който вече ще почувствам благодатта, идваща от Слънцето в Скорпион Simple Smile Титания, направо ме изуми с този 40-годишен стаж с твоя мъж! Поздравявам те най-сърдечно!

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 12:49 от AnMary

# 241
Бракът ми е кармичен Simple Smile .Интересното е ,че и двамата имаме какво да си "връщаме" един на друг  в този живот.
Честито за транзитите през 1-ия ти дом!!!

# 242
Всички по-значими любови са кармични, именно защото могат да играят по-съществена роля в живота на човек. Независимо дали водят именно до брак, хепиенд според човешките разбирания и без значение от тяхната продължителност във времето. Това е част от личната партньорска карма, съдба. Някои да имат дълготрайни връзки, други да попадат на различни партньори, докато намерят точно техния човек, трети пък никога да не попаднат на този човек, с който биха се чувствали хепи.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 08:46 от starinthenightsky

# 243
И моята е кармична ако не се лъжа. Бяха ми казвали, че в минал живот съм била баща или учител на ММ, нещо подобно.

# 244
  • Sofia
8 ноември, петък - Луната първо е в Риби, после, след 13.52 ч. се премества в Огнения Кардинален Овен. Следобедът ще стане динамичен и много активен, темпераментен и пробивен. Предиобедът ще е все още поетичен, мечтателен и нежен. Слънцето и Меркурий в Скорпион образуват хармоничен аспект към Луната /Воден тригон до обяд/. Нептун в Риби също придава чувствителност, емоционалност и артистичност на деня, както и силна интуиция и усет. Радваме се на бисекстил: Сатурн съвпад Плутон - Слънце - Нептун. Както и на секстила Марс-Юпитер. Квадратурата Марс - Сатурн съвпад Плутон може да създаде предпоставки за битови наранявания, токови удари, изгаряния, така че бъдете нащрек с електрическите уреди. Ретроградният Меркурий причинява неразбории в комуникационните системи и може да допринесе за недоразумения по време на общуването, както и до проблеми с транспорта. По стихии единствено елементът Въздух е слабо поставен - Марс е във Везни. Огнени в момента са Луната в Овен /след 13.52 ч./ и Венера и Юпитер в Стрелец. Водни са Слънцето и Меркурий в Скорпион, и Нептун в Риби. Земни са Сатурн и Плутон в Козирог, и Уран в Телец. Луната продължава да расте и да се доближава до Пълнолунната си фаза.

# 245
  • При децата ми
Сега,скоро,на  24.11 има страхотен аспект в 28-ия гр. на Стрелец - Венерката  ще "докопа" Дядо Коледа - Юпитер.... и то ще са прегръдки,целувки,ПОДАРЪЦИ,пътувания,приятни мигове и т.н. и т.н. Приказката ще започне още от 20.11 та до 27.11.
На 20-ти съм рожденичка, обаче така ми се е свило сърцето отсега! Днес на няколко пъти да ми тръгнат сълзите, но се сдържах. Сега съм легнала и те се стичат...
Титания, досега си мислех, че си около 50-годишна тъмнокоса жена. 🙂

# 246
  • София
Сега,скоро,на  24.11 има страхотен аспект в 28-ия гр. на Стрелец - Венерката  ще "докопа" Дядо Коледа - Юпитер.... и то ще са прегръдки,целувки,ПОДАРЪЦИ,пътувания,приятни мигове и т.н. и т.н. Приказката ще започне още от 20.11 та до 27.11.
Нямам търпение да разбера, какво ще се случи през този любопитен период.
Оказва се, че освен с транзитен Юпитер в 9-ти дом, който е в съвпад с нат. Уран, през периода Венера ще направи съвпади с ретро. Сатурн и МЦ.

Според моя натал, аз също ще имам кармична връзка със странник от друга планета 😀. Все още го търся, а може и да съм го намерила, но да не знам.
Още никой от миналото не ме е налазил, ако изключим бивши съученици и колеги на новата работа, както и едно момче от сайт за запознанства, с което от отдавна не си бяхме писали, но не мисля, че той се брои към миналото. 😉😊
Също си и поплаках малко в предните няколко дни. Няколко седмици преди това, просто се чувствах така, всякаш съм ронила солени сълзи.

# 247
Жал ми е, че всички сте в толкова плачлив период. На мен настроението ми е супер, въпреки всичко. Не се усещам в дупка, както обикновено преди РД. Тежък ми е периода на тема финанси примерно, но е имало и по-тежки. Но пък емоционално съм ок. Аз си го обяснявам със завършването на 12 годишен цикъл. Миналата година по това време бях в страшна дупка.

# 248
Заради вас сънувах първата си любов....

# 249
Не съм родена на ретрограден Меркурий, а това ретроградие много хубави изненади от миналото донесе. Но друго нещо ме учуди - печалби от някакви лотарии, които изобщо не съм търсила, те ме намират като отивам някъде за нещо регулярно. Трябва да погледна какво е активно в картата ми.

# 250
Ако човек няма по някакъв начин взаимообмен Венера - Юпитер олицетворение, на който може да са Венера в Стрелец, в съвпад или в хармоничен аспект с Юпитер, Юпитер във Везни и Телец или условия да получи подарък, шанс дори и да няма такъв взаимообмен, Венера или Юпитер не са от водещите теми на периода, ще се размине с хора и обстоятелства, които могат да предложат такива. Този цикъл между Венера и Юпитер е малко като да хванеш влака в последния момент. И после метафорично казано запъхтян, изнурен, емоционално силно развълнуван, да се наслаждаваш на гледките, пейзажа, които се разкриват от купето на влака. С възможност за неочакван и изненадващ подарък, шанс.

# 251
Сега,скоро,на  24.11 има страхотен аспект в 28-ия гр. на Стрелец - Венерката  ще "докопа" Дядо Коледа - Юпитер.... и то ще са прегръдки,целувки,ПОДАРЪЦИ,пътувания,приятни мигове и т.н. и т.н. Приказката ще започне още от 20.11 та до 27.11.
На 20-ти съм рожденичка, обаче така ми се е свило сърцето отсега! Днес на няколко пъти да ми тръгнат сълзите, но се сдържах. Сега съм легнала и те се стичат...
Титания, досега си мислех, че си около 50-годишна тъмнокоса жена. 🙂
Значи соларната година  /до 20.11.2020 / ще си щастлива,красива,обичана,ухажвана и т.н. Дори и в натала да нямаме аспект между Венера и Юпитер,този транзитен съвпад в СТРЕЛЕЦ е особено силен и всички ще го усетим по някакъв начин.
Това със свиването на сърцето е признак на нещо,което приключва /нали си в "Сатурнова дупка" Simple Smile/.Просто дългия съвпад на Сатурн с ЮЛВ в Козирог даде отработване на неща,от които сме се пазили,съзнателно или не.
Grinning Това с тъмнокосата 50-годишна...,ами сложи още малко годинки и кестенява ,прошарена и на шарени кичури коса и ще съм аз. Grinning
А днешния хубав ден - за всички да е щастлив и успешен!!!

# 252
Всички по-значими любови са кармични, именно защото могат да играят по-съществена роля в живота на човек. Независимо дали водят именно до брак, хепиенд според човешките разбирания и без значение от тяхната продължителност във времето. Това е част от личната партньорска карма, съдба. Някои да имат дълготрайни връзки, други да попадат на различни партньори, докато намерят точно техния човек, трети пък никога да не попаднат на този човек, с който биха се чувствали хепи.

starinthenightsky, а кои са основните неща, които трябва да търсим за да разберем дали една връзка е кармична?

# 253
  • При децата ми

starinthenightsky, а кои са основните неща, които трябва да търсим за да разберем дали една връзка е кармична?

Starinthenightsky, това наистина ли е така!?Open Mouth
Божее, така да искам да разбера дали една връзка е кармична!

Титания, а дано!:hugs:
И аз имам такова усещане, че нещо приключва и си отива, но аз не искам да си тръгва бе! Знам, че трябва старото да се пуска и да се даде шанс на новото, но не съм готова, не искам да си тръгва!:cry:

Сладкото аги, направо ми взе въпроса от устата!?Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 10:01 от Hrispa76

# 254
Ами така е. Така и не мога да разбера защо хората смятат, че кармична е връзката с един единствен и най-специален човек за цял живот. Връзката деца-родители също е кармична.

Общи условия

Активация на акаунт