Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 43 928
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Laughing Звучи красиво. Но и аз трябва да пускам куп нови дрехи, може би ще ги пускам отделно всички, предвид прочетеното. Grin

# 316
При мен нещата изобщо не са се успокоили, напрежението в и на работа е масивно.

# 317
  • Sofia

При мен нещата се УСПОКОИХА на външен план.

Във вътрешен план в мен бушуват яки БУРИ.

# 318
  • При децата ми

При мен нещата се УСПОКОИХА на външен план.

Във вътрешен план в мен бушуват яки БУРИ.
При мен перманентно е така с вътрешните бури.Simple Smile

# 319
  • Sofia
И при мен уж.
Но сега усещането е като...
Цунами!!! П.П. Май разводнявам темата? Спирам със спама.

# 320
Нито външен, нито вътрешен. Бушува, та се къса.
Но да, да не спамим 😊

# 321
Мъжът ми му се счупи зъб, а аз изгорих пръстчето на дъщеря ми върху едни принцеси. Щото нали ни беше лежерно и не ни се занимаваше с готвене, на ти ретроградни принцеси 🤯

# 322
  • София
Аз пък съм във вихъра си заради тоз' ретро. Меркурий. Има много работа, преследване на срокове, но нали съм си теле-все още всичко е тихо и спокойно за мен. Има любов, сладки приказки и т. н.
Нямам търпение до другата седмица, когато Венера ще хване дядо Коледа (така де, Юпитер), както написа Титания. Simple Smile

# 323
Nature Sun With Face
Аз боядисах в ярко жълто цялата пералня с дрехи.
Това звучи страхотнооо  Heart  егати якото послание! Nature Sunny

# 324
Нямам търпение до другата седмица, когато Венера ще хване дядо Коледа (така де, Юпитер)

На хората ни се иска да се случват и затова имаме нужда да вярваме в приказки, чудеса. Дори и те да са илюзия. Едно от основните неща в астрологията е човек да има потенциал за нещо. Метафорично казано да има подходяща почва и условия, за да хване дикиш. Добре поставени Венера и Юпитер. За да намери буквално щастие и успех, шанс, просперитет в и чрез взаимоотношения, взаимодействие със средата и условията, в които е поставен. Средата, в която се намира да е благосклонна към неговите желания, способности и таланти. Като им дава рамо, шанс. Да е на тази вълна по някакъв начин. В случая обмен Венера - Юпитер. Пред тези, които имат такъв, моментът от времето, в който Венера и Юпитер са в точен съвпад, поставя само началото на период, в който всички тези неща ще се случват през призмата на зодиакалния знак Стрелец. Стрелецът е олицетворение на шанс посредством разширяване на хоризонта, гледната точка, обогатяване на светогледа, на неща с мащаб, перспектива. Контакт и взаимоотношения с хора, които го предполагат - образовани, ерудирани, с по-мащабно виждане и филофски възгледи за нещата, чужденци, хора от различни религии и етнос.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 08:17 от starinthenightsky

# 325
Здравейте, за какво говори дева в 5ти дом и стрелец в 8 ми дом? Ще го бива ли в леглото?

# 326
Здравейте, за какво говори дева в 5ти дом и стрелец в 8 ми дом? Ще го бива ли в леглото?

Знаците са вид Указатели, енергийни полета, пранетите са тези, които могат да "правят" нещо.
Колкото до начина на определяне на сексуалността в един хороскоп, е нужен цялостен поглед на картата,
и съвсем друг е начина за уточняване на тези подробности. Още по-малко се използват 5 и 8 домове.
Защото 8 дом се свързва с "кризите" на притежателя на картата, или има отношение към парите на другите
хора и още други значения, в зависимост от темата, която ни интересува.

# 327
Пети дом в Дева в общия случай, нямаме сведения за това Меркурий в какъв знак е, че човекът с такава карта, намира удоволствие в това да прави нещата с усет към детайла и реда. А осми в Стрелец, че леглото е твърде скучно място за секс. Smile
Дали някой е добър конкретно за друг, зависи от сексуалната им съвместимост.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 11:18 от starinthenightsky

# 328
Благодаря за адвкватния отговор!
Пети дом в Дева в общия случай, нямаме сведения за това Меркурий в какъв знак е, че човекът с такава карта, намира удоволствие в това да прави неща, които предполагат усет към детайла и реда. А осми в Стрелец, че леглото е твърде скучно място за секс. Smile
Дали някой е добър конкретно за друг, зависи от сексуалната им съвместимост.

# 329
eleida, подобно разбиране по въпроса за сексуалният живот на човек, съм срещала и при други астролози, които са привърженици и се занимават основно с традиционна астрология. Лично намирам за нещо съвсем в реда на нещата, просто защото го намирам за логично, осми дом да играе водеща роля за личната сексуалност. Сексът представлява просто обмен на енергия, химията между двама души, на инстинктивно ниво - оста Телец - Скорпион. Там са водещи тактилните усещания.  
Споделям една статия по въпроса.

Химия на сексуалността

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 12:51 от starinthenightsky

Общи условия

Активация на акаунт