Какво ни казват звездите тази седмица ? – 4

• 44 022
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Стелиумът в Козирог транзитира в момента през моя 2. рожден дом.

# 466
Аха,пари от три неща и от три дейности  - по Юпитер,Сатурн и Плутон ! Grinning
А пък при мен - проби се електрическия ни бойлер  /протече/ точно,когато да приключи опозицията Уран / Марс - като по учебник.
И сега в къщи сме като на палатков лагер - топлим си водата и се поливаме...Grinning . Защото трябва да чакаме протокол  три дни  Rage  и с него да отидем да си вземем нов.Уредът е в гаранция...
 А за Юпитер в Козирог лично още нищо не мога да кажа - още не ми е "нагазил" двете рождени планети там.Това ще стане около празниците и м.януари догодина.Мога да кажа за действието му в Стрелец,където имам три - чувствах се прекрасно ,пълна с идеи и почти нито една не успях да реализирам,но плановете са написани и евентуално през  2020 част от тях ще реализирам. Обещавам си предколедно и предновогодишно Grinning

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 18:16 от Титания

# 467
Днес проверих транзитите на Юпитер в Козирог по години. Най-големите промени в живота ми са били тогава. Не говоря за мъже и деца. Ще проверя къде е бил Сатурн.

# 468
  • София
Тази седмица, всички дни са ми Close.
Чувствам се много объркана и донякъде обезкуражена. Юпитер си отиде от Стрелец, слънчевото време си отиде от небето и всички станаха нервни и негативни. 😔

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 20:55 от Mira_X

# 469
А на мен пък тази седмица ми е просто идеално Simple Smile) и хората и ситуациите около мен са в синхрон. Събития хубави се появяват едно след друго и покани без да правя планове.
Преди време писах, че астролози са ми казвали, че Юпитер и Сатурн трябва да ми влезнат в козироже, след това във водолей.... ама тука като го писах и веднага ме скастриха Grinning  :*

# 470
  • Пловдив
Миналата седмица в началото докато Юпитер беше в Стрелец , си поръчвам стъкло за огледалото на колата .Щастлива вчера ми се обаждат че е пристигнало . Отивам днес да си го взема то се оказало че освен стъкло трябва и една мижава пласмаса да взема която обаче пак се поръчвала и струва 240лв. Извода имам стъкло което обаче пак не мога да си сложа на огледалото .Абе юпитерова работа.

# 471
Момичета, ще може ли прогноза за 9 декември конкретно, ще ми бъде много съдбовен ден, искам да се информирам за общите положения.

Титания, както обикновено, фантастична прогностика 😍 - обаждането от стара незабравима любов просто го закова. 😁Има хора, които не можеш да заключиш в някакво си ретроградие и това е положението. 🙂

# 472
  • Sofia
Аха,пари от три неща и от три дейности  - по Юпитер,Сатурн и Плутон ! Grinning
...

Еха, Титания, чудеса прави страничният поглед!
Не го бях видяла по този начин.
А при мен си е факт. Работя и печеля от три места.

П.П. Обаче сега виждам следното всъщност:
1. Транзитни Венера и Южен лунен възел също са в моя 2. дом
2. Транзитен Плутон вече ми е влязъл в 3. дом
Така че всъщност стелиумът в Козирог в моя 2. дом се състои от транзитните Юпитер, ЮЛВ, Венера и Сатурн.
Юпитер - Астрологията, Философията, книгите, ученето, интересите ми към религията, психиатрията... Венера - Психологията, Изкуствата, Поезията, Консултантската ми дейност, Зрителната терапия... Сатурн - Учителството, Преподаването, Обученията... Толкова много си обичам професиите. Така се радвам, че на близо 42 години най-накрая работя по специалностите си. Прекрасно е!

/засега главното и водещото е вътрешното удовлетворение и усещането, че съм на правилните места, парите изобщо не са много, но да кажем така - достатъчни са за нормален живот в България/

А съвсем, съвсем скоро и транзитното Слънце ще нахлуе във 2-ия ми дом. Сега все още е в 1. дом. Както и Меркурий. И той още е в 1. дом. Но скоро ще дойде във 2. дом.

Във 2. дом освен материални ценности и блага, е и личната енергия, тонус, усещане за благополучие, а също и духовни и морални ценности. Вярно си е. Още повече, че при мен куспидата на 2. дом ми е в Стрелец. Едни търсения и търсачества започнаха... не е за приказка.

ТИТАНИЯ, СЪРДЕЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ! Two Hearts

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 10:10 от vihrogonche

# 473
Вихрогонче Heart Eyes!

Колко е хубаво да срещнеш толкова готин човек със същия асцедент! Дава надежда и светлина в тунела.
Изключително полезни коментари както винаги! Благодаря!

# 474
На мен са ми в 7 дом? Все още не съм омъжена, но имам човек до мен ...

# 475
Титания, и аз съм като Вихрогончето, и аз ли това да очаквам Simple Smile
плюс една Венера "да ме изненадва" (надявам се приятно)?

# 476
Здравейте! Всички знаем, че Юпитер премина в Козирог. В наталната ми карта имам Луна, Сатурн, Уран и Нептун в Козирог ( 8 дом ). Та, имам едно питане - значи ли това, че 2020 година би била добра за мен (след като имам Луна в Козирог, а Юпитер се е настанил там)? Благодаря предварително!

# 477
По транзити опозиция Уран-Марс 1-8 дом какво ви кара да мислите? Worried

# 478
Най-сетне Юпитер мина в Козирог! Честито да ни е!
Откак влезе не мога да се обърна от работа. Сякаш това е чакало. Отделно  - постоянни срещи имам,понякога с високопоставени. (Транзит 7 дом) предполагам сега,когато е в земния Козирог ще имам и полза от тези срещи.
Инак ми предстои Юпитерово завръщане.  Ще го видим как ще се отрази. Но преди това имам изпитание - когато Слънцето и Юпитер са в съвпад,ще имам квадратура към наталния Сатурн! Засегнагите домове са 7ми и 10ти. Разчитам го като критика към работата ми.
Някой да е преживявал този транзит и как му се отрази?

# 479
  • SF
Здравейте! Всички знаем, че Юпитер премина в Козирог. В наталната ми карта имам Луна, Сатурн, Уран и Нептун в Козирог ( 8 дом ). Та, имам едно питане - значи ли това, че 2020 година би била добра за мен (след като имам Луна в Козирог, а Юпитер се е настанил там)? Благодаря предварително!

Стелиумът Сатурн, Уран и Нептун в Козирог е поколенчески.
Когато Юпитер мине върху Луната ти в Козирог, може да качиш килограми. Но като цяло тази Луна в Козирог е доста дисциплинирана по отношение на диети и режими. Все пак някакво разширение на женското ти тяло би могло да се очаква. Simple Smile
Не знам в каква конфигурация са тези планети помежду си и какви аспекти правят. Минавайки през тях, Юпитер ще задейства не само планетите ти в Козирог, а и всички техни аспекти.
Не мога да кажа каква година ще имаш, но очаквай раздвижване в някои области.
Юпитер в Козирог не е много "юпитеров".

Общи условия

Активация на акаунт