Снимки – спомени от близко и далечно минало

• 773 029
  • 11 934
  •   1
Отговори
# 11 775
  • Sofia
И сега има някакви подобни.
Има тема за това
https://m.bg-mamma.com/?topic=516427

# 11 776
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

в училище бяха нещо подобно, но черни с бял кант

а в детската - такива Wink

# 11 777
Ти си била модерна с тези шорти в училище. Нашите бяха един модел като бански, абе, баш си гащи от еластична материя. Ужасни бяха, поне за мен...

Имах такава мантичка за училище (първи ред най-вдясно), а за официални случаи - бяла риза и плисирана пола като другите момиченца от снимката.

Имах такава книжка и ни караха всички стихчета вътре да ги учим наизуст.

# 11 778
престилките бяха сини, мнооого модерното име е нейви. Simple Smile

а такава книжка намерих на един битак преди време и я купих за Горинич. голям смях - веднага поиска да стане пионерче.

# 11 779
Какво точно синьо - морско, турско, пруско, кобалтово, м ? Mr. Green

# 11 780
Какво точно синьо - морско, турско, пруско, кобалтово, м ? Mr. Green

написах аз, ама няма кой да прочете Wink
пък и смисъл май няма, нали мъжете виждате само трите основни цвята...

# 11 781
  • София
Ето такива като на момичетата на заден план бяха по мое време. Като бельо, но от една еластична материя.

Аз бях  освободена от часовете по физическо, трябваше да седя на пейката острани и да съхранявам часовниците на другите от класа. Но съученичките ми имаха доста проблеми с тези къси, еластични гащи. Не им беше удобно да се събличат докато са неразположени, но другарката не искаше да извинява отсъствията. Чак график беше направила и спореше, че няма  как през 3 седмици някоя да иска освобождаване.
Другото неприятно беше, че по мое време ученичките си ходеха космати и гледката около гащите беше меко казано   грозна. След една ваканция в 10 клас 2 -3 съученички дойдоха епилирани. Другарката полудя, избълва сума ти заклинания как вече били леки жени, как соц. общество ... дъра - бъра. И направо по гащи ги завлече при директора - партизанин от отряда на Бай Тошо. После и майките им викаха да се обясяват как са позволили обезкосмяването. Това в  35то СОУ с преподаване на руски.

# 11 782
  • Sofia
Аз слагах телесен тънък чорапогащник и после тези омразни гащури 🤨

# 11 783
  • Пловдив
Аз помня как едва не убих преподавателя по физическо в гимназията. Той плувец, сравнително дребен и фин човек. По принцип като се скача на коза двама пазят скачащия да не се претрепе. Вече сме големи жени и неудобно човека да ни придържа докато скачаме момичетата. В нашия клас обикновено пазехме аз и Катя. Двете сме най-големи катили и държим здраво. Изскачаха се всички и аз трябва да скоча, застава учителя, от другата страна Катя. Скачам, но ръката ми поддава, точно от към страната на учителя. И падам, аз съм стабилна жена, спортна. Повличам го и него. Счупих му ръката на три места. На мен две малки кости между палеца и китката. То ако бях паднала към Катя нищо подобно нямаше да се случи. Мхм.

С Катя още сме приятелки. С нея сме приятелки от преди да ходим на училище. Добре и дърпах плитките.

# 11 784
Новака, оправи си цитата и поста.
Извинявайте. През 1984 г. в Бургас в елитна гимназия. Ако си неразположена , без шорти , но с долница анцунг. Имахме физическо сряда и петък. Ако си с анцунг може сряда и петък, но петък и сряда не може. Спазваше се 6-7 дена менструален цикъл. Една съученичка, най-съвестната, наруши това правило и съответно другаря по физическо и писа номера за забележка в дневника. После в час на класния, класната, я пита, защо имаш забележка. Е, как да отговори пред целия клас. Срам!!

# 11 785
  • Бургас
Много обичах физическото. И скачането на коза,кон,трамплина,ходене по греда,успоредката...абе всичко.

# 11 786
Ужасни бяха тия шорти-гащи. И адски неудобни.

Седим , значи аз и един Весо, той после сатана спортист и обиколи света, на пейката и не играем физическо, аз по причини,  той не помня защо, а другите скачат висок скок, не много висок все пак. И гледаме ние и се хилим как всеки като си изпълни сложните движения и се тръшне на матрака отвъд пръта, става и отдалечавайки се си изважда шортите от дупето

# 11 787
Много съм била малка за помня, но не ми се караха у дома, че съм си изцапала шортите от ДГ, обаче за гащите ми се караха.
Та за туй са ми били удобни.
Предпочитам душевния коНфорт, явно от малка.

# 11 788
Седим , значи аз и един Весо, той после сатана спортист и обиколи света
Това е като си продаде душата за спортни постижения предполагам?

# 11 789
  • Далечният изток
Аз играех във волейболния отбор на града, така че моите часове по физическо бяха само волейбол, друго не помня да съм правила май. С шорти не съм играла. Имахме отрязани долнища на анцузи до коленете.

Общи условия

Активация на акаунт