Робот за почистване на прозорци

• 145 334
  • 797
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Аз също съм с такъв и съм доволна много от него, но наистина си вземете повечко мопове, тези в комплекта са крайно недостатъчни.

# 211
  • Пловдив
И аз съм с W66 - баня, огледала, стъкла - всичко той чисти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 212
Моите прозорци са разделени на 3 крила и са тесни.Дали ще може да се ползва робота на такива стъкла?При вас как е?Някой може ли да сподели 33см ширина случайно да има стъкла?

# 213
Мисля че е коментирано назад..такъв спомен имам.
Не става за тесни, това помня..

# 214
  • Пловдив
Утре мога да измеря най-малкото прозорче, на което го пускам - над вратата в детската на баткото е, но не съм сигурна в см точно

Редактирам: най-малкото прозорче, което мие роботът е 50/38.

Последна редакция: чт, 10 фев 2022, 16:47 от sweet_maniche

# 215
Има ли читав робот за под 300лв?

# 216
  • Карлово
Взех робота hutt w66. Хубаво ходи по прозорците, но ги прави на ивички, където е ръсел водата. Първо го пусках на сухо чистене, след това на мокро. Вярно отвън са доста нечисти стъклата, но резултатът не е това, което очаквах.
А, сам ли си пръска вода илуи когато натиснех копчето от дистанционното?
Резервни кърпи от къде поръчате?

# 217
  • Пловдив
За да не прави ивици, сменете кърпата с чиста, след сухото почистване.
Пръска автоматично на няколко секунди, когато е в "мокър режим".
Допълнителни кърпи - от Алиекспрес.

В началото, докато го разуча и аз бях по-скоро скептична, но като му "хванах цаката" не го заменям Heart

# 218
  • Враца
Аз си поръчах евтинки кърпи от Алиекспрес миналата година през август. Още не са дошли Wink
Сега явно трябва да се примиря, че парите са на вятъра, чакането- също, и да поръчам кърпи от БГ, макар и на тройна цена...

# 219
  • София
А, споко, надежда винаги има - една поръчка на дъщеря ми от март 2020 г. пристигна миналата седмица...

# 220
  • София
Това е прекалено много време. Писа ли им? Често проблемът е в нашите пощи. Не пращат известия и като не идеш един месец, връщат пратките. Опита ли да си ги проследиш с номера за проследяване през профила?

# 221
  • Враца
Това е прекалено много време. Писа ли им? Често проблемът е в нашите пощи. Не пращат известия и като не идеш един месец, връщат пратките. Опита ли да си ги проследиш с номера за проследяване през профила?

О, след втория месец ходих няколко пъти до пощата да питам дали не е дошло нещо. Все нищо нямаше. Скоро писах на търговеца, изобщо не ме отрази да отговори.
Код за проследяване нямам.
Всъщност аз чакам и още една пратка от същия период, и на нея търговецът не ми върна отговор.
И срокът за оплакване е изтекъл... абе, пропадна тоя Алиекспрес с тоя коронавирус Wink
А някога какви търговци имаше... ехееййй!  Пиша възражение, че продуктът не работи, и ми пращат веднага нов, с бърза поръчка, за тяхна сметка, без да се обясняват и да ми вадят душата...

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 20:21 от Трън в Очите

# 222
  • Карлово
[
Допълнителни кърпи - от Алиекспрес.
На каква цена бройката?
И с какъв препарат чистите?

# 223
  • Пловдив
Около 5 лв излиза бройката.
Препарат ползвам, какъвто сваря - в момента лилав Медикс Simple Smile

# 224
  • Карлово
Около 5 лв излиза бройката.
Препарат ползвам, какъвто сваря - в момента лилав Медикс Simple Smile
Благодаря за отговора. Аз като гледам в Алито бр резерви са за  20 $. Тук са по 10лв бройката. Пак ще търся на половин цена е по-добре, дори и с голяяяямо чакане и известен риск да не пристигне.
А Медикса ми цапа стъклата. Като напече слънцето стоят замазани. Сега взех един безцветен Медикс, понеже в Алито на инструкция  роботс пишеше  без цвят да е препарата.

Може пък моя да има проблем с разпръсването на препарата. Продължам с пробите.

Общи условия

Активация на акаунт