Обсъждане на имотни обяви, тема 12

• 33 281
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Аз ви бях писала преди време, че си говорихме с един човек. Той ми твърдеше, че умишлено се оставя регионът да западне, за да бъде изкупен на безценица, от който има информация. И после ще му върнат доброто име Simple Smile

# 106
  • София
Аз ви бях писала преди време, че си говорихме с един човек. Той ми твърдеше, че умишлено се оставя регионът да западне, за да бъде изкупен на безценица, от който има информация. И после ще му върнат доброто име Simple Smile

А, щом ЕЖК, значи е така.

# 107
като теории на конспирацията ми звучи това ххахаххаха

# 108
Simple Smile
Аз ако знаех със сигурност, отдавна да си бях инвестирала милионите там.
Казвам ви просто една клюка, недейте да злобясвате толкова

# 109
Такъв слух се носи из квартала от известно време - факт. Дали е истина едва ли някой знае, но в района от известно време се наблюдава усилено саниране на сгради.

# 110
Чак на безценица не се продават имотите в този квартал - ето обявата на Румката е доказателство. Аз хвърлям по едно око и има доста оптимисти да ви кажа, по отношение на ценообразуването. Най-много се търсят имоти за отдаване под наем в ербиенби и букинг. Мой колега се снабди с такъв имат преди година и вече успешно го върти, та пушек се вдига! Той инициира саниране на сградата и смяна на покрива, преди това всичко е било в плачевно състояние.

# 111
За конкретната обява, без да имам представа как изглежда самата къща/кооперация, също ми се струва, че е висока цената, просто заради това, че е само една стая.
Но пък, въпреки моите виждания, на Искър зад Първо преди 2 месеца партерен апартамент в стара къща на 3 етажа, 40 квадрата, разделени на 2 почти еднакви сравнително големи преходни помещения, кухньохол и спалня, прозорци към вътрешен миниатюрен двор на север, самият апартамент се води обзаведен, но обзавеждането е оле-мале, една от стените боядисана наполовина в прасковно, наполовина в сигнално синьо, се отдаде за 200 евро. Аз бях на мнение, че реалният наем е около 250, с къкмет 300 лв., но ме опровергаха.
Та знам ли, може и тези 25 квадрата за 50 хил. да са реална цена.

# 112
Кво значи не е престижен? Исторически тва е най-престижния район на София и е въпрос на време да върне старата си слава. То в София има ли изобщо престижни райони?
Тази част на София още по време на комунизма беше неприятна. След това нищо не се е променило в положителна насока. Няма и да се промени. Наблизо се окопават и стават все повече тъмните субекти. Жалко е, че толкова централно място е толкова неприятно.

# 113
400 лева е доста нисък наем за центъра на София, Мандаринка, така че не виждам защо да не се отдаде дори и непривлекателен имот на тази цена.

# 114
Кво значи не е престижен? Исторически тва е най-престижния район на София и е въпрос на време да върне старата си слава. То в София има ли изобщо престижни райони?
Тази част на София още по време на комунизма беше неприятна. След това нищо не се е променило в положителна насока. Няма и да се промени. Наблизо се окопават и стават все повече тъмните субекти. Жалко е, че толкова централно място е толкова неприятно.

Грешиш, променят се нещата с дни. Все пак там е идеален център. Ти не си от София и не помниш каква слава имаше района на НДК през 90-те и колко опасно беше да минеш там вечер - но ето, че дори и в периферията на центъра нещата се пооправиха.

# 115
За мен основният проблем на имота на Искър беше състоянието му, дори по моите старовремски критерии си е за тотален ремонт. Аз лично повече от 300 лв. не бих дала за това му състояние. Затова и 400 лв. ми се видяха много, въпреки района. Като имам предвид и писанията в темата за наемите, най-вече Гал каквото споделяше за желанията и търсенията на наемателите.
Иначе районът си е перфектен, хем е тихо, хем е на 1-2 мин. от Раковска, на 3-4 мин. от Дондуков (операта), без да те тресе трамваят, магазини и малки и големи има на 5-10 мин. пеша, метро пак на толкова, тролей, трамваи.  До СУ, журналистическия и фармацевтичния факултет е  един хвърлей разстояние, за студент примерно е чудесен район.

Нико, помниш ли Кравай и Магурата? Smirk

# 116
За мен основният проблем на имота на Искър беше състоянието му, дори по моите старовремски критерии си е за тотален ремонт. Аз лично повече от 300 лв. не бих дала за това му състояние. Затова и 400 лв. ми се видяха много, въпреки района. Като имам предвид и писанията в темата за наемите, най-вече Гал каквото споделяше за желанията и търсенията на наемателите.
Иначе районът си е перфектен, хем е тихо, хем е на 1-2 мин. от Раковска, на 3-4 мин. от Дондуков (операта), без да те тресе трамваят, магазини и малки и големи има на 5-10 мин. пеша, метро пак на толкова, тролей, трамваи.  До СУ, журналистическия и фармацевтичния факултет е  един хвърлей разстояние, за студент примерно е чудесен район.

Нико, помниш ли Кравай и Магурата? Smirk

Много наематели търсят евтиното, а повярвай ми в град като София за всеки влак си има пътници. Даже и на друго място да беше нюню апартамента с недотам привлекателен вид, пак щеше да се отдаде за тази сума.

# 117
Здравейте
Какво ще кажете за този апартамент като локация и има ли добро училище в района.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b156644724892864
Изглежда че е бил ползван за бизнес,лесно ли се сменя предназначението.

# 118
В чудесен район е, училището на този район е 112-то  (в сградата на първа английска), мнооогоо търсено.
Ще ти пиша на лични!!!

# 119
Тази обява много ме усмихна особено часта с еклектичния вкус. Искат 800лв за едноспален апартамент, но оставили 40-годишната секция. Чудно...https://m.facebook.com/groups/526951450832977?view=permalink& … =1086677531527030

Общи условия

Активация на акаунт