Любители на кучета - 97

• 21 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Духче, рано и е да наедрява. Не се паникьосвай още.

А за неизпълнението на команди, когато е вързана - нормално е. Тя още не е свикнала да ходи вързана. Като бебе на първи разходки е. Като не я извеждаш ежедневно на повод, така ще е. Време си трябва за тия неща, не бързай да се изнервяш и предаваш.

# 226
Посс, ние вече цял месец, че и повече всеки ден на повод най-малко два пъти. Сега като почна работа ще си я извеждам сутринта и вечерта.
Направо сякаш от стрес не е ходила и до тоалетна. Първото което направих като заключих колата беше да я разходя: два пъти пика и ака за 5-6 минути, а сутринта е извеждана. Оф много ме е яд, вече ще си я взимам навсякъде. Ама пък и до морето 6 часа пътувахме, трудно щеше да й е. Минало заминало, сега в края на септември ако ходим в планината си я взимам с нас и не ме интересува.

# 227
Здравейте,нашият кучо навсякъде е с нас от 5години .Свикна на пътувания от малък,да ви го представя: Арес. уморен след плажа.

# 228
И аз не бях доволна от Скалибор,наложи се да слагаме и капки едно лято, успоредно с каишката

# 229
  • Бургас
Може ли да ходя с теб на йога?

# 230
  • София
Аз давам хапчета. Просто спирам за зимата, ноември за последно и после пак началото на април.

За вътрешно давам на 3 месеца някъде.

# 231
Ще ида да направя консултация с фет.

Ахх зная, че в престъпно розова, обаче много ме кефи. Един месец я мисля хаха и накрая я купих. А и е доста по дълга от старата.

# 232
Здравейте,нашият кучо навсякъде е с нас от 5години .Свикна на пътувания от малък,да ви го представя: Арес.
Скрит текст:
уморен след плажа.
continental, добре сте дошли с Арес, чудесен е! Heart Eyes Hug

Дух, твоето момиче хич не ми изглежда угрижено, тъкмо обратното - ш,съ разтопи от вниманието, което ѝ се оказва! Сладурка! Heart Eyes Води си я с теб, нищо че е дълго  пътуването, може да се спира по пътя, ще потичка по полянка или в горичка, ще си почине, водичка ще пийне и пак на път. И Рекси е свикнал да го мъкнем навсякъде, близо, далече....май му е все тая, важното е, че е с нас. Peace
Напълнихте ми очите и душицата с мацки, кучовци, менте баби /и тя мацка! Hug/, изобщо накефих се! Heart Eyes Hug bouquet

# 233
# 234
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошъл, Арес! ❤️ Много си красив.

Коте, какво гевезенце. Heart Eyes Много са сладки като се търкулнат по гръб, казват си "умирам да ме почешеш по тумбакааа!".

# 235
  • София
Точно опрахосмуках, че беше окосмила доволно килима и беше побелял, и тя се просна и не мръдна повече. Цял ден се търкаля там, беше ме блокирала да не мога да мина наникъде без нея. Цяла вечер спа по голо шкембе, иначе през деня все се обръщаше насам-натам Simple Smile Голямо е буре.

# 236
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре дошъл на Арес 🤗

Духче, аз съм доволна от каишката. Взимам два пъти в годината за цялата година, заради алергията му от бълхи . Има миризма 2-3 дни, поносима е🙃
Но кърлеж не съм намирала никога от както е с каишка, бълха рядко ма те това лято бяха ужас тия бълхи, всички се оплакваха от тях 🤦🏻♀

# 237
Благодаря за мненията за каишката

# 238
  • под тепетата
Ози е с каишка на Байер, нямаме неканени гости. Май трябва и аз да си сложа каишка, че нещо така ме беше нагризало на Марица, че цяла седмица кракът ми беше подут и зачервен.
Духче, много хитра и доволна муцка е направила Джина  Flutter
Коте, обичам такива рошави и топли бурета!
Esstela, миналата година и през Ози мина такава играчка, ма докато мине се бяхме поболяли дали ще оцелее. Оттогава мъжът ми изхвърли всички играчки.
continental,под  много готино чадърче сте го настанили тоз красавец  Laughing Къде е плажувал хубавецът? Добре дошли!

# 239
  • София - Рим и обратно
Когато ти се дивее, та две не виждаш, но на отсрещния не му дреме особено...
https://www.youtube.com/watch?v=Kwa3n48Chqw&feature=share

Общи условия

Активация на акаунт