Любители на кучета - 97

• 21 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Прочетох ви.
Много се смях с Ерос, Деспикабъл ми напълни душата с тия кучета, Билянка никаква баба не е, а много фитната мадама, Нарци радвам се, че този се е свил малко. Мърли много ми напомня на Джина, а тя много ми липсва. Мама и сестра ми казаха, че е тъжна за мене и й липсвам. Днес след няколко часа отивам да си я взема.

Сега вече да питам сериозно:
Нашите приятели са с каишка като на Тео. Казват, че 45 лв е каишката но е за колко 8-10 месеца? И отделно дават някакви хапчета но евтини. Не ми е за парите, аз без доход давах по 45 лв на месец, но те казаха че тези които аз давам трябва да се почива от тях, а аз вече 2 години ги давам всеки месец. Вариантът с каишка добър ли е? Каква да купя?

Искам да я кастрирам. Живот и здраве октомври или ноември смятам. Арго и Джой ходят в една клиника в студентски град, чудя се дали там и ние да отидем. Искам да намеря най-доброто място, та се замислям и за добро хрумване.
Та имам нужда от съвет, да почваме ли и ние с каишка и къде да си заведа момчето за кастрация?

# 211
Аз не мога да търпя да ми миришат каишките, а миналата година за една (скалибур?) само си дадох парите без ефект. Но ние ходим по язовири/ гори почти всеки ден.
Ние се прибрахме от Рила, лифтът беше най-голямото изживяване 😀 а хората, които работят там много се радваха на Тара, изобщо не са правили проблем.
Не ми хареса колко много хора имаше, изобщо не я пускахме от повода, а на слизане се засякохме и със “Стамен”- красиво, свообно пуснато хъски, което ми изкара акъла.

Естела, гумена ли беше играчката? Защо не инвестираш в каучукови? Здрави са, като знаеш, че не може да отчупи парче е друго. Ся, не са по 4лв, но пък се изплащат в перспектива.
Ози Heart

# 212
  • Bарна, морето, сините вълни
Как няма да ѝ се радват, в гледай каква е хубавица! Heart Eyes Рядко виждам бигъли във Варна.

Естела, дано повече няма такива инциденти!!! Миличкия Бизу. И при нас многократно е гълтал какво ли не, но слава Богу сме се разминавали леко.

# 213
  • София
Милия Бизу, да не му се случват повече такива неща.
Билянка, знам си аз, че ни гъбаркаш тук, че си баба Simple Smile
Страхотни снимки, кучовци и хора!
Ние с Лилянка си щъкаме насам-натам, тя вече доста добре тича с колелото, надявам се да почне да влиза във форма. Лошото е, че ще трябва да й развалим диетата, че ще си вземем Балу малко... Ще видим дали няма да вземем и двамата в един момент.
Аз съм много доволна от каишките Скалибор. Не усетих миризма, а и кърлежите не се качваха по Балу и Лили.

# 214
  • Варна
Категорично няма да купувам повече такива играчки, оставете, дето си я платих тройно, ами стреса, дето изживяхме и най-вече Бизу. Ама хората са го казали, гъз глава затрива. Днес пак ще купувам гастро консерва, вет ми даде ленено семе да му сваря  за стомахчето и чревцата.

Има бигълчета във Варна, не знам за вас, но аз съм на мнение, че женските са по-красиви от мъжките. 🤗

# 215
А сега подходящо време ли е за такава каишка?

Момичета, колежка на ММ е намерила това хъски. Днес ще го водят на лекар и утре, като има повече информация за състоянието му, ще пуснем пост, че се подарява. А може пък и някой да си го познае. Показвам го и тук:

# 216
Аз всички ушатковци намирам за красиви, много обичам да мачкам уши и набръчкани муцуни/гушки.
Скалибор, точно такава беше и нашата, аз я купих, защото е без миризма, но може и да е била дефектна, свалих няколко кърлежа още на първата седмица и я изхвърлих.
Лили с движение ще оправи положението, сега на диетична храна ли е, че Балу ще развали режима?

# 217
Оффтопик, специално за Коте, че знам, че и мачки харесва, ей го моя втори любимец

# 218
Аз вече свикнах на Роузи акото да е в цветовете на дъгата. Всичко гълта прасето му с прасе. Онази вечер след разходката пак повръща клечки. Постоянно съм нащрек и пак успява да погълне нещо без да я забележа. Дъщеря ми ѝ подари плюшен морков от Лидълска промоция, корав излезе. От една седмица още не е намерила начин да го разкъса, но играе с него само в наше присъствие.
Вижте една от нейните любими сопи - колкото две Роузита Satisfied Бяга с нея и се засилва даже Joy

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 10:36 от pip4i

# 219
  • Bарна, морето, сините вълни
Ерос пак е нацвъкал всичко. Вчера яде нещо, дето знаех, че не трябва...имаше мазничко и сега да се спасявам.
Влязъл в стаята на детето, защото преди си беше негова и повърнал на 3 места, а на терасата акал разтройство. Направо щях да повърна и аз като влязох, адска смрад. Горкия, сигурно много го боли тумбачето, дано му мине бързо.

# 220
  • София
Des,дай му пробиотик,да се успокои стомаха,че го боли вероятно.
Леле,Роузи какви големи колци влачи,отде тази сила в това крехко телце?
Кот е страхотен ,като изрисуван е.
Ние бяхме няколко дена без кучета,бяха на вилата със свеки,ми установих че е доста скучно и чисто без косми в нас Laughing ,но предпочитам да вадя косми от кафето и да чувам потропване на лапки.

# 221
  • София
Скрит текст:
Аз всички ушатковци намирам за красиви, много обичам да мачкам уши и набръчкани муцуни/гушки.
Скалибор, точно такава беше и нашата, аз я купих, защото е без миризма, но може и да е била дефектна, свалих няколко кърлежа още на първата седмица и я изхвърлих.
Лили с движение ще оправи положението, сега на диетична храна ли е, че Балу ще развали режима?
Не, че Балу ще развали режима, ами там, където отива, ще й развалят режима. Иначе е на консерви и флейкс. Вечно гладна е, тича вечер с МП и колелото, ама не ми се струва никак отслабнала.

Флейм, безкрайно благодаря Simple Smile Много прилича на котаракът на МП, който почина преди няколко години. С него бяхме големи приятели, когато беше млад - постоянно спеше с мен, гушкаше се в мен, стоеше при мен. Много искам да си вземем пак коте, ама... Няма как да стане с Лилянка.

# 222
Е, ама не само котето обича котета.. Simple Smile
Коте, ясно, при нас е същата работа с килата, аз стягам, а другите домашни развалят положението.
Трябва постоянство, ако обясниш на родителите ви, че е за нейно добро да е във форма, че не е полезно да затлъстяват така? Дали ще има ефект? Аз като строшено радио повтарям последната седмица и май май започват да попиват, но другата седмица заминаваме за 7 дни  за Турция и направо не искам да си представям каква анархия ще настане със свека и куче сами за седмица.

# 223
  • София
И аз, и МП, хващаме мускулна треска на устата от обяснения и повтаряния, ама едно си баба знае, едно си баба бае. Колко пъти сме се карали и пак продължават. Най-нагло й дават и пилешки кости, пред мен. Хиляди пъти сме повтаряли, ама тц. И двата чифта родители са така, айде, моите са малко по-разбрани, защото лично Бобадова обясни на майка ми вредите от пилешките кости.

# 224
Дойдох си при Джина. Боже колко е тъжна...  Мама каза, че едната вечер сякаш е плакала, толкова тъжна и с влажни очи. Сърцето ми се скъсва. Но и съм ужасно притеснена, вижда ми се по-едра в областта на ребрата... Дано не е станало нещо ... Ох зарекла съм се с първата заплата кастрация. Живот и здраве ще се случи в края на октомври.

Общи условия

Активация на акаунт