Любители на кучета - 97

• 21 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • под тепетата
Мимичета, не така, че ме засрамихте  Embarassed Аз за пенсия мисля вече...и как ще се гледаме с дядо и куче плюс една камара внучета  Party

# 196
  • Bарна, морето, сините вълни

На вила сме и Моника веднага си намери дружки - Габи и Льоки. Разкооошни са. Heart

# 197
  • под тепетата
Ей това се казва компания ! Сладури отвсякъде, особено онова пуФкавото с гривничките на баджаците  Flutter

# 198

Здравейте, това е Мърли, улично куче което кастрирах и храня. Не мога да я вържа, защото е голяма и е свикнала на свобода. Всяка вечер си идва на двора и спи под стълбище на палет, днес и купих къща, постелих вътре нейната завивка, но не иска да влезне.Хвърлих лакомства, само ги взе и веднага излезна. Моля ви за съвет как да я науча да влиза в къщичката?

# 199
Поздравявам те за грижите. Евентуално да постелиш на палета одеалце,което след няколко нощи да преместиш в къщичката. А къщичката да е поне временно до палета. Като застудее ще се сети.

# 200
Сега палета е до къщичката и в момента спи върху него. Когато видя, че има разместване и не искаше въобще да отиде да си ляга. Идеята ми е палета да си стои като е хубаво времето, а в къщата да влиза като не е ок. Ако махна палета ме е страх, че ще избяга и ще търси друго място за спане😢😢😢

# 201
А,не го махай. Като стане студено,сама ще се сети да влезе в къщичката. Да стоят там😃

# 202
На нашата улична приятелка направиха къщичка преди 3-4 години. Дълго време не можаха да я примамят да влезе, но в един дъжд забелязах, че се е пъхнала вътре. В къщичката изкарва зимите, иначе си спи по тревите наоколо, лятно време изобщо не влиза в нея. Та си мисля, че и Мърли ще разбере и ще си я използва, като застудее.

# 203
Много ви благодаря за отговорите! Дано, че ми е много мила. Особено като правя сравнение с принцесата която ще видите на снимката🙂

# 204
Обичани кучета са,личи си. Прекрасни всички 😍

# 205
  • Bарна, морето, сините вълни
Поздравления за грижите, които полагаш.
Страхотни са и двечките! ❤️

# 206
  • под тепетата
Добро утро!
Ludmila39,като застудее сама ще се прибере на завет. Благодаря за това, че се грижиш за Мърли!
Нещо Рея зачезна и ми липсва ...И Харли също!

# 207
Благодаря ви за отзивчивоста и милите думи ❤ Мърлита снощи в 1, след това отново в 4 беше проверена и си спеше в къщата😬 Тази вечер все още е на палета, по късно пак ще я погледна. Дано отново влезне🍀

# 208
  • Варна
Днес поредната гадост. В четвъртък ми звъни приятелка, във втората употреба играчка за 4 лева, викам взимай я. И днес сутринта се събудих от повръщането на Бизу, кошмар, защото не спира да повръща, а в неделя всички почиват. Имам един избор и той не е за предпочитане. Късмет, че МП  намира друга клиника, която работи и от пипане по корема и натискане с накрайник на видеозон, около 20-тина минути, явно, доктора успява да мръдне това, което вижда на екрана, след преглед отиваме на разходка и на второто ако излезе част от играчката. Олекна ми.....не знам на кой да благодаря, че разминахме операцията.

# 209
  • sf
Ох, милия Бизу, да му минава всичко🤗

Общи условия

Активация на акаунт