Любители на кучета - 97

• 21 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Значи сме имали и мителче в групата Heart Запознай ме с това съкровище, защото нямам спомен да съм го виждала.

Ей ви я принцеса жаба

Тази същата умира от страх от котки, даже и от това...

# 706
Е, Бека, бива ли така? Ела вкъщи да те научи Тара, тя ги гони по двора, пък и по улиците при първа възможност.
Да не казвам един ден как щеше да е куче на шиш, скачаше по оградата на съседите и там стърчат едни арматурни железа Scream.. абе строих мъжа да ги оправи веднага, че не ми се ще да я видя набучена на някое желязо за едната му котка

Sivi, Тодорини кукли също е супер вариант, не се бях сещала, дано циганското лято продължи, че планове много, но май правим сметки без кръчмаря Simple Smile
Tintina, във ваща' къща нескуика май е на почит. Каква е тая гъба дето гледате? С всеки ден все по-голяма става!

# 707
Много прегръдки изпращаме на вас с Рекс!
И снимка с джак по темата. С пръчка и +1.

Кажете ми за пилешките шийки - цели ли ги давате? Вътре имат едни малки костици, аз ги махам. Може ли с тях, не са ли опасни?

Каква порода е черното куче?

Ризеншнауцер предполагам

# 708
Момичета, може ли да ми припомните какъв пробиотик давате на кучовците. Роузи от снощи е с разстроен стомах и като сме навън постоянно се напъва да ака. Снощи се изака 3-4 пъти нормално и после само се напъва и изкарва по 1 капка жълта слуз. После трие дупето в земята. Преди 3-4 дни е обезпаразитена, не се видя нищо. На варен ориз е от снощи. Вкъщи няма инциденти. Сега на разходката пак е неспокойна и се напъва.

# 709
  • Бургас
Хибискус, не го разбрах туй за нескуика:)
Расте бързо. Яде по 4 пъти на ден. Повече от нас яде, ще ни изяде ушите:)
Елза много обича котки. Иска да играе с тях. Но те не я обичат.

# 710
Момичета, може ли да ми припомните какъв пробиотик давате на кучовците.
Скрит текст:
Роузи от снощи е с разстроен стомах и като сме навън постоянно се напъва да ака. Снощи се изака 3-4 пъти нормално и после само се напъва и изкарва по 1 капка жълта слуз. После трие дупето в земята. Преди 3-4 дни е обезпаразитена, не се видя нищо. На варен ориз е от снощи. Вкъщи няма инциденти. Сега на разходката пак е неспокойна и се напъва.

pip4i, аз използвах по препоръка от темата Ентеросан.

# 711
Благодаря, Лабрекс ❤ Мъчих се да се сетя, но не можах.

# 712
Ентеросанът се съхранява в хладилник,да не забравите.

# 713
  • София
Пипчи, ако търка дупето, да няма проблем с жлезите? Заведи я да я видят, според мен.

Аз съм потресена! Пускам линк, защото не искам да преразказвам...
https://m.facebook.com/groups/339156809471020?view=permalink& … =2459690297417650

# 714
  • Bарна, морето, сините вълни
Леле, ужас! Не се спряха психарите!!! Rage Ако беше ММ щеше да ги убие от бой, без да се замисли за последствията... Пали от раз, а за подобно безумие със сигурност щеше да му падне пердето. Такива заслужават цял живот да гният в затвора...

Нещо разведряващо след този пост.

Скрит текст:
За финал - малката рибарка.

# 715
  • София
Лабрекс, от вчера пиша и трия. Плаках докато четох поста ти и каквото и да кажа, няма да е достатъчно. Пращам ви прегръдки!

Ето и Харли отпреди малко. Така се охлажда в пясъчника, когато е загрял след игра.

Днес му пристигнаха якетата. От зор да не са му тесни дадох с няколко см отгоре, а шивачката и тя също. Сега ще трябва да го угоявам, за да не му стоят като на скелет. Grin

# 716
  • София
Малката рибарка е такъв сладкиш Simple Smile
Съжалявам за поста, но е хубаво всички да имаме едно на ум... тези ненормалници обменят идеи, днес в София, утре може в друг град...

# 717
  • Bарна, морето, сините вълни
Трябва да си отваряме очите на 4.
За жалост са навсякъде. Тях никой и нищо не ги спира, но наистина трябва да бъдем много внимателни.
Много е тъжно. Как спят спокойно?!

# 718
  • sf
Аз го разхождам на Герена. 😨
Думи нямам.

# 719
  • У Диспансера ...♥♥♥
Коте, и аз с това идвах .
Направо съм потресена какви психопати бродят свободно по улиците 🤦🏻♀

Малката рибарка е само за щипане ❤

Оказа се Трапезица, че този обучаващ кучета тренира заедно с баткото, ръгби 😄

Сега вече се съгласи да отидем без да се притеснява, че ще се срамял, че ми отказа в събота. Да видим дали ще даде заден като има сбирка през октомври .

И един смешен Тео да покажа 😄

Общи условия

Активация на акаунт