Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 септ. 2019, 13:00 ч.

Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 8 379
  • 570
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 2 795
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Пилешко ядем около 1-2 пъти седмично. Последно панирах пилешки филенца и ги изпърших. Цяло пиле най-често пека с картофи, а бутчета използвам за пилешка супа.

# 31
  • Мнения: 1 211
Хареса ми тази рецепта и ще я приготвя вкъщи: https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-chushki-chesn-i-bilki
Пиле се яде основно вкъщи, така че се приготвя често. От цяло пиле правя супа, пиле със зеленчуци и печени на скара пържоли.

# 32
  • Мнения: 333
Сочно печено пиле
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile
Вкъщи ядем 2 пъти седмично пиле, а понякога бялото месо, което остане от цяло печено пиле го приготвям на фрикасе.

# 33
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 803
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Ммм, това изглежда превъзходно!!!
Вкъщи ядем само гърди, през ден, но това цяло пиле потънало в картофки ме изкушава Simple Smile

# 34
  • Мнения: 271
https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko
Веднъж седмично консумираме пилешко месо, приготвено по различни варианти, но като цяло най го обичаме печено. От цялото пиле отделям гърдите /бялото месо/ и с гърдите  приготвям пилешки хапки, останалата част от пилето пека в торбичка, на фурна- понякога в торбичката поставям и картофки. Често приготвям и шишчета- като сама обезкостявам месо от бутчета.

# 35
  • Мнения: 210
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi#!

У дома ядем предимно пилешко месо и така то присъства почти всеки ден на трапезата ни. Много често купуваме цяло пиле и го разфасоваме на отделните му части, като оставяме за готвене на момента, а останалото в торбички във фризера за последващи готвения на различни ястия.

# 36
  • Мнения: 1 584
Бих приготвила ето тази рецепта
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-kartofi

Вкъщи хапваме няколко пъти седмично пилешко приготвено по различни начини.
Цяло пиле  приготвям обикновенно в тавичка върху сол и обилно намазано с масло и поръсено с червен пипер.

# 37
  • Мнения: 1 079
Ще изпробвам със сигурност тази рецепта: https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Хапваме пилешко, поне два пъти в седмицата.
От цяло пиле правя-супа, пържоли на скара или на фурна, панирани пилешки късчета, шишчета, бутчета на фурна, задушени зеленчуци с пилешки късчета, руладини, пиле на грил, дюнер, пиле в палачинка, салата Цезар и т.н.

# 38
  • Мнения: 629
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Най-често се приготвя у дома печено цяло пиле с картофи, супа или от пилешките гърди -пилешки панирани филенца, които се обожават у дома! Пилешко се яде 3 пъти седмично!

# 39
  • При децата ми
  • Мнения: 2 943
Бих приготвила тази рецепта:
https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile.

Хапваме пилешко месо поне два пъти в седмицата. Най.-често приготвяме супа, пиле с ориз и/или пиле с картофи. Освен това децата ми обожават пилешки флейки.

# 40
  • Мнения: 3 206
Поне 2, а може и 3 пъти в седмицата готвя с пиле. От цяло пиле правя две ястия, като отделям само бялото месо и от него веднъж правя фрикасе, на следващия каша.

# 41
  • Мнения: 128
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
тази рецепта ще си я запазя !

# 42
  • Мнения: 337
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Ядем пилешко поне два пъти в седмицата. Ако имам цяло пиле правя по две ястия.

# 43
  • Пловдив
  • Мнения: 201
Бих приготвила тази рецепта: https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Пилешко месо консумираме доста често вкъщи, а когато готвя цяло пиле, обикновено се дояжда на следващия ден и не ми се налага да мисля за друго ястие.

# 44
  • В дън горите тилилейски
  • Мнения: 247
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-kartofi

Най-често приготвям цяло пиле печено на сол. Крила, бутчета и част от филето ползвам за яхния или печени с картофки, а фенер, шийник и останалото филе за приготвяне на супичка.

Общи условия

Активация на акаунт