Отговори
# 315
Mis.hle, ЧЕСТИТОООООО Heart Eyes Леко бременеене и накрая здраво и пухкаво бебоче!!!

Sunshine, честит малък мъж! Да ви е здрав, послушен (ама не прекалено, че става скучно Grin) и да ви радва постоянно Heart Exl Спомням си как започна да пишеш няколко месеца преди да започнете с опитите (точно както и аз) и винаги си ми била адски симпатична... Някак си се припознах в теб Kissing Heart

# 316
Мишле, категорично положителен си е! Тихичко честито! Хайде след 2 седмици да се похвалиш с малката точица 😍
Баш си е станало, ама от мъжа ще е, а не от гела 😄 (в кръга на шегата). Успех и леко бременеене!

# 317
Мишле, честито и от мен! Успешен и пухкав финал желая.

# 318
Честито, Мишле.
Много хубав тест 💜 Лека бременност.

# 319
Момичета, развълнувах се...Пореваваме си с мъжа ми. Пожелавам ви същото щастие и утре сутрин дано да е още по- хубав теста. Бях с вас 3 месеца, но ми станахте много милички Simple Smile
Да, благодаря на всички.
Ренета, и аз четях преди опитите ни, но изчаквах да мине сватбата и 2 месеца след това започнахме да работим за бебе.
А даже мислех да карам мъжа ми да си пуска нова спермограма, имаме една от преди година той просто си беше решил да провери тогава. И точно в деня на овулацията не ни се получи щракането, но деня преди и деня след да.

# 320
Мишле, тихичко честито и от мен! 🤗 Дано всичко е идеално до финал! За мене си е положителен тестът. На кой ден закъснение го правиш? Сега като спомена за гела, моля те сподели повече за него? От първия месец ползване на гела ли стана? И мислиш ли, че когато е станала работата сте го ползвали? Аз бях ползвала Pre-seed, с надеждата, че веднага ще помогне, но не стана и аз нещо спрях да го ползвам. То е ясно, че не е само до гела де, ама все пак. Но моля те сподели твоя опит 🙂
Момичета, имам едно питане, една чуденка по-скоро. Направили сме всички горе долу изследвания. Обаче, според вас необходимо ли е да се изследвам за тробмофилия и онези НК клетки, при положение, че вече имаме едно дете и до сега не съм имала никакви спонтанни аборти? Просто се чудя 🙄

# 321
mis.hle, честито и от мен! Леко бременеене и пухкав финал! Simple Smile

# 322
Да гела е същия. И съм сигурна,че е станала с него (може би и без него е щяло да стане, но ползвахме половин флаконче). Правим опити със следене на овулация от 3 месеца, гела ползвам за втори месец. А теста го правя на 1 ден преди цикъл,тоест нямам закъснение.

# 323
Да гела е същия. И съм сигурна,че е станала с него (може би и без него е щяло да стане, но ползвахме половин флаконче). Правим опити със следене на овулация от 3 месеца, гела ползвам за втори месец. А теста го правя на 1 ден преди цикъл,тоест нямам закъснение.
Благодаря ти, Мишле ❤ Даваш ми нова надежда. Ще купя нова опаковка 👍🏻😁 Това е страхотна черта за преди закъснение, Мишле!!  А за овулацията колкото и да съм чела навсякъде пише, че 2-3 дни преди същинската овулация са най-вероятни за зачеване, така че не се учудвам въобще ако е станало с партидата преди овулацията ти 😁

# 324
Съншайн, честит син! Да бъде здрав и много да ви радва Blue Heart
Мишле, честито! Имаш си страхотна чертичка преди закъснение  Simple Smile
Аз поръчах от PreFert- мислех че него използвате повече. Е, нищо ще опитаме, пък ще видим Grin

# 325
[video][/video]Mishle, тихичко честито, и аз се развълнувах с теб **
Да попитам за гела от къде го купи, аз търсих в Щерев и Надежда и го нямаше точно присийд, предложила ми друг , но не мога да се сетя в момента името . Редактирам се -pre fert. Дали и той е също толкова добър?
И да попитам малко ми е неудобно -момичета, по цял флакон ли слагате, на мен една тубичка ми стига за 3 пъти поне ; цялата за веднъж ми е суупер много

# 326
Качвам снимка от аптеката на гела. Този поръчах онлайн от аптека, в моя град не го намерих и пристигна на следващия ден при мен.

# 327
Честито Мишлеее! Желая ти 9 месеца радост и едно рогато телче на финал!
Отсрами септември! Хайде дано си първата от много.... Hands Pray

# 328
Честита радооост !!! Успешно до финал !! 👶🏼

Гела съм го виждала в аптеки ремедиум.

# 329
Мишле, тихичко честито! Всичко да върви по мед и масло! 💞
Съншайн42, честит син на вас! Живи и здрави и много щастливи да сте! 👪
Лилак, браво за унищожението на уреоплазмата! Свършили сте страхотна работа! 🍀
Джули, честит имен ден с малко закъснение! Жива и здрава, много щастлива и обичана и много скоро мама на прекрасни деца 💐
Герика, добре сте се потрудили! Успех този месец! Яна, и на вас успех! Хайде дано симптомите да са от бебе 🌹
Локофенка, при теб какво стана? Тест прави ли?
Батмам, как си ти? Скоро не си ни писала 🌸
Калиниста, не знам със сигурност как се процедира, но ако сте опитвали година вече, то е добре да се направят изследвания.
Аз обещах да ви пиша какво ми е казала АГ. Така, ясно е, че ще съм на противозачатъчни 4-6 месеца. Идеята е да се даде почивка на яйчниците (които при мен не могат да отделят яйцеклетка 3 месеца подред, за предните 3 не знам, тъй като не сме я следили и се пазехме след аборта) Затова малко ме е яд, защото казваха, че след аборт по-лесно се забременявало, а ние, т.е. аз нещо не успях да се събера веднага. И затова сега малко ме е яд, че може би сме пропуснали периода. Както и да е.
Заедно с Диането ще си пия и метформина, а през този период ще направим спермограма.
Та не знам доколко е редно да пиша в тази тема. Вече ми е неудобно. Бутам се в списъчето, даже по едно време го правих. Половин година съм в групата "бебеправене", а реално ние нищо не правим. Сега пък на противозачатъчни. Така ми тръгна откакто се записах. (Рени, недей много да му мислиш). Виж какво става при мен.
Накрая на този ферман искам да ви благодаря за всичко - за разбирането, за подкрепата, за помощта, за информацията, за емоциите.. 💗 Страхотни сте!

Общи условия

Активация на акаунт