Отговори
# 330
Жасмин, не се отказвай да пишеш в темата! Аз в момента съм на лечение, с което изкуствено ми предизвикват менопауза за 6 месеца. Първите ни възможни опити, по мои сметки, ще са около май месец 2020, но не смятам, че трябва да напусна темата, това е нашата част от борбата за дете, а всички в тази тема се борим за това. На много момичета се налага, поради една или друга причина, да пропуснат някои месеци и след това да подновят опитите. Simple Smile Просто сега нямам какво да споделям за себе си, но ако мога с нещо да съм полезна на другите, се включвам. Simple Smile

# 331
Честит празник момичета!

Честита ранна чертичка на Мишле!

Хайде сега и останалите да последвате нейния пример!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:58 от Ssolleill

# 332
Мишле, знаех си аз!
Айде честито 😊

П.П. аз ползвах същия гел, ползвахме цяла дозичка на щракане , забременях първия месец, в който го ползвах тоя прословут гел - преди това опитвахме сумарно 2,6г.
Беше ми останала неотворена дозичка и дадох на моя много близка приятелка, която опитваше една година. Забременя и тя 😂 ММ се шегува, че в рамките на 4 дози тоя гел забремени не 1, а цели 2 жени 😂
Според мен е подходящ за жени, които имат проблеми с цервикална слуз, иначе не си го обяснявам 🤷♀
Честно казано не мисля, че баш заради гела съм забременяла, но е интересно съвпадение и си струва да се опита 🤣

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:26 от Sunshine9051

# 333
Съншайн,спечели ме като клиент ахахах 😄 Ако не се е получило този месец веднага ще купя един.

# 334
  • Варна
Мишле, много хубав тест! Стискам палци всичко да е наред!
Много обичам такива новини!
Жасмин, не си и помисляй да напускаш темата! Смятам, че и бебеправещи и изчакващи, и бременни, и вече родили имат всички с какво да помогнат ...
Дано всяка, която се запише в темата да се радва на бременно коремче и здраво бебче след това! Вярвам!

# 335
Много се радвам, че почваме септември с положителни тестове, вярвам, че ще се множат, а като сме заедно е някак по-леко.

Направила съм боен план за следващия цикъл - купих пак мака руут и бабини зъби за мъжа, а за мен вит. Д3, вечерна иглика, магнезий и фолиева. Като свърши лелята - тя не е дошла де, но ще дойде, опъпчавила съм се съвсем типично - пробиотиче  профилактично няколко дни за по-добра обстановка там нали, гелчето е заредено. Чудно.
Почнах опреснителни курсове за шофиране и хранителен режим. Мисълта, че правя нещо за себе си ме окрилява и ме измъква от блатото на другите мисли ....

Даже мисля септември да си щракаме вкъщи и по време на екскурзиите, които сме планирали. Ако пък ли случайно сме в София като съзрее фоликула, добре, но няма всичко да ми се върти около тъпите прегледи. Психясвам и даже и не щращаме и после док - ми сори, пропускаме, щото това-онова, презря, не съзря, ама ха. Мрън.

Жасмин, остани в темата, тук ни свързва бебеправенето не само, но и общо мечтата за дете. Точно тук ти я мястото. Прекъсването ти е само временно. Винаги си толкова мила, внимателна, знаеш на всички историите...

Марианка, успех на процедурата. Пиши ни как си, мяркам те и в други теми, вярвам, че ще успеете още от първия път.

Всички останали - прегръдки, наслаждавайте се на почивните дни. Споделете кой къде ще ходи у-а, жегите минаха, времето става все по-хубаво за щракане

# 336
Мишле , честито Kissing Heart

# 337
мишле, тихичко честито, хубава чертичка! Успешно и до финал!
съншайнче, честито момченце! Бъдете здрави!
На останалата част от любимата банда желая плодотворен месец!
Ръся ви много обилно с розово!
Heart Ribbon

# 338
  • София
Няма да ме пропусне и този месец, зацапването пак се появи... Просто е въпрос на време да ми дойде до ден-два.

mis.hle, честито !
Добре че отвреме навреме се появява някой + тест, та ни дава надежда, че и на нас ще се случи някога... Дано го дочакаме, де.

# 339
  • София
Урааааа за Мишле!
Да ви кажа, че и при мен забременяването беше след същия гел, а преди това не се получаваше. Мисля, че и биохимичната преди това. После провалът си беше от миоми, тромбофилии, НК клетки, отрицателен резус фактор и т.н., които обаче вече зная и ще боря и внимавам. Сега съм поръчала един немски и ползвам него - Kinder Wunsh се казва, консистенцията му е по-приятна. Този месец не стана, ще пробвам в следващите 1-2 месеца с него, с Conceive Plus и с Преферт, пък да видим Simple Smile

# 340
Чакай, чакай... какво за отрицателния резус фактор? Grinning Аз съм с такъв, а мъжът ми е с положителен и знам, че трябва да се правят изследвания за антитела и да се бият някакви инжекции. Нещо друго има ли, което трябва да знам?

# 341
Мишле, тихичко честито! Пожелавам всичко да е наред и до финал! 😍💞

Сън42, честито момченце! Бъдете здрави и щастливи! 💙

Жасминче, Слънчо е много права! Това, че в момента сте ударили паузата не означава, чв няма да сте нужни тук! 💛Ето и аз не мога да се открастя още. 😁

Знам, че ще ми кажете да пиша, но не се чувствам комфортно да ви занимавам с моите проблеми... Иначе си ви чета всеки ден и се радвам/страдам/ядосвам с всяка една от вас! 💓

# 342
Честито на Мишле! Дано всичко бъде наред до край! 😍
Аз нямам какво да кажа, чакам си лелката дали ще дойде и вече толкова се изтормозих психически, че май имам нужда от почивка.
Искам да попитам някоя от вас, която е преминала през инсемкнация как протича процедурата? /може и на лс, разбира се/.
Успех на всички, мисля че, по списък имаше няколко момичета за тестове тези дни. 🍀

# 343
  • Бургас
Мишле, честито! 😊
Лека и успешна бременност!

Успех на всички, които не чакат тези дни! Flowers Four Leaf Clover

# 344
Мишле , хайде честито ! Много хубаво се събудих със снимката на твоя тест и веднага викам на ММ ааайде още едно момиче е забременяло с гела, и след това чета надолу и му казах, че и още няколко са го похвалили Grinning Че аз нали го купих ама той като го видя и рЕзко загуби желание само от флаконите Grinning и така си остана в кутията тоя месец.

За мен не знам какво да кажа. Чаках на 5-6ти , което беше 31-32 ден, защото с + ову на 16ти и 17тен като предния месец си чаках на 32ри. Не знам що така ми се измести ову и цикъла съответно ама хич не ме кефи. Само да мине оперяцията на ММ и ще ходя на преглед. Никакви симптоми нямам иначе, даже гърдите си ме болят много по-малко от друг път, вчера си имах класическите сини подпухнали торбички под очите - сигурен знак, че тоя ден ще ми дойде. Но просто си знам, че идва и не искам да правя тестове и да се разочаровам.
Вчера импулсивно решихме да изненадаме кума ни за РД и да идем до Смолян при него в събота, а петък при нашите в Пловдив. И сега , на 33 ден, съм решила да изчакам още ден-два с надеждите. Така или иначе няма кога да правя незабелязано тестове тук при нашите или в Смолян Wink
Но, пак казвам, имам си вътрешното усещане, че или ще ми дойде днес, или имам някакъв проблем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт