Отговори
# 375
Мария, честито и от мен! Успешен финал желая!

# 376
Марианче, стиснати палци!!! Силно! Пиши после, може и на лично. Всичко ще е 6 🙏🏻

И нещо интересно 😮

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/09/06/74-year-old-woman-gi … vf-treatment/amp/

Ив, липсваш ни. Завърни се!

# 377
  • Варна
Добро утро, момичета Simple Smile
Мария, много се радвам и стискам палци всичко да е наред! Страхотно ти е тестчето! Без страхове няма как, особено ако си преживяла загуба, просто вярвай, че този път ще е различно с хубав край.
Мариана, палци за прегледа! Чакаме те с хубави новини!
Моят гребен малко се надигна. В Петък разбрах, че една от най-обичните ми приятелки е бременна в 7-ми месец след 5 опита ин-витро. Не се бяхме виждали много време, не искала да ми казва по телефона иии гледам, срещу мен върви тумбаче. Боже, толкова много се зарадвах, плаках, пак се радвах от ❤️! Та, чудеса се случват, явно си чакат точния момент.

# 378
Мария, честитооо! Пожелавам ти този път да е до финал!🙏🏻🍀
Вярвай и мисли положително! Лека бременност и много пухкав финал!❤

Марианка, успех! Много се надявам да ти понесе добре стимулацията, да извадите прекрасни и тръсти яйцеклетки и да се оплодят всичките! Та даже и за замразяване да имате!!
Стискам силно палци ✊🍀

Kaylinn, и аз мисля като Сиси. Ако е паник атака щеше да разбереш Simple Smile
Ако си в София може да пробваш да посетиш Rooting Robin - правят психолохическо консултиране. Много са свежи, имат опит точно с тревожност (една близка моя ходи) и работят по acceptance метода. Струва си да опиташ!👌

Бат, аз открих безалкохолната бира! Даже е толкова яка, че ММ мина и той на нея 😂 Има половин % алкохол (по-малко от боза), а аз пия по една чаша грубо на седмица. Освен това в Германия я препоръчват лекарите на бременните за повече кърма след това. 😊

Айде , че пак се отнесох - с две думи на останалите - щракайте, че Майско/Юнските бебИта ви зоват!!🤗

# 379
Мария каква хубава новина за събуждане! HugHugHug Не било задържан фоликул! Този път всичко ще е наред, мисли позитивно. Много ще ми е интересно как ще се развиват нещата у вас, тъй като ни гонеха еднакви съмнения и притеснения заради голямата възрастова разлика при децата, развалянето на "рахата" с пораснали вече деца и подобни Grinning А цигарите? Още ли не пушиш след като ни се похвали, че ги спираш? Какъв хубав тайминг Blush
Марианка, с теб сме и стискаме палчета! Чакаме добри новини Hug
Сънче, редя се аз за едно юнско бебче. Да си имам едно с моята зодия (не че сме лесни) Grin

Аз искам съвет: нещо много сме влезли във фаза с ММ и в момента можем да щракаме всеки ден. Чудя се дали да ги разреждаме, както съм чела в темата, че е препоръчително да е през ден, за да са по-добри войничетата. Сега съм съвсем около овулация и се чудя как да действаме. 1. Днес сутрин, утре вечер, 2. днес вечер , утре пропускаме, на следващия ден сутрин или вечер, 3. всяка вечер Blush Притеснявам се от много сметки да не изпуснем момента. Преди изобщо не съм го мислила и си действахме както дойде, но сега съм се запънала да става и се почва график.

# 380
Мария , честито и до финал Blush
Марианка , стискам палци , мила Kissing Heart
Бат ,  пожелавам ти да чуеш най-сладкото сърчице , да пишеш как е минал прегледът Hug

# 381
Честити плюсчета Мишле и Мария! Изкефих се от сърце! Лека бременност и на двете и после пухкави бебета! ❤

# 382
Мария, колко хубаво тестче си имаш! Heart Eyes Нека си бременееш безгрижно и накрая да гушкаш здраво бебче! Flowers Four Leaf Clover

Марианка, хайде дано всичко върви по план и накрая на месеца да ни се похвалиш и ти с две тлъсти черти! Hug

Съншайн, как пък винаги си ми толкова полезна! Ако ми видиш галерията ще се смееш до утре, защото е пълно със скрийншоти от твои мнения Joy И аз имам такива моменти на тревожност като Kaylinn и са нетърпими... Аз си откривам някакви тенденции от спектъра на OCD, като главно имам притеснения за здравето на близките ми и своето. Ще видя това, което си предложила и определно ще изпробвам, защото много искам пак да съм безгрижна и необременена от здравословна гледна точка. Даже съм спряла да гледам новини и се опитвам да не чета нищо свързано със симптоми и болести Grin

# 383
Честито, Мария! Всичко да е наред до финал! 🍀
Мариана, успех на вас! 🍀 🙏 С теб сме!
Батмам, много се радвам, че писа. 😊 Да ни държиш в течение. Всичко да е наред! 🍀
Много ми е мила групата и за всяка се надявам скоро да се похвали.. Не ми се иска да се махам.. С моя решихме да направим спермограма, за да видим дали пък там няма нещо некачествено (заради двата неуспеха). Но не знаем къде да се насочим. Та исках да ви питам за места в София. Имате ли отзиви?

# 384
Жасмин , моето мнение е, че ако опитвате от малко време и нямате неуспешни бременности - може спокойно да пуснете обикновена спермограма в някоя репродуктивна клиника.
Обаче при вас случаят не е такъв, затова според мен е добре да се пусне “Разширена СГ по Крюгер”, защото има много по-добър поглед в детайли. Една влошена (пази Боже) морфология по Крюгер , може да е причина за спонтанните аборти - това от доктор , не си го измислям. ММ е правил на три места: Щерев, Малинов, Адела. Естествено аз препоръчвам само и единствено Адела.
Освен това там имат и друго, полезно изследване - ДНК фрагментация, което изследва вече и днк-то на сперматозоидите и се препоръчва точно на двойки с повтарящи се аборти. Естествено цената не е никак за подценяване, май бяха 2х120 лв за двете (виж сайта), но пък дава много информация и точност в проценти какъв е шанса да имаш спонтанен аборт отново , ако забременееш от този мъж.
Нека и други момичета да споделят опит, но моят със спермограмите е този! 😂

Ренета , поласкана съм🤗

# 385
Честито на 2те момичета с плюс тестове. Желая ви здраве и прекрасна бременност. Благодаря на всички за отговорите. Аз съм имала 1-2 епизода, които са били нещо като паник атаки, сковаване, сърцебиене, световъртеж, чувство, че ще умра, дори да не са паник атаки си беше доста гадно. Посетих без много мислене лекари. Психолог btw както една мацка писа също ми каза за неудовлетвореност. Тогава наистина имах и тежък период. Кофтито е, че ми се случват пак ей така от нищото. Ще видя какво ще правя, слава богу са рядко тия състояния. Успокпявам се, че ми каза лекар, че при бременностт от цялата лудница в организма и хормоните често изчезват тези неща, така че да забременявам пък ще го мисля в крачка. Относно честотата на щраканията да кажат каква е системата скоро забременелите Heart Eyes ние пробвахме около овуто всеки ден и нищо. Сега през ден ще действаме, пък каквото сабя покаже Joy хубава Неделя! Hug

# 386
Честити две чертички на Мишле и Мария ❤💙 Лека Б и да повлечете крак 🤗

Кайлин , аз съм в същото положение като теб ... това , което описваш ми се случваше в началото на ПА . Миналата есен бяха толкова силни , че пих АД , защото положението беше нетърпимо . Сега ги контролирам с Деанксит . Лошото е , че при Б наистина се усилват . И мен ме е страх от това . Моята лекарка каза , че тогава ще мажем да използваме само леки лекарства . Но Дай Боже , да стигнем до там , ще го мислим ☺

# 387
Момичета, записвам се при вас! Аз спрях хапчетата края на юни, и от началото на август започнахме опити. Караме го по-лежерно засега, не меря овулация, а само гледаме да сме по-активни около средата на цикъла ми.
Пожелавам на всички ви успех, много се радвам за плюсчетата ви вече!

# 388
Честито на Мишле и Мария!!! Много се радвам за вас, момичета ❤

# 389
Тихичко честито, Мария! Чакаме хубави новини след прегледа. Аз имам един въпрос момичета, понеже не мога да чакам до Сряда, какво бихте ме посъветвали, да отида на преглед утре или да пусна чхг. Дали ще се види нещо утре ако отида днес ми е 8 ден закъснение

Общи условия

Активация на акаунт