Отговори
# 465
Много зависи от задапаратното устройство, както и дали е гледана с вагинален ехограф. На 7 дни закъснение, при такова ЧХГ би трябвало да се види сакче в матката с вагинален ехограф. Проблемът е в лекарят според мен, така че Антония, избий си лошите мисли, докато не отидеш пак на преглед. Нямаш силни болки, нямаш кървене или зацапване, нали? Успокой се , колкото и да ти е трудно.
Момичетата над 40, много ме радвате!
За сега нямам. А относно лекаря в интерес на истината се бях зарекла при него да не ходя отново, защото не ми видя и той И. Б. Но понеже има хубава апаратура що годе за сравнение с другите се надявах с това чхг поне да се види нещо.

# 466
  • Варна
Не зависи толкова от апаратурата, колкото от лекаря ... В 5 г.с. + 2 д. се видя малкото ми сакче на коремен стар ехограф ... За сравнение, уж добър лекар с нова апаратура не видя синът ми  в 6 г.с.+4 д. и твърдеше, че е "кухо яйце", а на следващият ден при друг лекар се видя ембрион със сърдечна дейност ...

# 467
Не зависи толкова от апаратурата, колкото от лекаря ... В 5 г.с. + 2 д. се видя малкото ми сакче на коремен стар ехограф ... За сравнение, уж добър лекар с нова апаратура не видя синът ми  в 6 г.с.+4 д. и твърдеше, че е "кухо яйце", а на следващият ден при друг лекар се видя ембрион със сърдечна дейност ...
Аз не знам дори и в коя г. С се водя според календара на телефона ми 4гс и 6 дена, според чхг може би 4гс към 5

# 468
Антония, на мен 28 дни след О ми видяха сака на коремен. Не се панирай излишно, явно още е рано да се види. Бъди спокойна и бебчо бързо ще се покаже. 😘

Солейче, честито сърчице! 💓

Локофенка, успех с операцията на ТМ. Пожелавам бързо възстановяване и още по-бързи резултати след това! 😁😘

Добре дошли на новите и старите завърнали се! Щом ни четете, знаете, че не ядем хора. Wink Успех! 🍀

# 469
Това с хубавата апаратура ми навежда лоши спомени.
Преди две години реших да отида при лекарката с най-добрата апаратура в моя град. На прегледа ми каза, че имам полип и ми каза да отида на преглед на следващия цикъл, за да е сигурна. И така един месец в нас рев, сълзи, не спях, не ядях. Бях притеснена, тъй като ми каза, че ако е полип ще ми прави абразио, а полипа се изпраща за изследване да се види дали е доброкачествено образование.
Отивам на втори преглед. Разбира се потвърждава, че имам полип и ми казва абразио. Вариант 1: отивам в болница където да ми го махнат, като клиничната пътека е 3 дни, вариант 2: отивам в частната ѝ клиника за срещу 200-250 лв зависимост от упойката, която си избера ми прави абразиото и вечерта се прибирам в нас.
Излязох на улицата и ревях като магаре. Мъжът ми като ме чу, веднага предложи да отида при друг доктор за второ мнение. На следващия ден другия доктор ми обясни, че нямам полип и че дори и да има на нераждала жена абразио не се прави. Имало и по-щадящ метод.

Така че винаги си имам едно наум за  тези с добрата техника. Добрата техника е въпрос на пари, а не на компетенция.
АнтонияГ вярвам, че при теб всичко ще е наред.

# 470
  • София
Наистина не е само до техника или само до лекар, различни сме всички, в различни форми идваме Simple Smile
Мен тогава ме гледаха 4-ма в Майчин дом с най-добрия им вагинален. Ходех всеки ден - няма и няма! И единия ден цъфна вътре, едро сакче с точка, все едно си е било там ехей от кога.

# 471
Включвам се към групата на момичетата с много болезнен Ц. При мен правя връзка с бебеправенето, въпреки че незнам каква може да е зависимостта. Rolling Eyes Thinking

# 472
От време на време се ровя из Инстаграм (нямам профил), понеже следвам няколко бременни и онзи ден попаднах на профила на xo_britneyallard и по-тоно на тази снимка:
Скрит текст:
зарадвах им се и ми мина през акъла мисълта, че щом тази двойка която е с наднормено тегло може да забременее, то наистина е въпрос на време и за всички нас в тази група, чудото да се случи:sparkles: естествено не са станали нещата от раз при тях
Скрит текст:
Добре дошла и бързо напускане на най-готината група ти желая. Много пъти сме обсъждали темата с наднорменото тегло. Ние и двамата сме си шишковци и много лекари са ни казвали, че щом няма рязко напълняване или рязка загуба на тегло не е проблем това. Въпреки килограмите ми никога съм нямала кисти, бяло течение, гъбички и тем подобни заболявания. Случея при нас е ,че точно се бяхме насочили към репродуктивен и то взе, че се изплаши и си се хвана Simple Smile На 23.08 видяхме сакчето. Сега на 20 се надяваме да видим и сърчице. Много ми е спокойно до момента. Ходя на работа, нямам някакви проблеми освен болки в гърдите и малко прилошаване от време на време, но далеч не страшно.
Абе с две думи и двамата сме си шишондарници и въпреки всичко успяхме, ако може така да се каже.
ПС: На снимката е по-слаб от сега.
Скрит текст:

tickles Действайте спокойно. При нас всекдневно щракане се случи чудото. То като е писано сметките може и да не излизат.

АнтонияГ нямаш никакъв повод за притеснение. И мен ме бяха наплашили. Много от момичетата знаят историята ми. На седмица закъснение нищо не се видя и изпаднах в див ужас, защото седмица по-рано друга гинеколожка беше казала, че се съмнява за едно местенце, ама ... Седмица по-късно - нищо, а аз се бях насторила за сакче, ама нъцки. Една седмица бях "добре дошли в ада". Буквално не знаех къде се намирам. Пратиха ме на ЧХГ със съмнения за извънматочна, БХБ и куп ужасии. Оказа се 1330. Растящо нормално ЧХГ. Изчакахме седмица и оооо чудо появи се точка и след това ново 20- било малко за възрастта си. Сега седя и си чакам на гъза да дойде 20 да видим дали това малкото, дето не му дават много надежда има сърчице. До момента нямам никакви проблеми. Така че успокой се, вдигай главата и имай повече вяра в точицата. То си знае работата. При кой ще ходш в Стара Загора. Аз съм от града и съм минала през доста от АГ-тата .
Ivied може да сме били твоето бебе енигма. хахахха или може би чхг-то ми е било горе долу толкова, жалко, че не го измерих тогава хихихих

# 473
  • Blondeville
Спокойно, Антония, всичко е наред според мен.

При мен с дъщеря ми, първи преглед, при ЧХГ ок 60 000(?!?) се видя само сак и сянка на ембрионална структура. 2 дни по-късно, и то с коремен ехограф вече видяхме ембрионче и чухме сърце.

Със синът ми пък беше обратното, видяхме сакчето на 4 ден закъснение, но мисля че овулацията ми беше няколко дни по-рано. ЧХГ беше около 1000.

Тоест ЧХГ е някакъв ориентир, но не закон. При мен, с две успешни едноплодни бременностти, ЧХГ беше много по-високо втората с дъщеря ми, но със сина ми видяхме ембрион и чухме сърчице по-рано. Разбира се има и фактор апаратура и лекар, но основно е срокът на бременността, та за 6, 7 дни закъснение (толкова ти смятам) миниатюрна точица е идеална. Бъди спокойна, пусни си още едно ЧХГ е пак иди на преглед за твое успокоение.

# 474
  • София
Антония, първо бъди спокойна! Това е най-важното! Вярвай, че всичко ше е наред, Чхг-то върви страхотно!
Аз пак съм с ПСМ болки и пак ми зацапва с кръв.... утре трябваше да се видя с докторката, просто вече ми идва да се гръмна.... вече и аз се вкарвам във филми сама ....

# 475
  • Варна
Шантал кой ден от МЦ ти е? Понякога има зацапване, когато е нисък прогестерона.

# 476
От време на време се ровя из Инстаграм (нямам профил), понеже следвам няколко бременни и онзи ден попаднах на профила на xo_britneyallard и по-тоно на тази снимка:
Скрит текст:
зарадвах им се и ми мина през акъла мисълта, че щом тази двойка която е с наднормено тегло може да забременее, то наистина е въпрос на време и за всички нас в тази група, чудото да се случи:sparkles: естествено не са станали нещата от раз при тях
Скрит текст:
Добре дошла и бързо напускане на най-готината група ти желая. Много пъти сме обсъждали темата с наднорменото тегло. Ние и двамата сме си шишковци и много лекари са ни казвали, че щом няма рязко напълняване или рязка загуба на тегло не е проблем това. Въпреки килограмите ми никога съм нямала кисти, бяло течение, гъбички и тем подобни заболявания. Случея при нас е ,че точно се бяхме насочили към репродуктивен и то взе, че се изплаши и си се хвана Simple Smile На 23.08 видяхме сакчето. Сега на 20 се надяваме да видим и сърчице. Много ми е спокойно до момента. Ходя на работа, нямам някакви проблеми освен болки в гърдите и малко прилошаване от време на време, но далеч не страшно.
Абе с две думи и двамата сме си шишондарници и въпреки всичко успяхме, ако може така да се каже.
ПС: На снимката е по-слаб от сега.
Скрит текст:

tickles Действайте спокойно. При нас всекдневно щракане се случи чудото. То като е писано сметките може и да не излизат.

АнтонияГ нямаш никакъв повод за притеснение. И мен ме бяха наплашили. Много от момичетата знаят историята ми. На седмица закъснение нищо не се видя и изпаднах в див ужас, защото седмица по-рано друга гинеколожка беше казала, че се съмнява за едно местенце, ама ... Седмица по-късно - нищо, а аз се бях насторила за сакче, ама нъцки. Една седмица бях "добре дошли в ада". Буквално не знаех къде се намирам. Пратиха ме на ЧХГ със съмнения за извънматочна, БХБ и куп ужасии. Оказа се 1330. Растящо нормално ЧХГ. Изчакахме седмица и оооо чудо появи се точка и след това ново 20- било малко за възрастта си. Сега седя и си чакам на гъза да дойде 20 да видим дали това малкото, дето не му дават много надежда има сърчице. До момента нямам никакви проблеми. Така че успокой се, вдигай главата и имай повече вяра в точицата. То си знае работата. При кой ще ходш в Стара Загора. Аз съм от града и съм минала през доста от АГ-тата .
Ivied може да сме били твоето бебе енигма. хахахха или може би чхг-то ми е било горе долу толкова, жалко, че не го измерих тогава хихихих
До скоро ходих само при Цонева, но след последният ни разговор, за жалост макар и за мен да е най добрият специалист до момента при когото съм ходила, разбрах че не мога да разчитам на нея и леля ми препоръча Бузалов и Иван Тодоров на когото звъннах, защото Бузалов почваше от следобяд. Дано съм направила правилният избор ходила ли си при него. Много хубаво впечатление ми направи, въпреки че имаше пациентки ми отдели внимание и ме изслуша през какво съм минала разбрахме се за час и затворихме нали, след 5 минутки ме набра пак и ми каза да започна да пия витамини дотал хертц актив мама 2 пъти на ден, неофолик мета и утрогестан по 1 таблетка вечер влагалищно.

# 477
  • София
последния нормален цикъл започна на 10.07 след няколко положителни теста ми зацапа на 12.08 на 15.08 си беше кръв, имаме добро покачване на ЧХГ, но на 23ти не се видя нищо в матката, без жълто тяло, нищо. Спрях дуфастона и на 28.08 пак ми зацапа, като по-до цикъл. Та не знам кога ми беше последния цикъл ....

# 478
  • Варна
Хммм, т.е. не си имала нормален цикъл, така ли?

# 479
Антония, първо бъди спокойна! Това е най-важното! Вярвай, че всичко ше е наред, Чхг-то върви страхотно!
Аз пак съм с ПСМ болки и пак ми зацапва с кръв.... утре трябваше да се видя с докторката, просто вече ми идва да се гръмна.... вече и аз се вкарвам във филми сама ....
Може и от стрес да е, отиди пак утре нищо че зацапва, да те види

Общи условия

Активация на акаунт