Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

Почерпете се вуртуално за голямото щастие в къщи Simple Smile Днес става на цеееели 5 години!

# 76
Атана, това с О. тестовете е малко трудничко наистина 😩. Аз спрях да правя, защото дори и + тест не ти дава гаранция, че О. има. Аз имах положителни тестове, но реално не съм имала Ову от месеци, заради киста 😒. Но все пак пускам 2 снимчици как изглежда положителен и отрицателен тест
Скрит текст:
Това е -

Това е +

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 10:14 от Лиилоо

# 77
Добро утро!

Почерпете се вуртуално за голямото щастие в къщи Simple Smile Днес става на цеееели 5 години!

Да е жив и здрав и много да ви радва! Скоро да си има и братче/сестриче ви желая Blush

# 78
shantall,честито на рожденика-здраве и безгрижно детство и дано скоро да се сбъдне и мечтата ти да стане батко

# 79
Много ви благодаря! Разбрах Simple Smile

# 80
Добро утро, прекрасни.
Овулация при ултразвук сме засичали около 16 - 17 ден. Научете ме, моля, как изглежда положителен тест. Досега на лентички все съм имала само по 1 черта, сега за първи път са две. Ще продължа да проверявам днес, утре и тн. Вчера беше 15 ден с този резултат.
НАдявам се да ти помогне

# 81
Шантал честит рожденник! За другия рожден ден да гушка хммм сестриче! Grinning

Атана и аз следващия месец мисля за първи път да правя тестове за О, ама само 1 месец с цел ориентировъчно кога ми е пикът на хормона и предполагаемата О съответно. Нямам им вяра на 100% на тия тестове.
Кайлин бебеносна Гърция!

# 82
Здраейте дами.
Shantall, да е жив и здрав рожденикът. Пожелавам му една сестричка, да ѝ изяжда бузките и да му трови нервите, когато плаче 😁

Аз ви черпя витруално с много любов и положителни емоции за моя рожден ден.
Подарък от себе си не получих. И тази сутрин имам отрицателен тест.

Лиилоо,
Скрит текст:
въвеждаш ръчно [spoiler.]  [/.spoiler] и пишеш текста вътре. Въвеждаш го без точките. Написала съм ги, защото няма да излезе, а ще генерира скрит празен текст.

# 83
  • София
честит рожден ден, Борнче! За следващия рожден ден ти пожелавам да си влязла в безсънните нощи Wink

# 84
  • Бургас
Шантал, да ти е живо и и здраво момчето! Simple Smile
Борн и тук да си честита! Пожеланието си го знаеш. Simple Smile

# 85
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета Flowers Bouquet
Миналия месец писах в темата, но малко. Този месец пропуснахме опитите по наше желание. Мислех и още да отложим, уж с идеята да отслабна повече преди да забременея отново, ама кой ми дава гаранция кога ще стане, та може и да имам време и за отслабване..  Та май сега от септември пак ще си пробваме, пък каквото стане. Харесва ми да си ви чета, та затова реших и да напиша няколко реда Simple Smile
 Трябва да ми дойде на 8.8, овулацията ми е късна между 16-19 ден, цикъла ми е дълъг. Усещам я много силно, особено този месец беше ад, едвам се движих. 

По темата с инсулиновата резистентност исках да пиша. Аз съм с лека такава, последно бях смъкнала инсулина на гладно, но кг почти не мърдат, което е много гадно. Предполагам ИР съм отключила след 1та ми бременност, която завърши със спонтанен аборт, но тогава лекарката неглижира инсулин малко над 10, а аз не бях толкова запозната. Но пък забременях много лесно втория път, така че не е задължително ИР да пречи. Разбира се зависи колко е сериозна де..
Честно казано се притеснявам от една евентуална бременност, не ми се иска да качвам много килограми, защото така и така и сега са ми в повече. Притеснявам се от гестационен диабет. Освен това още не съм сигурна как е добре да се храни жена с ИР по време на бременност и това също ме тревожи. Слаба воля имам, то затова и още си нося кг, но вярвам че в името на здраво бебе и нормална бременност бих имала повече воля. Но да стигнем до там..

Успех на всички и пожелавам много положителни тестове Simple Smile

# 86
Меги, честитоооо! Много е яко рож ден да ти е уикендът или петък, време е за кОпооон и забавления. Дано да не то дойе, пу-пу. Бъдете здрави с ТМ, за да успеете в начинанието! 🙏🏻🙏🏻❤❤❤😘
Ив, надежда винаги има, докато не видиш мръсницата.
Блакче, стискаме палци за това жълто тяло. Дано всичко е тип-топ!
Марго, ако питаш мен- направи това, което ще те накара да се чувстваш по-спокойна. Не го обмисляй прекалено много, че ще се побъркаш. Работата е много важна част от живота(за съжаление), и понякога трябва да съкрафайсваме някакви неща. Имаш си работа сега, така че реално няма проблем. Нищо още не е станало, изчакай.
Шанталче, живо и здраво да ти е детето ❤ Той вече е голяям Wink
Крис, здравей. Ще си се борим заедно вече

# 87
Born, честит рожден ден! Правиш ми впечатление на много мило и страхотно момиче, та запази се винаги таква и... некаподарък да те очаква скоро Simple Smile

шантал, да ти е жив и здрав рожденика Tada
Аз днес съм на лекар, да видим какво се случва с моята О, дано всичко е наред Simple Smile
Да допълня, днес е новолуние след 13:40 и написаните желания се събдвали, та пожелайте си нещо, може и да имаме успех Hands Pray

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 10:39 от D1d3t0

# 88
  • София
Здравейте, момичета!

Шантал, честит рожден ден на твоето момче! Да е живо и здраво, да е твоята гордост, да расте в прекрасно детство и под щастлива звезда!

Борнче, честит рожден ден и на теб! Бъди здрава, щастлива и нека най-съкровената ти мечта стане реалност съвсем, съвсем скоро!

Блекче, стискам палчета всичко да е наред и да нямаш повече притеснения!

Диди, стискаме палци за прегледа! После да минеш да кажеш как е било Simple Smile

Крис, добре дошла! Надявам се да сме ти на късмет! Сигурна съм, че ще намериш информация относно храненето с ИР по време на бременност. А и каква по-хубава мотивация от едно човече, растящо в теб? Blush

Момичета, благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания! Heart

# 89
  • Варна
Леле, колко много сте изписали! 😁
Атана, има тема, която е специално за тестовете за О. Мисля, че ще ти е много полезно да надникнеш там. Успех!
Борн, честит рожден ден! Бъди здрава и ти пожелавам след една година по същото време да си с бебче на ръце, или в коремче! Отпусни си душичката днес, а е и Петъъък!
Шантал, живо и здраво да е момченцето ти! Дано скоро го вашето бебе ви избере, за да зарадвате баткото!
Ivied, щом не си правила тестове за О. до сега, как се ориентираш? Имаш изявени болки по време на овулация или следиш ЦС? Тестовете не са лоши, стига да не попадне човек на кофти партида.
Дидето, успех! Кой лекар посещаваш, ако е удобно да попитам?
Блак, да ти кажа за кистата на жълтото тяло - изобщо не я мисли. Аз имах с 2-рата бременност, но с прием на Утрогестан се абсорбира до 11 г.с. я нямаше вече. В много малко случаи остава, не се стресирай с негативни мисли от сега.
Това запомних по именно, ще ми трябва време, за да вляза в час...
За плановете не знам какво да кажа, хубаво е човек да е организиран, но на мен ми се показа, че колкото и да мисля, че контролирам повечето неща - не е така.

Общи условия

Активация на акаунт