Отговори
# 60
Джули, страхотна тема! Simple Smile
Keep the faith, как така лекарката ти е спукала фоликула? Това не боли ли? Ох, сега виждам, че си писала, че доки е отказала да го побдне, извинявай. И все пак как го пукат по принцип? Извинявам се, ако задавам тъп въпрос, просто не съм чувала и ми стана интересно. По принцип нормалното било да има положителни тестове за О два дена подред, повече от два дена било индикация за СПКЯ.
Като говорим за овулации и фоликули при мене се случи нещо странно. Дали на някоя от вас се е случвало и какво може да значи. Става дума за това, че на 12 и 13 август имах положителни тестове за О и още два на 22 и на 23 август, като ми дойде на 27 август. Тоест имам ярко положителни тестове за овулация 3 дена преди менструацията. Сега менструацията ми е леко оскъдна и въобще не ме боли корема. Имате ли идея какво може да се е получило?
Йоанна789, звучи много добре това което казваш Simple Smile дано го нацелите това яйчице! Пийте пробиотици, момичета. Няма да се уморя да повтарям. Храната, която ядем често прави на пух и прах флората и фауната Joy в червата ни, а оттам да не ви казвам колко проблеми се получават. Пробиотиците ще регулират и киселиността във влагалището. Но трябва 2-3 месеца без да се спира.
Блекче, защо трябва да го пиеш тоя Утрогестан? Съжалявам, ако съм пропуснала.
Атана, тестът ти за О е отрицателен, но това не пречи да си правите секс Simple Smile Когато трябва да ти настъпи горе долу О?

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 23:31 от calinista

# 61
calinista, не е в теб грешката в превода, аз се изразявам хаотично Grinning

Сам си се е пукнал (надявам се), а ние с ММ се потрудихме, та да хванем яйчицето - това исках да кажа. Просто този месец по принцип ме готвеха на инвитро на ЕЦ, но понеже стана само един Ф. и нещо неблагонадежден вероятно му изглеждаше, докторът ме отпрати вкъщи и отложихме процедурата за следващия месец.

Напоследък мисля само за това - как и кога ще щракаме, кога се пада О.,  къде ще сме, дали не е станало този път, как ще вместя прегледи, какво ОЩЕ да изследвам(е), луда работа Grinning   За септември направихме планове за абсолютно всеки уикенд някъде да се пътува, стига вече съм го напасвала /имам малко наклонност за контролиране/. Да съвпада с каквото ще, а най-добре с едни две ярки черти.

BornToBeHappy, BundleOfLove , а колко е препоръчително да е вит. Д, 20 е малко нали?

Редактирам се да пожелая лека нощ **

P.S. Вие сънувате ли сънища, че имате вече дете? Малко е налудничаво, но на мен ми се случва понякога - държа го, говорим си, и е момче в съня ми. Явно въображението ми търси отдушник, клета клета клетост Rolling Eyes Close

# 62
Rave, бременна си 🤞🏻

Фейт, и аз обичам контрола, ама с ММ не ми се отдава много. Успех на процедурките. Иначе да- сънища да искаш. Всичко съм сънувала вече.

# 63
  • София
Rave, бременна си 🤞🏻

Фейт, и аз обичам контрола, ама с ММ не ми се отдава много. Успех на процедурките. Иначе да- сънища да искаш. Всичко съм сънувала вече.

Недей, не смея да се надявам Cry...
По-скоро нещо кръвното ми е паднало, или не знам... Но днес много зле се чувствам.

И аз сънувам яко, споменавала съм го...
Мнооого е кофти като се събудиш, а сънят винаги е адски реален.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 00:17 от rave

# 64
Записче и от мен!
Джулка темичката е красива, обещаваща и полезна! Благодаря ти ❤
Бубе, страхотни новини!!! Браво,  момиче!!! Другия месец те орисвам да е твой!!! Дано стане от първия опит този път!!!
Иве ,  дано пречувствието ти е вярно и видим чертичките ти много скоро!! Малко остана!
Борнче,  приемай витамин Д с мазна храна иначе не се усвоява!
Аз този месец имах само 2 дни Ц.... Много странно!!! И от тогава една тъпа болчица като при Ц. Малко съм объркана... нО пък си започнахме штракането от 3 ти ден та през ден!

# 65
calinista, не е в теб грешката в превода, аз се изразявам хаотично Grinning

Сам си се е пукнал (надявам се), а ние с ММ се потрудихме, та да хванем яйчицето - това исках да кажа. Просто този месец по принцип ме готвеха на инвитро на ЕЦ, но понеже стана само един Ф. и нещо неблагонадежден вероятно му изглеждаше, докторът ме отпрати вкъщи и отложихме процедурата за следващия месец.

Напоследък мисля само за това - как и кога ще щракаме, кога се пада О.,  къде ще сме, дали не е станало този път, как ще вместя прегледи, какво ОЩЕ да изследвам(е), луда работа Grinning   За септември направихме планове за абсолютно всеки уикенд някъде да се пътува, стига вече съм го напасвала /имам малко наклонност за контролиране/. Да съвпада с каквото ще, а най-добре с едни две ярки черти.

BornToBeHappy, BundleOfLove , а колко е препоръчително да е вит. Д, 20 е малко нали?

Редактирам се да пожелая лека нощ **

P.S. Вие сънувате ли сънища, че имате вече дете? Малко е налудничаво, но на мен ми се случва понякога - държа го, говорим си, и е момче в съня ми. Явно въображението ми търси отдушник, клета клета клетост Rolling Eyes Close
Хаха и аз все мисля и все съм по плановете. Сега преди да ми дойде на 08.08 си бях направила зверски план. Правя тест на 10 /на 10 и 11 бяхме на мини почивка/ после звъня на док да ме погледне само между 12 и 14. На 14 вечерта заминаване за дългаааа почивка и като се върна пак преглед. А то какво стана- реши да ми дойде по- рано и да ми спести всичко. Сега за септември си имаме планове за всеки уикенд, но дали е станало не мисля. Ще видим около 6 септември.
Ох, момичета ПЕТЪК е. Да оцелея и днес и малко релакс два дни.
Хубав ден!

# 66
Калиниста, нали видях + преди седмици и на прегледа миналата седмица, освен сак видяхме и кистичка на жълтото тяло. Док каза, че в нея се задържа от чхг-то и това може да попречи на развитието на бременността... Каза и че с утрогестана уж ще се резорбира от 1 до 3 седмици, ама да видим какво ще стане. Дано и този път да е прав! 😁 И понеже официално не съм за тази тема гледам много да не пиша, но още си ми е много мила и знам, че тук мога да си споделя спокойно. 💞
Дано тези положителни тестове да са просто някаква аномалия този месец! Успех! 🙏😘

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 07:18 от Blackwidow1322

# 67
Калиниста препоръчай ми някакъв пробиотик за пиене.
Док каза само да поставям след цикъл глобули Лактажин през ден малко до овулация.
А съм говорила с друго АГ за пробиотици орално дали действат на вагиналната флора и той така ми се изсмя, че срам ме хвана. 😤😤😤

# 68
Добро утроо момичета!
Радвам се да видя толкова включили се!

Абе Йоанка на мене ми се струва логично да влияят пробиотиците на ваг.  флора Thinking верно не съм дофтор обаче пък съм чела момичета да казват, че АГ им е препоръчвал. А де...
При всички случаи няма да навредят. Аз сега пия омнибиотик, но е мн скъп Weary

Надеждата поумря щото не ме болят вече ни зърна ни нищо...

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 08:56 от Ivied

# 69
  • Бургас
Мария нас нещо ни свързва Heart съжалявам за ОК и при теб... ще си вървим ръка за ръка 🤗

Нали знаеш колко си ми на сърце! Heart
То при мен още не е сигурно. Снощи се чухме с моя доктор и ми каза, да изчакам да дойде цикъла, на трети ден хормони и при него на преглед. Тогава ще прецени дали да изпише противозачатъчни. Дано не се налага, че изобщо не ми понасят на мен. Получавам доста странични ефекти. А и съм с фиброзна мастопатия и не е препоръчително изобщо да ги пия. Все се надявам да не се наложи.

Ivied, надеждата умира последно, нали знаеш. То затова не е хубаво свекърва ти да се казва така. Joy

Петък е, петък! Simple Smile

# 70
Мария нас нещо ни свързва Heart съжалявам за ОК и при теб... ще си вървим ръка за ръка 🤗

Ivied, надеждата умира последно, нали знаеш. То затова не е хубаво свекърва ти да се казва така. Joy

Петък е, петък! Simple Smile

Хахаха, свекърва ми ти е адашка! Ама е готина! Всички Марчета дето познавам са мн пичове.
И да Петък е!
Използвам да кажа, че заминаваме пак до Гърция, тоя път сме сами с детето и ММ ме е предупредил официално, че висене на тел няма да търпи. Но НЕчакам лелище докато съм там та ще се чуят викове по някое време. Дали на радост или псувни...

# 71
Добро утро и честит петък момичета!
Аз да измрънкам малко офтопик - вчера ме уведомиха, че ми вземат всички проекти и специални задачи на работа, и ме оставят само на стандартните за длъжността ми, което много вероятно ще доведе до намаляване на заплатата, като се махнат бонусите и добавките... Много се ядосах, защото аз предизвиках разговора, понеже от 6 години само ми трупат задачи, проекти и отговорности, без това да се отразява на заплащането...Та накрая вместо увеличение май ще има рязане, а моите задачи ще се разпределят между 5 други човека, само и само да не ми дадат исканото увеличение.
И сега съм в голяма дилема какво да правя, не можах да спя от нерви и мислене на варианти - ако остана във фирмата, като забременея, мястото ми после е сигурно като се върна, защото съм на безсрочен договор, дори и на по-малкото заплащане. Ако се махна сега и отида във друга следват 6 месеца пробен период и едногодишен стартов договор, който ако забременея, просто няма да продължат.
Голямо мислене и бая се разстроих, което отдавам обаче по скоро на ПМС, отколкото на евентуална бременност.
Сега имам уикенда да мисля и да вземам решение...
Желая ви хубав и кратък работен ден!

# 72
Добро утро, прекрасни.
Овулация при ултразвук сме засичали около 16 - 17 ден. Научете ме, моля, как изглежда положителен тест. Досега на лентички все съм имала само по 1 черта, сега за първи път са две. Ще продължа да проверявам днес, утре и тн. Вчера беше 15 ден с този резултат.

# 73
Добро утро, Atana. И аз така се чудех как изглеждат тия положителни тестова, докато не видях първият ми действително положителен - тестовата линия тряба да е еднаква, или по-тъмна от контролната, в темата за овулационните тестова тук във форума има много хубави снимки на положителни тестове. Така като гледам твоята, сигурно днес или утре ще е положителен теста Simple Smile

# 74
Добро утро! Слава богу - петък е! Тази седмица едвам избутах на работа, хич не ми се работи Joy ние също заминаваме за Гърция и съм заредила тестове, гелове, лелката е на път да си заминава, данп е надалеч и за 9 месеца тоя път, че ми писна от нея. Този месец ще опитам да сме по активни, че като погледна календара миналите месеци около О. Щракане на поразия през другото време слаба ракия Joy спряла съм да се наслаждавам толкова на обичането, а само мисля, кога да го правим, дали е станало и т.н.т. Предполагам е нормално, ама е и малко депресиращо. Четох някъде, че септември, октомври и ноември ставали най-много бебета. Така че момичета Ние сме на ход! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт