Отговори
# 450
Lilac, действайте си спокойно, ако си психически готова. Биохимичната бременност не е причина да се чака, някои жени дори не разбират че им се е случило подобно нещо.
Успех и дано хванете яйцето и този път до финал  Simple Smile

Днес съм особено активна Grinning дано не досадих.
Установявам че доста жени сме преживяли биохимична. Уж казват че се среща много по-често отколкото си даваме сметка.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 20:57 от Peoney

# 451
Peoney, да, за варикоцеле е операцията и го установихме след две лоши СГ. Сега д-ра уж ни дава шансове до 6м след операцията, че трябва да станат нещата, но не знам защо, аз не съм голям оптимист, че естествено ще се случи...
Иначе моя пък редовно ми се кара, че съм хАбила материала като тръгна към банята Grinning Grinning Но всеки път ме сваля на земята като заговоря за симптоми и ранни тестове, че каквото има ще се разбере като му дойде времето и да не се напъвам излишно с тествания и разочарования Grinning

# 452
Аз за моите терзания в крайна сметка реших да заложим на щракане всеки ден. Дано не ги развалим войниците. Четох една статия на клиника Щерев, че най-добрите са при въздържание 3 до 5 дни, но така пък ми се струва, че има риск да изпуснем момента. А тестове за О още не съм правила. Настройвам се, че ще стане без много мислене и вглъбяване, а всъщност пак си е много мислене и вглъбяване Grinning. Всяка вечер се чудя да действаме ли, да не действаме ли и накрая така се случват нещата ...
Настроила съм се оптимистично, пък да видим

# 453
И аз си мислех, че е голямо мислене и играчка тестовете за овулация, но май преди тях мислех повече - дали съм в О., дали не съм. А и ги правих само 2 месеца и чудото стана.

# 454
  • плевен
Здравейте, момичета!Чета ви редовно,но съм писала само1-2 пъти,защото ми е неудобно,всички сте доста по-млади от мен,а аз на 41.Имам дете на 13 от предишния си брак,а от две години имам нов мъж.Идея за второ дете никога не съм имала допреди време.Мъжът ми също има дете,но решихме ,че искаме наше.От онзи ден точно на шестият месец опити съм с положителен тест.Честно казано не го очаквах,защото правихме опит точно в деня преди овулация.А овулация според мен имах на сто процента,дори цервикалната ми слуз беше розова и страшно обилна.
Искам да ви кажа,че винаги,дори когато не очакваш,може да е станало бебето.То оттук ми почват страховете заради възрастта и това как ще го съобщя на детето и родителите си,но съм много щастлива.Късмет на всички!

# 455
Здравейте, момичета!Чета ви редовно,но съм писала само1-2 пъти,защото ми е неудобно,всички сте доста по-млади от мен,а аз на 41.Имам дете на 13 от предишния си брак,а от две години имам нов мъж.Идея за второ дете никога не съм имала допреди време.Мъжът ми също има дете,но решихме ,че искаме наше.От онзи ден точно на шестият месец опити съм с положителен тест.Честно казано не го очаквах,защото правихме опит точно в деня преди овулация.А овулация според мен имах на сто процента,дори цервикалната ми слуз беше розова и страшно обилна.
Искам да ви кажа,че винаги,дори когато не очакваш,може да е станало бебето.То оттук ми почват страховете заради възрастта и това как ще го съобщя на детето и родителите си,но съм много щастлива.Късмет на всички!
Много се радвам за вас.Щом вие го искате,другите ще трябва да го приемат-съобщи го с усмивка и щастие,а не уплашена от евентуално тяхно неодобрение.Стискам палчета до пухкав финал.И аз съм на 41 год.и все още се надявам на трето чудо.

# 456
Здравейте момичета, преди малко се върнах от преглед, за жалост нищо не се видя опитвам се да се държа, но е много трудно. Каза че вижда нещо съвсем мъничко балонче което не отговаря на чхг то ми от днес и не може да ми каже нито да нито не, не му хареса лабораторията в която пусках чхг каза ми в сряда да пусна в друга за която не знаех че там го изследват на място и пак да отида, да не се отчайвам. В тази която пусках го карат в Бургас! Не знам какво да правя и мисля вече, даде ми пресен пример с една жена как една седмица търсят малкото човече и вчера го видели. А в Сряда имам записан час в Стара Загора, не знам какво да правя да отида направо там или да пускам пак чхг в другата лаборатория.Много искам да има грешка, но дали е възможно? Последен цикъл 6.08 през 25 26 дена от дата до дата броя. Тест ленти за ову на 18 втора черта почти наситена, мисля че на 19 е станало, но колко време му трябва да се имплантира не знам вече не съм запозната вие как мислите дали чхг си отговаря

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 19:50 от АнтонияГ

# 457
Здравейте момичета, преди малко се върнах от преглед, за жалост нищо не се видя опитвам се да се държа, но е много трудно. Каза че вижда нещо съвсем мъничко балонче което не отговаря на чхг то ми от днес и не може да ми каже нито да нито не, не му хареса лабораторията в която пусках чхг каза ми в сряда да пусна в друга за която не знаех че там го изследват на място и пак да отида, да не се отчайвам. В тази която пусках го карат в Бургас! Не знам какво да правя и мисля вече, даде ми пресен пример с една жена как една седмица търсят малкото човече и вчера го видели. А в Сряда имам записан час в Стара Загора, не знам какво да правя да отида направо там или да пускам пак чхг в другата лаборатория.
Надявам се да ти дам надежда с моето бебе енигма както го наричаха (макар че вече е малко момиченце хич не е бебе). Видя се плоден сак на 6100чхг! Преди това нищо! И моят доктор беше много изненадан, че не е извънматочна. Разви се съвсем нормална, лека, безпроблемна бременност.  В край на сметка има ги учебниците по медицина, които казват кое, кога и как трябва да стане, но не всички сме от калъп извадени.
Моят съвет е пускай чхг през 48 часа докато не се визуализира сак в матката. А може да продължиш и докато не се види точица. Иди след 3 дена пак, при мен за такива дни разлика се видя сакче, а след още 5 и точица с пулс.
Стискам ти палци!! Кураж!

# 458
АнтонияГ, доколкото разбирам ще ходиш сряда при друг доктор в Стара Загора, нали?
Опитай се да се успокоиш дотогава и след прегледа, ако и този доктор ти препоръча, чак това пусни нов кръвен.
Вярвам, че просто е рано и затова нищо конкретно не е видял след днешният преглед.
Колко ти беше ЧХГ-то?

# 459
АнтонияГ, доколкото разбирам ще ходиш сряда при друг доктор в Стара Загора, нали?
Опитай се да се успокоиш дотогава и след прегледа, ако и този доктор ти препоръча, чак това пусни нов кръвен.
Вярвам, че просто е рано и затова нищо конкретно не е видял след днешният преглед.
Колко ти беше ЧХГ-то?
Ми 2880 близо 3.Да в Сряда имам записан час в Стара Загора, просто днес като водях чхг и викам ще отида, не мога да чакам до Сряда ама на.

# 460
  • София
Антония, спокойно! При мен се видя след 5 хиляди, не помня вече точно колко. Даже си отложих един уикенд в чужбина, платен, за да сме сигурни, че не е извънматочна. При мен не се виждаше от миоми, но тогава ми обясниха, че зависи от много неща, включително от форма на матката, мястото на загнезване. Просто се успокой! Всичко ще е наред!🌞❤

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 20:17 от get_real

# 461
Антония, спокойно! При ме. Се видя след 5 хиляди, не помня вече точно колко. Даже си отложих един уикенд в чужбина, платен, за да сме сигурни, че не е извънматочна. При мен не се виждаше от миоми, но тогава ми обясниха, че зависи от много неща, включително от горма на матката, мястото на загнезване. Просто се успокой! Всичко ще е наред!🌞❤
Дано, много се надявам, но времето ще покаже.

# 462
Антония, опитай се да се успокоиш. Отиди си на доктор в сряда, но пусни и бета ЧХГ , нищо не губиш.
Реално бременността се вижда на ехограф не на база колко ти е ЧХГ,а колко е срока на самата бременност.
Ако на 19.08 е станала работата, до днес са минали 22 дни. Ако приемем, че ЛФ ти е 14 дни, то имаш 7 дни закъснение.
Е, на 7 дни закъснение, ако ще ЧХГ да ти е 10000К, пак няма какво да се види.
При някои жени(също при многоплодна бременност) ЧХГ нараства много по-бързо отколкото при други.
При мен на 22 дни от О. ЧХГ беше много по-малко (знам, защото последното, което пусках беше на 21-ви ден и беше 1150), та ме извикаха на 25-ти ден от О., когато вече бяха станали 10 дни закъснение и се видя не само сакче, но и емрбионче вътре (тогава трябва да е било към 5000 с тия темпове). След още 10 дни видяхме и сърчицето.

Изобщо нямаш повод за притеснение по мое мнение. ЧХГ ти нараства добре Simple Smile

# 463
Антония, опитай се да се успокоиш. Отиди си на доктор в сряда, но пусни и бета ЧХГ , нищо не губиш.
Реално бременността се вижда на ехограф не на база колко ти е ЧХГ,а колко е срока на самата бременност.
Ако на 19.08 е станала работата, до днес са минали 22 дни. Ако приемем, че ЛФ ти е 14 дни, то имаш 7 дни закъснение.
Е, на 7 дни закъснение, ако ще ЧХГ да ти е 10000К, пак няма какво да се види.
При някои жени(също при многоплодна бременност) ЧХГ нараства много по-бързо отколкото при други.
При мен на 22 дни от О. ЧХГ беше много по-малко (знам, защото последното, което пусках беше на 21-ви ден и беше 1150), та ме извикаха на 25-ти ден от О., когато вече бяха станали 10 дни закъснение и се видя не само сакче, но и емрбионче вътре (тогава трябва да е било към 5000 с тия темпове). След още 10 дни видяхме и сърчицето.

Изобщо нямаш повод за притеснение по мое мнение. ЧХГ ти нараства добре Simple Smile
Ох дай Боже, просто ми е много притеснено, заради извънматочната декември, но ще чакам и не знам защо но имам предчуствие, че всичко ще е наред по голямо е от страха. А за чхг да го послушам ли да отида в другата лаборатория

# 464
  • Варна
Много зависи от задапаратното устройство, както и дали е гледана с вагинален ехограф. На 7 дни закъснение, при такова ЧХГ би трябвало да се види сакче в матката с вагинален ехограф. Проблемът е в лекарят според мен, така че Антония, избий си лошите мисли, докато не отидеш пак на преглед. Нямаш силни болки, нямаш кървене или зацапване, нали? Успокой се , колкото и да ти е трудно.
Момичетата над 40, много ме радвате!

Общи условия

Активация на акаунт