План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 026
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Не мога да спра да рева. Дано и наборката се успокои. На 26 и 27 сме пак болница за ставите.

# 526
  • София
И аз няма да напускам групата! Чувствам ви много близки! Повече чета, по-малко пиша, но съм с вас постоянно!
Много се радвам за вас, Skulpture! Най-после и вие да се "кротнете"! Много успех, здраве и щастие на девойката! Попътен вятър! Успех и бързо оздравяване!
Днес излезе и програмата на седмокласничката, дано не я променят. Вече уточнихме часовете за учителката по БЕЛ.
Младежа не мога да го накарам да преговори. Дадох му един тест по мат да си припомни, по негови думи не е решил 2 задачи, но сега не мога да го отделя от телефона за да ги проверим всичките и да решим нерешените.
Бяхме днес на Алея на книгата и закупихме част от учебниците за моя господин и за още един от приятелско семейство. Другите ги поръча другата майка от озон.

# 527
  • София
Не ми се иска да напускам групата.Навремето така се запознах с група майки с деца,колкото голямото ми дете.После се пренесохме във ФБ и доста години поддържахме там връзка,дори 1-2 пъти годишно се виждахме.Децата пораснаха и естествено се разпиляхме,но пак се "виждаме" във ФБ.
В училището на дъщеря ми също има кампания за набиране на средства за болно дете вместо подаряване на цветя.
Мисля,че все пак е хубаво да занесе цвете на класната си.
Излезе и програмата.
Sculptuture честито и скорошно оздравяване на детето!
Na_Vesi_Pateto длъжни ли са от РУО да ти предоставят цялата тази информация?

# 528
  • София
Нека преди да започне следващата тема да пожелая на всички зайчета и техните родители здрава, успешна и щастлива учебна година! Да създадат истински приятелства, да имат добри учители, да бъдат вдъхновени! Тези пет години са определящи.

# 529
Момичета и някое и друго момче, не помня точно кога и как съм влязла при вас. (Нали се преименувах от ettin), но със сигурност няма и ден, в който да не съм влизала по няколко пъти и ще продължавам да го правя. Чувствам се като част от голямо задружно семейство. Вълнувам се за всичко споделено от вас, но мислех да пиша след като пусна писмо до няколко институции относно нередностите, които се прокраднаха при 3 и 4 класиране, което  писмо още не мога  да започна..
Малко съм и притеснена, че госпожицата онзи ден вечерта вдигна температура, боли я гърло... ЛЛ каза, че е вирус. Днес уж е по-добре. Дано не зазлее за 16!
И Скулпторче, отдъхнете най- сетне и от цялото си сърце желая здраве и за детенце, и за вас!

# 530
Аз също искрено се радвам за всички НЕГърчета, попаднали в хубави паралелки, както и за детенцето на Sculpture, на което пожелавам всичко да отшуми, така както се е появило. Дано е било нещо временно, което ще изчезне заедно с притесненията по приема. 119то е хубаво училище с много добри преподаватели. Успешна първа гимназиална година на всички деца! И следващите, разбира се...

# 531
Skulpture, искрено се радвам за вас! Вярвам, че след този успех, психиката на детето ще се стабилизира, което неминуемо ще повлияе положително и на здравословното състояние!  И аз си оставам в темичката. Близки сте ми, а е и пристрастяващо! Revolving Hearts

# 532
  • В средата на времето
Skulpture, най-сетне! Радвам се за теб, че едно огромно притеснение ще ти отпадне. Радвам се и за дъщеря ти, че е попаднала на място, което и допада и ще се чувства добре. Дано това повлияе благотворно, както на физическото, така и на психологическото и състояние.

Днес се прибрахме от морето и съм доста уморена. Ще се връщам да чета назад и ще пиша повече тези дни. Само да кажа, че аз също не смятам да изчезвам от темата. Харесва ми духа тук, обстановката, цялата тази задружност и силата на положителната енергия, която върши чудеса. Simple Smile Много ще се радвам, ако някога успеем да организираме среща на "много очи". Simple Smile

# 533
  • София
Не ми хареса и отговорът на директора на въпрос за униформи в училище - бутали нещата в тази посока. Меко казано - не съм привърженик точно на този начин на изразяване на принадлежност към училището, особено по начина, по който се прави на повечето места в София. Поне докато аз имам дете там, ще се противопоставям на идята.

Не си сама! И на мен си ми харесва без униформи. Даже си внушавам, че директорът смотолеви нещата за униформите, защото... няма да има униформи. След родителската у дома се заклех пред сина, че винаги ще гласувам против униформи.

# 534
  • София
Ох, само аз ли съм "за" униформата? Имам супер капризен тийнейджър, който до 5-ти клас не правеше разлика между блуза и суитчер. А сега!!
Страшно ме облекчаваше. И финансово и да надделявам над капризите на детето.

# 535
Благодаря момичета. Направихме компромис с ИИЧЕ-то и с локацията, но директорът ни е супер. Училището също. Пропуснах да питам, но предполагам в 9ти клас няма да учи разказвателни на език, че това и беше драмата с езиковите на девойката. Започвам да търся жилище в близост, заради спецификата на заболяването. Тръгвам и на водна аеробика и зъболекар, че ми опадаха зъбите, и съм под 50 кг, от нерви.

# 536
Браво , Склуптор за взетото решение!

Пак се шокирах......НПМГ как може да им се направи проверка.?
Дете от по- нискобалово училище твърди, че сега отива там... с връзки...е до кога с тези истории в нашата държава?
Жалко за всички, които се бореха за там.....
Склуптор, гледай да ти е здраво детето, 119 се намира на много хубаво място- тихо и озеленено. Дано да ви е на късмет!

# 537
  • София
В 5 клас бяхме в училище с униформи. Като напуснахме подарих всичко, а синът ми беше много щастлив, че вече няма да е в униформа. Сега също се надяваше да го приемат в училище, което няма. Иначе изобщо не е претенциозен, единственото което при нас е особеност е, че не иска да носи дънки, а аз не позволявам да носи анцузи и накрая взимаме някакви варианти на меки панталони.

Пак се шокирах......НПМГ как може да им се направи проверка.?
Дете от по- нискобалово училище твърди, че сега отива там... с връзки...е до кога с тези истории в нашата държава?

Само мога да кажа, че по списък нашия клас е 26 бр. Как, кога стават тия неща "с връзки" не знам. Може пък само да се хвали детето, а реално да не е както казва.

# 538
Може да е детето, което си е изтеглило документите днес от 119то, да е живо и здраво.

# 539
Не. От друго училище е . Пак в района, но не е 119- то

Общи условия

Активация на акаунт