План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 007
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря ви за предложенията за учител по китара, момичета, но ние сме буквално на другия край на града (света) Grinning Ще проверя в читалището, въпреки че също не е много близо.
Вчера имаше посетители от Комик Кон-а в метрото. Жалко, че нямаше такива неща по наше време и осъзнавам, както каза На Веси патето, че нашите деца живеят на съвсем различна планета.

Ех, не остана. Имам чувството, че аз ще почвам гимназия, а не той.

# 646
Благодаря ви за предложенията за учител по китара, момичета, но ние сме буквално на другия край на града (света) Grinning Ще проверя в читалището, въпреки че също не е много близо.
Вчера имаше посетители от Комик Кон-а в метрото. Жалко, че нямаше такива неща по наше време и осъзнавам, както каза На Веси патето, че нашите деца живеят на съвсем различна планета.

Ех, не остана. Имам чувството, че аз ще почвам гимназия, а не той.

Ако си на другия край спрямо затвора, Цариградско близо ли ви е? Конкретно музея по антропология. Малко зловещо звучи и е в едни мазета Grinning, но има много готина музикална школа. Децата стават общност, имат продукции, участия, фестивали. Напредват бързо. Ако те интересува ще дам подробности...

# 647
  • София
Звучи добре. Благодаря. Simple Smile Може на лични данни за контакт да ми пратиш.

# 648
Използвам последния ваканционен ден , да пожелая на всички форумски  деца много щастлива година и много нови приятелства. На майките, които бяха съпричастни със седмокласната одисея и отдушник в тежките момента, желая спокойствие и радости покрай децата ни! Благодаря ви за всичко, което преживяхме заедно и за моментите, когато само тук намирах разбиране! Благодаря ви момичета и успешен полет на младите птици!🍀🍀🍀
Оставам тук да си споделяме!

# 649
  • София
Мартеа, към Комик Кон ли пътувате с малката? Мен за малко да ме "огрее щастието", т.к. вчера госпожицата прати на малкия снимки, как играят на Нинтендо игри, а той е луд фен. Та щях да го водя днес. Но, той пък е много пунктуален, увеличи снимката, разбра, че това не е конзола "Нинтендо", а руска конзола "Терминатор 2", на която са инсталирани игрите и се засегна лично, че така нарушават авторските права на любимата му компания. Беше ядосан и на БГ организаторите и каза, че нямало да им стъпи, а аз въздъхнах облекчено Joy

Съгласна съм с всяка дума на На Веси патето.

# 650
Май трябваше някъде в подзаглавие на темата да мушнем едно “Анивенчър” 😂
Наборката отказа да ходи поради заетост в подготовка за първия учебен ден, сестра ѝ участва  в два “проекта” (разбирай танци) след 18:00 ч Simple Smile K-pop forever 😀.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2019, 15:21 от maman_ours

# 651
Патето, може ли и на мен координати на школата по китара? Може би тази година ще има време и за такива отлежали мечти Blush

# 652
  • София
Синът ми спечели 300 лева на Комикона, завършил е втори на единия и турнир и не знам кой на другия Grinning. Мнооого е доволен от себе си. И от други турнири е печелил награди за тази игра...А аз все си питам дали няма да разгледа поне задължителната литература за осми клас Confused

# 653
Супер! И аз се пънах за осмокласната литература. Даже христоматия купих, поне откъсите да изчете и нещо да я грабне. Стигна едва до поливината и нищо не и хареса. Само се настрои против произведенията в 8 клас. Съжалих,  че въобще я накарах да чете. Иначе е книгоман. Светът изчете това лято, ама нищо от въпросните произведения не я грабна.

# 654
  • Sofia
buni, браво на младежа!!! Хобито може да се превърне в професия!

И нашата христоматия остана непрочетена. Попрегледа я няколко пъти - последният - след разговор с госпожата, при която ходеше на индивидуални уроци. Тя успява да го запали. Има обща представа за произведенията Hands V

Аз изгладих дрехите за утре, направихме план за действие и мисля че след малко мога да си сипя Beers Нещо го зарязахте бЕлото - нова реколта ли чакате Grin

# 655
Аз пък днес буквално се отрепах от чистене. Изхвърлих ( оставих до контейнера) 3 големи чувала с обувки. Ако никой не ги вземе до 2 дни, ще се погрижа да бъдат изхвърлени вътре в контейнерите. Същата работа свърших и с дрехите преди месец и половина. Ама бяха 5 чувала. Joy да живееш в къща е предимство, до момента, в който установиш, че си натрупал повече ненужни вещи, отколкото ползваш! Joy Сипах си червено. Пък и днес мъжо заложи новата реколта! Каза ми: " Обичам те и само заради теб си причинявам това с виното!". Joy

# 656
  • София
Синът ми спечели 300 лева на Комикона, завършил е втори на единия и турнир и не знам кой на другия Grinning. Мнооого е доволен от себе си. И от други турнири е печелил награди за тази игра...А аз все си питам дали няма да разгледа поне задължителната литература за осми клас Confused

Моят син пита коя е играта, защото утре нямало как да пита кой е син на жена с ник buni в бг-мама😁

# 657
  • В средата на времето
buni, браво на детето! Simple Smile С коя игра печели?

petenka1983, и аз вчера оставих до контейнера един голям чувал с дрехи на тийна, които не му стават вече. Беше изчезнал целия (без да е вадено и подбирано от него) за отрицателно време. Виждала съм контейнери за събиране на дрехи, но в близост нямам нито един такъв.

И аз вече съм готова с всичко за утрешния ден. Simple Smile Само да сложа дребната спи и ще си сипя малко вино. Simple Smile Вълнуващо ми е за утре. Ученическите години в гимназията бяха едни от най-хибавите ми години. Учех в друг град, живеех на квартира, голям купон си беше. Simple Smile И макар, че моя син ще има други и различни преживявания, много ми се иска и за него това време да бъде запомнящо се с много хубави моменти.

# 658
  • София
Спорна и вълнуваща да е новата учебна на всички деца!!! Да са спокойни, любопитни, забавляващи се и да намерят много нови приятели! Спокойствие и мъдрост на родители и учители (и за някои моменти бЕло/червено/кехлибарено Wink )
Успех!!! Gift Heart

# 659
  • София
Аз си сипах вече ракийка с лед. Момата си изглади униформата, сега чати с някого по телефона.  Китка ще вземем пътьом утре отнякъде.

Каката, на която утре ще е последен "първи" учебен ден някъде закриват сезона. Малко ми беше тая ваканция, хем приключихме още на първо класиране.

Успешен полет на младите ни птички!

Общи условия

Активация на акаунт