Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Според мен и историята с Калин и Александър може да я претупат набързо за 15-20 епизода и да си заминат - нещо като при Банков.

И после дупе да ни е яко с Мазови и Табаков Joy

# 46
  • София
Какво толкова ще ни занимават цял сезон с това бебе? Според мен покрай него ще има проблем във взаимоотношенията между Табаков, Поли и Зорница. Но не мисля, че ще размотават тази история цял сезон.
Ще ми бъде много странно да връщат Ковачев за фон. Образът му е като манна небесна за развитие на драма и не вярвам сценаристите да пропуснат подобна възможност. Очаквам неговата история, Калин и Алекс и бебето да са основните сюжетни линии.

# 47
Аз си мисля, че ще е точно фон. Ще ни занимават с бебето Диана най-много.

Съмнявам се да са само за фон, при положение, че акцентират само на двамата братя.

# 48
  • София
Ванилия, според мен Онли имаше предвид, че Ковачев ще е само за фон.
Историята около Калин и Алекс ще е една от централните, в това не се съмнявам. Единствено се чудя колко активно ще е участието на Димо Алексиев.

# 49
Ох, Марта наистина смело ги е изтипосала тези жени ( и себе си) без капчица грим - ами не изглеждат добре  - да не употребявам по-силни думи.

# 50
За мен не изглеждат зле, не са на по 20 все пак.

# 51
И според мен и трите са си супер за годините, даже много по-добре изглеждат от средностатистическата жена на тяхната възраст. Че и не са нацапотени до ушите.

# 52
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че образът на Марио е създаден, за да е половинката на Зорница. Създателите му обаче удариха на камък с връщането на Вергов и нещата станаха зле. Завръщането му може да поеме по два пътя - Зорница и без Зорница. Доволна съм от присъствието му и се надявам, че по който и път да поеме да е верен героя и достатъчно убедителен. Башева също е ново лице. Не се знае нейната история каква ще е и с кого.

# 53
  • in Wonderland
Здравейте щ, банда. Иназ в очакване на новият сезон. Радвам се за завръщането на Батко и Димо, Алек можеха да ни го спестят 😏
Гледах скоро Ернестина в една постановка, е няма такоеа телО. Страшна е.

# 54
За мен не изглеждат зле, не са на по 20 все пак.

Според мен за възрастта на всяка една си изглеждат добре. Наистина не са на по 20. Изисква се увереност да качиш необработена снимка, когато хората са свикнали да те гледат само с грим и ефекти. Аз уважавам това.

# 55
Шинова не само хубаво телО има, но и краката са й изящни . Изобщо откъм фигура е отлична, но ......до тук! Не я харесвам и това е. Даже не забелязвам даденостите й, а се вторачвам в това, което ме дразни в нея.

Снимката на Трите грации - средностатистически женици, от които харесвам малко Каварджикова и то заради много добри роли в стари български филми. В театъра не съм я гледала.

# 56
Не знам кой се занимава с промотирането, но изобщо не го бива. Удивлявам се на некадърността им в това. Този сезон са пълна скръб. Седмица преди премиерата няма промо за епизода. Вдъхновявала се главната сценаристка от Анатомията, ама как не се вдъхновиха от начина на промотиране от американците Joy

# 57
Какво вдъхновение, тя преписва буквално... 😂

# 58
  • София
Наистина е необяснима липсата на официално промо за сезона, което да съдържа нови кадри. Дори и шести сезон, когато се акцентираше основно на Банков, Цонев и Христо, имаше разширено промо с повечето герои. Сега пълно мълчание.
Дано поне в останалите неща да са  вложили малко повече старание, а не да се носят по течението както в миналия сезон.

# 59
  • Разпиляна във въображението
Може да ги е страх да не разконсперираме цялата история преди първия надпис "Откраднат живот" на първи епизод. Не мога да се отърся от мисълта, че това ще е финала на сериала. А може и така да е по-добре, без промо, като гледам промотата на "Пътят на честта", които определено ми създават едно такова "простовато" впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт