Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 135
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 И трите са много ретро с тези блузки.

# 31
Марта не е трябвало да качва тази снимка....

Защо?

# 32
  • София
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile
Малко ме е "срам" Simple Smile, защото след края на миналия сезон бях категорична, че приключвам със сериала, а сега очаквам с нетърпение началото Sunglasses. Обаче Милошеви ме изненадаха с решението си да върнат Велислав Павлов и да продължат историята на Марио, който е един от най-любимите ми персоножи в ОЖ. Димо Алексиев и Алек Алексиев са бонус към добрата новина за В. Павлов.
Относно Аня Пенчева - еми не успях да я харесам и това е. Но съм дзен заради горното завръщане  и съм готова да приема, без да мрънкам, дори и нея.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 15:28 от rosi_ta

# 33
Тя е за малко, споко 😉

# 34
  • Разпиляна във въображението
Не остана много време до старта, но май друго свежо промо няма да видим.

# 35
  • София
И трите са много ретро с тези блузки.
Жените са на възраст, какво да облекат? Тази снимка е много реална, на АП злобата и струи отвсякъде.

# 36
Имаме промо за сезона Grinning.
Върти се около Калин и Александър, стари кадри и диалог, които Василев гледа на лаптопа в кафето на болницата, а Калин е в някоя операционна и гледа на мониторите .
Дано да има и промо за премиерата!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 16:07 от maichetoooo

# 37
Има го качено това промо в затворената група на ОЖ във фейсбук. Който е в нея може да го види.

# 38
Има го качено това промо в затворената група на ОЖ във фейсбук. Който е в нея може да го види.

Мерси, сега го намерих... ами и без него можеше...

# 39
Правят бегли опити да спасят имиджа на сериала, защото първите сезони бяха много силни... но мисля, че в крайна сметка пак ще е БОЗААА....

# 40
Съгласна съм с Вилианка.
Претоплени манджи. Опитват се да върнат зрителите на първите сезони.

# 41
Искат да топнат крака в стари, успешни води. Няма лошо. Но забравят, че оттогава доста вода изтече, тъкмо 4-5 сезона и да не вземат да се удавят докато се топят Joy

# 42
На мен ми е много любопитно какво има да я нищят тази история с размяната.
Тогава набързо я претупаха според мен, но в крайна сметка всички разбраха истината, Сашко и Калин се помириха, Евгения се кротна, Генадиев си замина.
Сега баш претоплена манджа ни сервират и ще е плюснат някоя тъпотия.

# 43
На мен ми е много любопитно какво има да я нищят тази история с размяната.
Тогава набързо я претупаха според мен, но в крайна сметка всички разбраха истината, Сашко и Калин се помириха, Евгения се кротна, Генадиев си замина.
Сега баш претоплена манджа ни сервират и ще е плюснат някоя тъпотия.

И моите  очаквания не са  оптимистични , а от "претоплени манджи " получавам киселини , така че може  да се "сложа на диета" и да пропускам тези истории.
Май ще  следя само с Марио какво се случва . Дано да не е само фон , както беше Зорница в предишния сезон .

# 44
  • София
Аз си мисля, че ще е точно фон. Ще ни занимават с бебето Диана най-много.

Общи условия

Активация на акаунт