Звездни компромати - септември'19

• 244 322
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 675
Направо си ми е гнусна и противна. Има нещо в лицето и погледа ѝ.
Скрит текст:

Не знам тази снимка от коя година е, но Тоца прилича на набор на майка ми! Мама минава шейсетте.
Предполагам, че най-късно 2013-2014 г. На Тоци и давам едно 20 години отгоре, не мога да повярвам, че е 84 набор.

# 676
  • Варна
Тоци работила в семейният бизнес като юрист. В юридическият отдел Joy
Юридически отдел?????
Хаха Joy

# 677
Тая Серена.... За мен е непонятно как е възможно професионален спортист да изглежда по този начин..... какви бунтове?! Тя си е откровено дебела.

А сега във вечерните сесии Серина играе с едно трико, тип щангист с гащи, а не с пола. Това трико постоянно се мести при разиграванията нагоре по баджаците и след приключване на точката, Серина започва едно дърпане и оправяне на гащите, наистина неприятна гледка.

Скрит текст:

# 678
МНого зле това Тоци било бе, какъв конкурс е спечелила някога тия хора които са я избрали акъл са нямали. Все едно е сестра на Златките, Светлета, Норчета, АНдреи.....Голяма селения, без да обиждам хората от селата.

# 679
Не се сещам за други тенисистки с такива баджаци. А и тази не изглеждаше така в началото на кариерата си.

# 680
Не се сещам за други тенисистки с такива баджаци. А и тази не изглеждаше така в началото на кариерата си.

Химията прави физиката, това е положението. Само "неправилните" ги хващат, другите са гордост за спорта.

# 681
  • София
Тоци работила в семейният бизнес като юрист. В юридическият отдел Joy
Юридически отдел?????
Хаха Joy
Подчерта дебело, че фирмените юридически въпроси са под нейна "егида"...... бреей ти да видиш.. Joy

# 682
Амбър Хърд - снимката е от преди дни Mask
Скрит текст:

Що за глупава снимка??  Домакиня увита в найлон? 😂😂

Серина все така нагла. И екипчето си го бива.
 Също много добре я помня в началото на кариерата й, доста време мина, много силна стана физически някак си. Не го намирам за честно спрямо дамите, които излизат срещу нея на корта.

# 683
Офф, какво се бие в гърдите Тоца, че е юрист. То голямата работа. Ако е завършила Благоевград и или в НБУ, съвсем никакъв юрист не е. Около мен 80 % са юристи. Нормални хора, с нормални способности. Само тя го изтъква като егати постижението. Тя е мой набор, наистина бях супер шокирана. В момента е с надуто лице, все едно е бушонирана.

# 684
На рецепцията в офиса имаме "юристка". Не може и името да си напише без грешки.

# 685
  • Далечният изток
УНСС е завършила. Помня, по едно време разправяше, че е адвокат... Пък може и адвокатски сътрудник да е била... Ама адвокат не е.

# 686
Като знам мъжът й колко е " ортопед ", не бих вярвала и на една нейна дума
Между другото много си подхождат двамата, отдавна не съм попадала на толкова хармонична двойка

# 687
  • Viena
Дъщерята на Гуркова е спечелила конкурс, напълно заслужено. Няма нищо общо с поколението на наборките си,визирам дъщерите на Анелия, Лияна и още подобни....

# 688
Дъщерята на Гуркова е спечелила конкурс, напълно заслужено. Няма нищо общо с поколението на наборките си,визирам дъщерите на Анелия, Лияна и още подобни....
Истинска красавица! Браво!

# 689
Язък, пропуснах да видя г-жа Батинкова. Сигурно разговорът все около Първородния се е въртял?

Е, не пропусна да каже колко е бял, рус и с какви невероятно сини очи е и с ангелско излъчване.

Тоцито мога да я поздравя с това, щом е завършила УНСС...

- Добър ден, търся си работа.
- Ето ти метлата, започвай.
- Ама аз съм завършил УНСС?!
- Уфф... добре, дай ще ти покажа как се прави...

Аз имам позната, която завърши Право, и тя много се величаеше, но също ми е правило впечатление, че пише с грешки. Най-малкото разлика между И и Й не прави. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт