Звездни компромати - септември'19

• 244 345
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 735
На мен Вихра също ми е неприятна плюс ,че я намирам безкрайно невзрачна и скучна-като жена и като водеща.
В което няма нищо лошо, повечето хора са така.
По ми е интересен бившия съпруг на Ирина. Ама, пусто, дори веднъж не се появи и да разкаже нещо, та да задоволи любопитството ни. 🤭😂

# 736
И на мен ми допадат. И се чудя защо още се оправдават за разводите си. Гледат си децата, децата пък изглеждат усмихнати и щастливи, едно голямо семейство.

Да, за Ирина нищо не съм чула, но на Иван  разводът беше много грозен.

# 737
Според мен за цялата тая публичност около разводите им спомогна Вихра.

# 738
Не знам дали от корекциите, или от възрастта, но чертите й са се изострили в сравнение с тези на младини. Някак зла изглежда сега, въпреки благата усмивка.

# 739
Нито Вихра харесвам, нито Ирини, най-малко пък Иван. 🤓
Ич ми не е - кой с кого бил нещастен, чия къща катурнал и пр. Намирам ги за еднакво противни и повярвали си. Айде, Иван поне направи бизнес. Но Ирина не виждам да е нещо повече от бившата, същата стока.

# 740
Не знам дали от корекциите, или от възрастта, но чертите й са се изострили в сравнение с тези на младини. Някак зла изглежда сега, въпреки благата усмивка.
Аз пък се чудех, защо присвива очи, докато не дадоха бебешката й снимка, на която очичките бяха по същия начин.

# 741

А Иван много тихо и културно се държа. Ха-ха.

# 742
Ич ми не е - кой с кого бил нещастен, чия къща катурнал и пр. Намирам ги за еднакво противни и повярвали си. Айде, Иван поне направи бизнес. Но Ирина не виждам да е нещо повече от бившата, същата стока.
ма моля ти се. Каза че не е патерица на никой. Сама си изкарва парите. Затова все на паралии налита

# 743
Вие имате ли си "свое образование"(по стрина)?Joy
Ние не сме "цели портокали",не съм "патерица",аз съм "търсач"...изумява ме тази жена с напъните си за висок интелект!Толкова фалш съзирам в нея,като развалена ябълка ми е.Но е симпатична,малко по лелински ,но все пак Simple Smile

# 744
Вихра беше много наранена, историята лъсна 8, 9 месеца след сватбата им, доколкото помня.
Иван я плю много грозно публично, изнесе де що имаше кирливи ризи. Тя разбира се, не остана длъжна. Много грозно беше, да. Цигански панаир спретнаха на обществеността и затова са коментирани и досега.

# 745

А Иван много тихо и културно се държа. Ха-ха.

Е то всичко потръгна лавинообразно. Всъщност и той тогава ми направи лошо впечатление, че не запази мълчание, а почна да се изявява. Грозен им беше развода, освен ако не са търсили ПР ефекта.

# 746
ма моля ти се. Каза че не е патерица на никой. Сама си изкарва парите. Затова все на паралии налита
Брейй, добре че не гледах! 😂
Сама ли, я виж ти - ресторанта с нейни пари ли го направи?!

# 747
Харесват ми и двамата с Иван. Доста по - истински и реални от доста други нашенски звездни двойки.
Ирина и истинска в едно изречение изобщо не ми се връзват. За мен тя е манипулатор. Зад  нейното безкористно на пръв поглед помагачество стои желанието да подчинява хората, в чийто живот влиза като спасител.

# 748
Още, когато не бяха станали публично двойка, бяхме в едно планинско хотелче, в което бяха и те. Много земни, симпатични и си личеше, че се обичат. Имаше и момиченце с тях, но чие е било не знам.

# 749
Да бе, сама си е направила ресторанта. С парите от ББ сигурно. Добре, че се видя колко е харесвана и истинска там, че вече сигурно щеше да има предаване на мястото на извънземното Гала.

Общи условия

Активация на акаунт