Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 796
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 605
Момичета привет, чета ви редовно, но нещо съм изпуснала момента с мострите на Ив Роше. Може ли да ми припомните, благодаря предварително. Много харесвам плодовите им тоалетни води и ще ми е интересно да тествам и други продукти Simple Smile

На Ив Роше продуктите са шампоан за коса 50 мл и балсам/маска 30 мл. Регистрацията е до 29.09.2019 г. Получава се потвърждение и код на електронната поща, с която се регистрирате. Промоцията е само за магазините на Ив Роше:

- бул. Витоша 63 - гр. София
- ул. Граф Игнатиев 37 - гр. София
- Сердика Център, ниво -1 - гр. София
- Мол София, партер - гр. София
- Парк Център, партер - гр. София
- Парадайс Център, партер - гр. София
- Пловдив Плаза Мол, партер - гр. Пловдив

Наградите са валидни до 15 дни след края на Играта, след този период те не
могат да бъдат взети.
https://adbx.io/bg-hairdays/0/WW26G/

# 1 606
Някой участвал ли е в Сникърса? Чудя се да се пробвам ли за Плейстейшъна,но реално май нямам много шанс Grinning

# 1 607
  • София/Търново
Одеалото на Нивеа не е лошо.
Във Фантастико си нямат и на идея за барчетата и пак се молиш, все едно са божества. В другите вериги, едни ведри, щастливи, че си изббрал тях, а Фантастико се чувствам като клошар. Определено приключвам с този магазин. То, ако не са игрите няма какво да правя там.
А пък тоя Прингълс едно въртене, зареждане... направо що енергия отиде на вятъра :p
...

# 1 608
  • Пловдив
Някой участвал ли е в Сникърса? Чудя се да се пробвам ли за Плейстейшъна,но реално май нямам много шанс Grinning
Участвам от първия ден, но наистина шансът е малък. Днес за 20 мин ми одобриха снимката.

# 1 609
И аз участвам, но наградите са малко и не вярвам да спечеля.

# 1 610
# 1 611
Момичета, и аз не вярвах, но спечелих още в първите дни на Сникърс, сега колежките играят и всички ще се пробваме за играта, защото за в нас такова чудо няма да купя скоро на децата Simple Smile
Не знам за къде е ваучера, но като пристигне ще ви споделя.
Има ли някой спечелил от Милка питах тези дни, но явно щом няма подскачащи значи няма Simple Smile

# 1 612
От коя игра на Милка - те нямат игра в момента?

# 1 613
Дойде време да обявим кои са първите трима късметлии, които печелят от нашата активация.
Книга с рецепти на "Бон Апети" печелят:

Магси
stephchica
ALMIRRA

Честито!

# 1 614
От коя игра на Милка - те нямат игра в момента?
Куфар

# 1 615
Момичета, и аз не вярвах, но спечелих още в първите дни на Сникърс, сега колежките играят и всички ще се пробваме за играта, защото за в нас такова чудо няма да купя скоро на децата Simple Smile
Не знам за къде е ваучера, но като пристигне ще ви споделя.
Има ли някой спечелил от Милка питах тези дни, но явно щом няма подскачащи значи няма Simple Smile
Ваучер или плейстейшън

# 1 616
А, да, забравих за тази на Лидл. Не съм участвала.

# 1 617
  • София
Пристигна ми котешката храна. Много са бързи.

# 1 618
Ох този СД, направо се подиграват с мен.
Ама и аз не си оставям магарето, нон стоп ще им пиша.!

# 1 619
Съжалявам, че някои няма как да отидат на място да си похарчат ваучера.
Ние в неделя бяхме в Спорт Депо до Хоуммакс в Пловдив. Много голям магазин, с много намалени продукти, направо очите ми останаха. Ваучерът си беше обещан за ММ и той си хареса обувки за 180 лв, но плати само 90.
Много доволни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт