Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 777
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 620
  • при късмета
От СД на мен друг номер ми врътнаха. Взех екип на детето и ми излезе 20лв. разлика от цената на етикета и на каса. На касата първо ми5 се запънаха, като им казах, че са длъжни да ми продадат на по-ниската цена от етикета, като казаха, че нямало такова нещо. Било свършило намалението и не били сменили етикетите. Като видя, че съм наясно със закона и, че смяната на етикета не е моя работа, а техен пропуск, с половин уста се съгласи, че трябва да получа стоката на цената от етикета, но измисли, че не можело тогава да платя с ваучера, а трябвало да платя кеш. Платих си пълната цена, като им казах, че КЗП ще ми върне парите, като касиерката се е запънала. Управител не се появи да види какъв е проблема, писах в чата, никой не отговори, звънях по телефона, да съм се обърнела към управителя на обекта или да пиша имейл. Ами писах, ама директно на КЗП, като преди това им звъннах да обясня случая и ми казаха, че съм в правото си и трябва да получа стоката на цената от етикета, без значение от начина на плащане

И да измрънкам, че изобщо не ме отразяват от сникърс, мрън пък
Не, че има много надежда, но не останаха игри

# 1 621
ма ко обапе големи проверки ще имат от СД. Поне десетки жалби ще им се насъберат.
Аз се чудя за моята прословутата купа от Кока Кола дали да пускам жалба, дали ще ме отразят или да пия едно студено ПЕПСИ хииихи

# 1 622
Съжалявам, че някои няма как да отидат на място да си похарчат ваучера.
Ние в неделя бяхме в Спорт Депо до Хоуммакс в Пловдив. Много голям магазин, с много намалени продукти, направо очите ми останаха. Ваучерът си беше обещан за ММ и той си хареса обувки за 180 лв, но плати само 90.
Много доволни Simple Smile
А ние вчера в Стара Загора посетихме СД, нямаше нищо намалено, всички стоки бяха на доста високи цени.
Останах крайно разочарована.

# 1 623
На екрана ми излезе игра на Булсатком, да участвам  томбола за смартфон, трябва да попълня анкета, попълних я и сега ми искат адрес на който да доставят телефона. Знам, че е лъжа и измама, но и Булсатком вече ли правят такиа игри, с каква цел?

# 1 624
Изтеглени са късметлиите, които печелят Моята тетрадка Монтесори "Околен свят“ и Моята тетрадка Монтесори „Откривам числата“ от играта на издателство Colibri.

Моята тетрадка Монтесори "Околен свят“ печелят:

bubito85
Senish
Radina
eclipse23
Bubble79

Моята тетрадка Монтесори „Откривам числата“ печелят:

Lila7
Графиня фон Вайсвурст
infiniТy
Жaбa-Жaбурaнa
gerry_gr

Честито!

# 1 625
  • Карнобат
На екрана ми излезе игра на Булсатком, да участвам  томбола за смартфон, трябва да попълня анкета, попълних я и сега ми искат адрес на който да доставят телефона. Знам, че е лъжа и измама, но и Булсатком вече ли правят такиа игри, с каква цел?

# 1 626
Измама е - на ММ на екрана изскочи, питаме знаеш ли за тази игра, отговорих му че не съм срещала такава, проверихме и наистина нямаше

Tsvetkova85 - писали сме заедно - благодаря сега виждам, че и на сайта на булсат са сложил съобщение за тази измама

# 1 627
Благодаря момичета, така и предположих!

# 1 628
  • Сливен
Случайно някоя дама от тук,да се "подвизава" с този профил в  MySparx.Ако е така ,ще помоля да ми пише на лични. Simple Smile
https://mysparx.bg/home#profile?userID=16418

# 1 629
Игра за деца с филма „Загубеният йети“
http://www.az-deteto.bg/na-daletchno-pateshestvie-v-sveta-na-vao … e/19429/view.html

# 1 630
Съжалявам, че някои няма как да отидат на място да си похарчат ваучера.
Ние в неделя бяхме в Спорт Депо до Хоуммакс в Пловдив. Много голям магазин, с много намалени продукти, направо очите ми останаха. Ваучерът си беше обещан за ММ и той си хареса обувки за 180 лв, но плати само 90.
Много доволни Simple Smile
А ние вчера в Стара Загора посетихме СД, нямаше нищо намалено, всички стоки бяха на доста високи цени.
Останах крайно разочарована.
Ех, ние мислим да отидем там да използваме ваучера. Някой знае ли в Сливен в СД дали също е така?

# 1 631
Момичета, и аз не вярвах, но спечелих още в първите дни на Сникърс, сега колежките играят и всички ще се пробваме за играта, защото за в нас такова чудо няма да купя скоро на децата Simple Smile
Не знам за къде е ваучера, но като пристигне ще ви споделя.
Има ли някой спечелил от Милка питах тези дни, но явно щом няма подскачащи значи няма Simple Smile
Ваучер или плейстейшън

Спечелих ваучер от Сникърс
А се оказа, че съм спечелила и куфар от Милка Simple Smile
Победителите са обявени в събота, а получих СМС днес в 14ч

# 1 632
За ваучер от Сникърс всеки ден ли трабва да се качва касова бележка или с една касова бележка се участва за всички тегления ?
Момичета, и аз не вярвах, но спечелих още в първите дни на Сникърс, сега колежките играят и всички ще се пробваме за играта, защото за в нас такова чудо няма да купя скоро на децата Simple Smile
Не знам за къде е ваучера, но като пристигне ще ви споделя.
Има ли някой спечелил от Милка питах тези дни, но явно щом няма подскачащи значи няма Simple Smile
Ваучер или плейстейшън

Спечелих ваучер от Сникърс
А се оказа, че съм спечелила и куфар от Милка Simple Smile
Победителите са обявени в събота, а получих СМС днес в 14ч

# 1 633
  • София
Дойде време да обявим кои са първите трима късметлии, които печелят от нашата активация.
Книга с рецепти на "Бон Апети" печелят:

Магси
stephchica
ALMIRRA

Честито!
Благодаря, че сподели. Нямаше да го видя.  bouquet

# 1 634

Общи условия

Активация на акаунт