Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 808
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Велико Търново
Ако това е основното занимание на човек - да купува и търси кодове е съвсем нормална печалбата. Има хора, които се препитават с това и много добре ги знаем всички вече. Просто ако става въпрос за лична печалба, не с цел продажба/форма на изкарване на реални пари от кодове не виждам смисъл в начинанието. Още веднъж, да са й честити!
Нямам нищо против такива хора, напротив дори, чак ме радва какви хора на крайностите има сред нас.

# 1 591
  • София
Да си кажа честно, липсва ми играта с ваучерите - каква тръпка беше като мернеш някъде капачка. 😂 Сега има навсякъде, за два дни намерих над 10, ама ваучери вече няма.

# 1 592
Мен една топка и една раница ме черпи Спаркс-а за толкова години. Вярно че чат -пат мъжът ми ми носи по една капачка от малка кола, че аз си взимам все големи, и не съм участвала с много билети в игрите, но сегашните маратонки, и преди това раницата, са най-сполучливите ми награди от Спаркс.
Та, маратонките на Лотто дойдоха. Доволна съм.

# 1 593
Е,срга защо е да е нечесно Simple Smile да не съм ги крала капачките . Ами да доста профили ми коства,доста нерви и усилия. Но чак пък хора без работа - в майчинство съм време имам цялото на света Simple Smile в никактв случай спечелената сума не е за последвани продажби в интернет. Но пък гледам колежки доста маратонки пуснаха за продажба,което също не е престъпление Simple Smile

# 1 594
Май само на мен не ми харесват боклуците на Спорт депо!Сори ама в Димитровград съм виждала по-хубави екипи,макар и реплики.Всеки опит да изхарча ваучера в магазина в Бургас ми е адска мъка,боря се за внимание от персонала,тъкмо харесам нещо и то...пълен жмел!Вече съм на 100% сигурна,че за нашия пазар нещата са с долнопробно качество.Купувам редовно на детето такива стоки и много ми става тъпо и тъжно като ги сравня с тези от Англия или Германия.
Скоро си взех чадъра на Милка от офиса и те чак ми се скараха,че си го взимам....идвало зима Joy обаче объркаха човека ....хаха...

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 13:08 от Stone flower

# 1 595
  • София
Е,срга защо е да е нечесно Simple Smile да не съм ги крала капачките . Ами да доста профили ми коства,доста нерви и усилия. Но чак пък хора без работа - в майчинство съм време имам цялото на света Simple Smile в никактв случай спечелената сума не е за последвани продажби в интернет. Но пък гледам колежки доста маратонки пуснаха за продажба,което също не е престъпление Simple Smile
🤣🤣🤣
Нищо лично, но да поддържаш 30 профила в Спаркса е доста времеемко... Егати и майчинството дето караш. Има жени, които не успяват да се нахранят и изкъпят от внимание към децата. А ти събираш капачки, регистрираш по минимум 300 на ден (предвид калкулацията) и разполагаш "с цялото време на света". Не ми пука за капачките и печалбата ти... Кажи как се оправяш с времето - дете/деца, домакинстване, форуми, игри и т.н. Ей това е джакпота😂

# 1 596
  • София
Момичета привет, чета ви редовно, но нещо съм изпуснала момента с мострите на Ив Роше. Може ли да ми припомните, благодаря предварително. Много харесвам плодовите им тоалетни води и ще ми е интересно да тествам и други продукти Simple Smile

# 1 597
  • Велико Търново
Earth80 и аз като теб искам да разбера тази тайна! Да му се незнае и майчинството при мен - сутрин едва намирам време да си измия зъбите, а вечер едва успявам да го направя... А хората какви неща правят!
Днес има ли теглене на някакви награди?

# 1 598
Аз пък исках раницата на Канкен, както написах, обаче не исках да купя няколко стека кола за нея. И категорично няма да дам 150 лв (сега е намалена). Ако Милка или Морени започнат да ги раздават, ще купя много техни продукти (защото ще се изядат, дори да е за дълъг период) и ще гледам да я спечеля Simple Smile

# 1 599
Много просто Simple Smile имам кротко дете играе си аз също играя с него, но най -важното-кротък е

# 1 600
И аз като една истинска кифла, обикалях в почивния 22.09. МОЛ-а, не за друго ами за да похарча ваучера от Спаркса. По принцип в къщи не пием газирано и затова трудно стана регистрирането на кодове, но... успях да ги направя 40 лева. Взех на детето тези леки маратонки да тренира с тях на стадиона и тъй като трябваше да похарча още 0,46лв., купих и 5 чифта чорапи за 9,99 Joy. Доволна съм от покупките си, детето още повече.

# 1 601
  • have faith and be patient ..
момичета , от 16.09 поръчката ми с ваучер и доплащане към спорт депо стои на "приета" .. да я отписвам ли ,как мислите ?

# 1 602
момичета , от 16.09 поръчката ми с ваучер и доплащане към спорт депо стои на "приета" .. да я отписвам ли ,как мислите ?
Ще дойде, но им досаждай периодично в чата, иначе не се сещат.

# 1 603
  • Сливен
Здравейте на всички.Влизам да споделя няколко игри,като преди това ви кажа,че в квартален магазин в Сливен,видях че има игра на бира Арияна и може да се печелят чаши.Плаката не съм го снимала,тъй като бях в колата,а бяха минали 4-5 дни от излизането ми,от болницата.

Конкурс за детска рисунка: http://okolo-sveta.britanica-edu.org/index.php/en/

Купи или поднови своята СБА карта от 15 септември до 15 октомври, регистрирай се на www.sba.bg/bezgrizhno и научи дали печелиш:  20х безплатно подновяване на СБА карта;  40х ваучер за 20лв. гориво в OMV:; 50х поставка за телефон;  50х рефлекторна жилетка ;  500х Viva Ice Coffe;

5 ваучера за урок по пилотиране на жирокоптер : https://www.instagram.com/p/B2yTffAg7_y/

# 1 604

Общи условия

Активация на акаунт