Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 774
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 635
Леля Руска Пенева печели честно и във фейса https://www.facebook.com/rakla.bg/posts/2527148270657836?comment … ply&ref=notif Simple Smile

# 1 636
Игра на LIDL, извинявам се, ако вече е публикувана.
https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/opoznaj-bandata … x8tHE1_kcc42UFQoM

# 1 637
Добре, че ми напомни, спечелила съм играчка от миналата седмица, само дето не се сещам коя точно играчка посочих - морков, банан или патладжан, но детето все ще се радва. bouquet

# 1 638
Има ли още някой от София, който не си е получил наградата от Фенси?

# 1 639
Хареса ми един коментар под поста за леля Руска:

# 1 640
Извинявам се, че нахлувам така, ама дали някой си получи наградата от Кауфланд от играта за семейството..
Печелим в м.Август, а още нямаме обаждане... с кой куриер ги носят всъщност?
Благодаря

# 1 641
Руска няма да се притесни от коментари - цялото семейство са дебелокожи като носорози.

# 1 642
  • София
Извинявам се, че нахлувам така, ама дали някой си получи наградата от Кауфланд от играта за семейството..
Печелим в м.Август, а още нямаме обаждане... с кой куриер ги носят всъщност?
Благодаря

Казаха,че Спиди ще ги доставят.

# 1 643
  • have faith and be patient ..
Ей теаот СД са опасни, по-рано писах за поръчка от 16.09 стояща със статус приета до ден днешен.. Съфорумка ме посъветва да ги ръчкам във чата, така и направих, казаха че им били удължени сроковете ала бала, казвам ок, но намалението ще свърши докато ми потвърдите и няма да мога да си взема чанта на нормална цена, ако ми откажете портчката в последния момент.. И какво да гледам - он имейл след няколко часа, че имам експедирани продукти.. А аз стоя  тихо, кротко, чакам и си трая.. Пфуу

# 1 644
# 1 645
От Спорт Депо днес само ми копират части от общите условия, как се следят статусите на поръчките, че поръчките могат да идват на части, до два дни от приключване на поръчката ще пристигне пратката. И не отговарят на същественото защо за поръчка от 06.09 е изпратен един артикул, а с другите три какво се случи не ми отговориха - само ми copy-paste по -горните отговори. За друга поръчка в четвърък видях че вече пише приключена, но на самия артикул няма товарителница да го проследя, попитах ги какво се случва след като са минали два дни, а няма нищо- предадено е на колега за справка и дотук. Утре пак ще им пиша и само да ми отговорят че са натоварени или нещо от сорта ще ги питам как преди въпреки че приемаха онлайн поръчки по-бързо изпращаха, а сега от седмица с ваучери се пазарува само в магазини нищо не изпълняват. Явно поръчките ми отлежават на някои на бюрото. Направи ми впечатление че като ги питам неящо където не им изнасят въобще не отговарят, а когато преценят и копират стандарния отговор.  При мен въпреки че писах няколко пъти неминава номера с притеснението, но няма да ги оставя и ще продължа да настоявам да се изпълни поръчката която заявих.

# 1 646
И аз ги питах какво става с едни артикули, които върнах и замених. Получили са ги на 5 септември, но никой не ми се обади да каже, че не могат да възстановят сумата и трябва да ги заменя с други артикули. След комуникация едва предната седмица успяхме да се разберем и от тогава нищо.  Днес ми отговориха, че поръчката ми се подготвя, ще видим. Срокът им от 7 работни дена за замяна отдавна свърши.
И от Емаг изненада. Поръчах си нещо с ваучер от Толк панела, приспадна сумата от поръчката, но в Еконт ми искат цялата сума. Не знам дали защото продукта е от техен партньор, но щом в поръчката ми към Емаг пише 5.40 лв, значи толкова трябва да платя, не с 20 лв отгоре. Намразих вече онлайн пазаруването, бъркат ми в здравето.

# 1 647
  • София
Можеш да им звъннеш и с вдигането да кажеш, че ги записваш, та да внимават какво ще лъжат, мажат и как ще се държат. Така се справих с Булсатком, след като си позволиха да крещят на МП и да му затворят телефона, след като им каза, че ги е записал.

# 1 648
Аз се престраших да пусна поръчка в Дистрикт,че и тях да не ги хване "натоварването"с онлайн пазаруването....хихихи.
Ще пиша колко са бързи и дали има проблеми.😂😁😊

# 1 649
  • София
Някой (ще) пазарува от Спорт Депо/Дистрикт с ваучер (имам за 45лв)?
Към него вървят бонус от лидълските плюшки (или точки)

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 00:35 от Starrydream

Общи условия

Активация на акаунт