Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 756
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 695
Може ли снимка на везната? И аз я чакам,но нямам инфо за доставка още(в София), само мейл от форума, че са ми приети данните.Благодаря!
Аз също нямах нито СМС, нищо. Куриерът ми се обади, че е на адреса. Така че очаквай ...

# 1 696
Интересно защо са сменили модела на колонката, щом на кутиите е снимана другата? Все пак и тази изглежда хубава Simple Smile
Честито на всички спечелили!

# 1 697
Здравейте.Някой получи ли си наградата от форумната игра на Нивеа?Мен ми звъняха преди 10 дена че имаше проблем с данните ми подадени от форума към организаторите и до там.

# 1 698
Колонката от прингъл дойде, спечелена на12.09, но е от последната им игра (големите колонки бяха от предната)
Какво значи "големите колонки бяха от предната " ? Играта не е ли с награди големите колонки до края на декември месец? Simple Smile

# 1 699
Естествено, че е така - в правилата пише, че моделът трябва да е  "Един (1) брой високоговорител Sony. Модел: SRS-XB21", а те изпращат ХВ01.
...аз и без това не мога да спечеля, бих се радвала и на тази...

# 1 700
Интересно защо са сменили модела на колонката, щом на кутиите е снимана другата? Все пак и тази изглежда хубава Simple Smile
Благодаря
не са ги сменили - ти се сещаш за тази игра

а колонката, която е показах е от тази https://www.pringles.com/content/dam/pringles/en_CCE/images/Larg … r%20(Desktop).jpg

Две различни игри са - няма грешка

Kuchi^-^ - Какво значи "големите колонки бяха от предната " ? Играта не е ли с награди големите колонки до края на декември месец? - различни игри са

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 16:12 от mimsim

# 1 701
  • София
Здравейте.Някой получи ли си наградата от форумната игра на Нивеа?Мен ми звъняха преди 10 дена че имаше проблем с данните ми подадени от форума към организаторите и до там.

Миналата седмица я получих.

# 1 702
Аз си я получих още миналата седмица.Когато си пратих данните към форума, получих отговор че ще  получа наградата до 7дни и точно на 7ия беше при мен.

# 1 703
Мдаа,блокира. Я кажете Лотто отговаряха ли си на номера?

Отговарят си. Simple Smile

В Парадайс в СД почти няма останали промо продукти.

# 1 704
а на мен мия няма хладилната чанта все още

# 1 705
лещичка, и аз още чакам Нивеа, минаха не 7, а 15 работни дни, откакто изпратих данните си. Ще изчакам до края на седмицата и ако не дойде ще пиша на имейла на играта

# 1 706
Скрит текст:
Благодаря

а колонката, която е показах е от тази https://www.pringles.com/content/dam/pringles/en_CCE/images/Larg … r%20(Desktop).jpg

Скрит текст:
Kuchi^-^ - Какво значи "големите колонки бяха от предната " ? Играта не е ли с награди големите колонки до края на декември месец? - различни игри са
Интересно, тази съм я пропуснала. Това не е играта с кодовете, така ли?

# 1 707
Милка всяка събота ли се тегли? Ако не ме изтеглят тази седмица участвам ли и в следващите? Благодаря

# 1 708
Скрит текст:
Благодаря

Скрит текст:
Интересно, тази съм я пропуснала. Това не е играта с кодовете, така ли?
Пак е с кодове, пак на дъното, само че кутията си е обикновената /няма на нея картинка за игра/ https://celebrate.pringles.com/bg_BG/Home

# 1 709
Интересно, благодаря за информацията, не знаех за тази игра Simple Smile Пишеше нещо за самолетни билети - сега ще разгледам правилата))

Общи условия

Активация на акаунт