Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 447
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 105
Дория мълчала кат ,,пукал,, Joy - лафът на деня. Ако за някой е приемливо да решава семейни проблеми панаирджийски на мегдана пред цело село/свят (ама то и светът вече стана едно голямо село), то други са доста по-сдържани и обрани в действията си. А и не е длъжна да се обяснява на никого и има право на това.

# 106
  • На топло
Според мен, лафът на деня е, че бащата на Мегън "е егоистичен манипулатор, който го е грижа предимно за себе си". 😳😳
Ако мислеше само за себе си, дъщеря му щеше да види пари за образование през крив макарон. Много пари!
Понеже Дория ми е симпатична и няма да пиша какви слухове се носят за нея. Да, слухове, но ако има капка истина, добре прави, че си мълчи.

# 107
Според мен, лафът на деня е, че бащата на Мегън "е егоистичен манипулатор, който го е грижа предимно за себе си". 😳😳
Ако мислеше само за себе си, дъщеря му щеше да види пари за образование през крив макарон. Много пари!
Понеже Дория ми е симпатична и няма да пиша какви слухове се носят за нея. Да, слухове, но ако има капка истина, добре прави, че си мълчи.

Казвай слуховете за Дория, темата е "Кралски работи и клюки" Peace

# 108

По - добре не казвай, че веднага ще те обяват в расизъм ... 🤣

# 109
Нали не сравняваме  Бабет с Дория??
А синът на Бабет,Анди, се обяснява и още как-скоро писа съчинение по темата за приятелството.А можеше да замълчи високомерно и дворецът да излезе с изявление,че няма да възпрепятстват правосъдието,точка.
И Чарли се обясняваше за Даяна,доста напоително при това.Пя като славейче.

Но Дория е над тия неща,разбира се.Тя е майка на херцогиня,синя кръв отвсякъде.
За мен има две възможни причини:или Евана е права,или нещата с Томас са доста по-дълбоки и си трае,за да не стане по-зле за детето й.За мен са и двете.Доколкото съм чела,тя няма партньор или бизнес в САЩ,над 60 е,би могла да стои по-дълго около единственото си дете и внуче.Но почти веднага след събитията лети обратно или я изпращат обратно.
Не че очаквам някакви държавни тайни да излязат от цирка Мъркъл,обикновена битова сапунка се очертава.Ако дъщерята беше класа,както и да лаеха кучетата,никой нямаше да им обърне внимание и щяха да спрат.А понеже не е,и го доказва постоянно,хората дават ухо дори на обикновени неща като баща,издържал дъщеря си да учи-ами защо да не я издържа...

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 14:27 от LilaC

# 110
Не мога да си представя, че един е изцяло лош, а другите са добри и мили хорица. Рядко в живота има такъв черно-бял контраст, обикновено нещата са по-сиви. 

# 111
  • София

Е, това вече не е честно! Кажи де! Само ни дразниш! Sick

# 112
  • На топло
PURE,
Жената не се бута в публичното пространство, каквито и да са слуховете, си е нейна работа ✌.
Не е нещо гадно като на Андрю.

# 113
Татко Маркъл, може и да е имал период, в който е бил мил и грижовен баща, но това отдавна е в миналото. Какъвто и да е бил преди, сега е коренно различен. И на по-раншните му снимки обаче на мен никога не ми е изглеждал мил човек, има нещо в него, което определено ме отблъсква. Изглежда ми арогантен грубиян, и преди и сега.
Четах, че бил фалирал тотално и това било често срещано явление при хората, които някога са спечелили от лотарията. Интересно, ако не беше спечелил толкова пари от лотарията, дали пак щеше да плаща училището на Мегън? А другите му деца, дали се е грижил за тях достатъчно? Хич не ми изглежда семеен тип, който всеотдайно се грижи за децата си.
Повече от ясно е, че човека е яко закъсал за пари и сега той и полусестрата на Мегън са въодушевени, че са намерили златната кокошка. Обзалагам се, че само мислят как да изкарат пари от връзката си с нея. Меко казано са ми отвратителни и двамата.
И друго - един обичащ баща ще прави всичко възможно да пази реномето на детето си, независимо дали то е право или криво. Последното, което един обичащ родител би правил е да вика за щяло и не щяло жълтата преса и да разкрива семейните неща пред журналистите - лешояди. Това са просто едни  грозни и долни постъпки, от един лаком за пари и медийно внимание дядка, а не действия на загрижен баща. Пълен лицемер и то от най-гнусните.
Права е Мегън да го държи далеч, права е и никога да не му проговори и никога да не му покаже детето си.
Той просто никога няма да миряса, ако смята, че ще падат парички от това!

# 114
  • София
Мери Датска
Страхотен модел рокля, дори ужасния, за мен, цвят мога да преглътна.

# 115
  • Някъде там
Разкошна Мери.
И аз така със цвета. Прекрасна ми е и си затварям очите за него,а и тя не го ползва толкова често този цвят.Макар, че на цвета на косата и ми се струва че подхожда.

# 116
Цветът не ме дразни толкова, но моделът май не би подхождал на всяка фигура (особено, ако нямаш бюст), но на Мери ѝ стои мн добре. Струва ми се, че и обеците и обувките си заслужават, но не се виждат мн добре. Чантата е в тон.

# 117
  • На топло
Тази ще разкрива болезнени тайни за брака си....😳

# 118
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази ще разкрива болезнени тайни за брака си....😳

Оказало се, че няма безплатен обяд, вероятно...

# 119
  • Някъде там
Цветът не ме дразни толкова, но моделът май не би подхождал на всяка фигура (особено, ако нямаш бюст), но на Мери ѝ стои мн добре. Струва ми се, че и обеците и обувките си заслужават, но не се виждат мн добре. Чантата е в тон.
Ани

Разкошен Уилям.Изглежда толкова красив и пленяващ на тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт