Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 364
  • 810
  •   1
Отговори
# 210
Не съм я заглеждала, нито мерила, но я мернах набързо в магазина и ми се стори многоо широка тази риза.

# 211
Аз също нося 36 размер, веднъж си поръчах риза 32 размер и я карах на шивач да я стеснява, защото беше като торба. Даже шивачката ми каза, че кройката не е правилно зашита, ама си я нося де, знаем си ги хм. 😄

# 212
  • Пловдив
И е 100% полиестер.

# 213
За обувките от НМ: за себе си съм взимала 3 чифта (как след първия не се научих), както и за 2 от децата общо 3 чифта. Ами не стават! Изобщо! Просто ги правят външно привлекателни, но изцяло боклучави еднодневки. Всички се скапаха след 10ия път обуване, нетрайни, деформират се лесно, стелки хлътват, прокъсват се и т.н. За детските - нищо общо с грижата за бебешко/детско краче, за възрастни - след няколко обувания са неспасяеми и не си заслужава и обущарски услуги да потърсиш за тях!

# 214
  • Пловдив
Ама чакайте сега...никой не ви кара на сила да купувате, нали?
Не заклеймявайте и не слагайте Всички обувки под един знаменател!
Аз имам боти за 10лв, които нося 3та година Simple Smile

# 215
  • Русе
Не е по темата, обаче като стана въпрос за обувки, някой има ли впечатление от тези обувки
http://damapikashoes.com/index.php?route=product/category&path=79_84

# 216
Значи аз имам голям късмет. Peace
Имам боти, също за 10 лв., от 3 години и още са здрави. Цяло лято ходя с 2 чифта сандали, не са мръднали. Кецове имам 2 чифта, прани доста в пералня, живи и здрави. Абе нямам никакви забележки към моите обувки от НМ.
Девойката по принцип не пази, но и тя изкара цяла зима с едни Челси-та, за 22 лв. Не успя да ги скъса. Simple Smile

# 217
Кецове естествен велур второ лято ги сурцам почти всеки ден. Нямат скъсване. Ако ги хвърля догодина ще е защото вече ще са не розови а ще са кафеникакъв цвят. За 23 лева ги взех. Лошо не мога да кажа за тях.

Имам и боти зимни естествен велур за 40 лв. Три чифта. Удобни, като терлици, топли...една зима изкараха. Още две поне ще изкарат.
Сега...има и боклучави....ония сандали които върнах защото ми стягаха отпред...има и калпави.

Късмет. Подбиране. Пробване. Това е ...

# 218
Толкова обувки имам, че ме е срам да кажа, но пак обувки заглеждам. Relaxed Innocent
Ей за тези да питам, някой има ли ги, отзиви?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0657208001.html
макар че дебнах едни боти Tamaris в Амазон  и като им падна цената наполовина, ги отнесох, та пътуват насам.

# 219
Аз също съм много доволна от обувките на ХМ. Ползвала съм и мъжки, и дамски (с голямо копито съм Mr. Green). Говоря за премиума основно, но и брезентови кецове съм взимала, които са супер.

Това, което ме дразни, че редовно трябва да поръчвам от немско, защото взимам премиум на по 8, 14 или 20 евра, които тук не мърдат  Tired

# 220
Взимала съм детски обувки от HM около 5-6 чифта. Не съм доволна от качеството на нито един, само на вид го докарват.
За другите обувки не мога да коментирам.

Днес ми дойдоха блузките от четвъртък и съм доволна.
Дали в петък ще ни изненадат с някой код? Simple Smile

# 221
Оо да, със сигурност ще е някой - 13%.😅😂

# 222
Оо да, със сигурност ще е някой - 13%.😅😂

Ама само на избрани....и с доставка ъф корЗззз...

# 223
Кажете с какво да се подкупя за началото на 12 клас? Joy

# 224
Роклята с пайети за 20 лв? 😄😝

Общи условия

Активация на акаунт