Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 367
  • 810
  •   1
Отговори
# 225
Пристигна ми роклята с буфан ръкавите. Надявах се да е една идея по дълга, но за излизане без децата е идеална. 😁

# 226
  • have faith and be patient ..
Оххх тази рокля и на мен ми късееше.. Прибрах я и я забравих Simple Smile

П. П. От менюто на еконт има ли опция за отказ на поръчката, или само на куриера трябва дя му кажа че я отказвам и да си я връща.. Той е някакъв нов и не знам дали ще е наясно, а и аз не съм отказвала поръчка досега..

# 227
Супер е роклята! Heart Eyes

На куриера съм отказвала, звънни му преди да е дошъл даже. Нали има телефон в смс-а. Пак имам смс-и аз.

# 228
  • Бургас
Лейдис, имате ли забавяне в пратките? Моята поръчка от 4-ти още си виси с "обработва се", а там е ризката за първия учебен ден. Има ли и други с бавещи се поръчки или да звъня директно да се разправям?

# 229
Имам изпратена от 06.09. Днес получих по-стара. Това сако https://m2.hm.com/bg_bg/productpage.0662189001.html
е хубаво и отговаря на номерацията. Ако се появи от него бройка, смятам, че си заслужава дебненето.
(От Еконт ми пратиха и мейл за пратката /на съответстващия на профила/, и смс, като не са ме таксували за съобщението, с НП е. Извън темата, видяхте ли, че Еконт имат игра с награди?)

# 230
Пристигна ми роклята с буфан ръкавите. Надявах се да е една идея по дълга, но за излизане без децата е идеална. 😁

Супер ти стои. Колко си висока и кой размер е роклята?

# 231
Скрит текст:

Супер ти стои. Колко си висока и кой размер е роклята?
Благодаря ти! Simple Smile 180см съм висока, р-р 40

# 232
на синковеца гащите и патъците от 6.09. вчера ги пуснали. Сега се таралянкат нейде по пътя....

# 233
Моите, от първия ден (5-ти?) с голямата отстъпка, са пристигнали днес.

# 234
Аз нямам нищо този път.

# 235
  • Mostly in my mind
И аз получих днес смс.  Явно са ги възстановили.

# 236
  • Бургас
Значи моите 2 парцала са им нещо проблемни... Писах им да кажат ще ги бъде ли или да ги стопирам за скорошно пазаруване ейчемци! Че точно ризката за първия учебен ден на хлапето решиха да бавят, в поръчка с кода им за извинение от предишна кофти поръчка. :/

# 237
Моята поръчка от 5.09 днес дойде, ризка за детето с дългуча Grinning

Много е сладка с разни коли и багерчета, за един юбилей в събота ни е Heart

П.С. Той е на 5, обаче ми е пухкав и добре че поръчах по-голяма, защото на ширина му е добре, малко е дълга, но седи добре натъпкана в панталона.

# 238
Лейдис, имате ли забавяне в пратките? Моята поръчка от 4-ти още си виси с "обработва се", а там е ризката за първия учебен ден. Има ли и други с бавещи се поръчки или да звъня директно да се разправям?
Да аз имам, поръчах едно яке, изпратено е, но още го няма. Сега и да дойде то ще ме чака до събота чак.

# 239
Офф, кошницата ми е пълна и тръгвам да поръчвам и .... греда!!! Кодът за детските неща бил валиден онлайн до вчера, а до 15-ти само във физическите магазини 😡😠😤

Вчера и предния ден не ме пускаше в приложението, даваше ми грешка и днес вече намаление няма... Бясна съм! Чудя се дали има смисъл да се джафкам със съпорта им? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт