Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 922
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 765
добре, добре....почти ме убеди Wink защото има някои с некачествено покритие и много бързо се скапва. то не че е милиарди левове, ама все пак.
предполагам, че храната става много добре? аз не използвам много тигани, все гледам нещо на фурна в стъкло, в слоукукъра....ама да има. лесно ли се мие?

# 766
Аз не бих дала 40 лв. за боклук, щях да им го върна. Не е цена на Льо Крюзе, но като поведение не му отстъпва с нищо. Ако ще купуваш, огледай го добре ( както се прави с всяко нещо 🙂). Не бях сигурна, че искам такъв, защото е тежък чугунът, а ще се мие на ръка, не е за съдомиялна, но вече ми е любим.

# 767
Ходих за тенджера аз,обаче ми се видя много малка иначе за такава си мечтая от мн време,щеше да ми е идеална и за фурната,другата пък много голяма нямаше да се побере и се отказах ...Sad

# 768
Тези якета как ги перете,на каква програма?

# 769
  • София
Аз миналогодишните, моято и на децата ги пера на 4о градуса, обикновена програма. Не съм имала никакви проблеми. А това на щерката го пера много често, че е със светли ръкави и се цапа много.

# 770
  • София-Младост
Тези якета как ги перете,на каква програма?
Тези якета не са с пух за пълнеж, така че кавото пише на етикета;)

# 771
  • In transit
ако няма покритие взимам веднага. соул, сигурна ли си, че имат?
Имам икейска тенджера без покритие. Не е гот. Ръждясва си периодично. С емайл вътре е по-добре.

# 772
Мъж останал сам, приятелят му обяснява - пъхаш всичко и переш на 40.
- Да, ама тук има още сто програми
- Остави, те са за жени.

# 773
  • shumen
Аз го прах на 40 градуса и нищо му няма.

# 774
  • София
Морковът е обещан, касовата бележка е все още свободна, ако на някой му трябва случайно.

Също така са му дали касова бележка, на която пише 1 т, понеже оригиналните били свършили, но тази можела да се ползва също, ако някой я иска мога да я пратя също.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 11:26 от sea.sea

# 775
Моят чугунен тиган е без покритие, не знам дали е суров или не, поддържам го както всеки друг тиган - мия и го оставям да изсъхне, нищо друго. 10 години вече ми служи вярно, перфектен е и нищо му няма.

# 776
При нас тигани вече няма, изкупили са ги.
Но пък намерих незнайно откъде появило се отново гхи (на същата цена като когато беше пуснато в седмичните продажби, не е намалено)

# 777
  • Асеновград
Едва тази сутрин се добрах до Лидл, от Cien нищо няма , направо бомба паднала.Попитах служителка , каквото имало на стелажите.Добре де това са неща от постоянния асортимент , ако и от тях нямат количество направо се излагат.Дано в четвъртък има от душ геловете поне.

# 778
Те са от вчера..душгеловете.
Аз взех вчера.

# 779
  • София-Младост
И в Борово нямаше нито тенджери, нито тигани...някакси спестих 50 лв. Joy
Влизайки видях една жена носеше една тенджера, или е била последната, или не съм ги намерила...исках поне да ги видя. Нищо, другия път.

Общи условия

Активация на акаунт