Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 715
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
От другата седмица има детски боти - май не са ги пускали преди. Ще погледна биват ли. Евентуално като алтернатива на H&M варианта. Харесвам детските грейки.
Дамският комплект в сиво ми допадна също.
От Блек Ангъс серията ние харесваме повечето неща.
Задължително отнасям един буркан Нутела.

# 121
  • София
Взех си аз от пяната за дамаски. Харесвам я, освежавам дивана с нея, също и седалките на колата - стават като нови, миришат приятно, спестява ми едно пране на автомивка.
Взех и препарата за почистване на благородна стомана, ще го тествам на мивката, отдавна търся нещо, което да я направи бляскава, дано не я съсипя само.
Между другото искам да похваля препарата за тоалетна, който се води еко/био, много съм доволна, имам го от предишната акция, добре почиства и най-вече мирише леко и ненатрапчиво.
Как процедираш със седалките на колата? Трябва ли да седи после отворена за пълно изсъхване?
Обикновено оставяме открехнат шибидаха и ако сме на къщата - отваряме и прозорците, в жегите съхне много бързо. После прахосмукачка и са като нови. Пяната я нанасям с домакински ръкавици, пръскам си върху ръката и после разтърквам по седалката. Не пръскам директно върху материята, за да избегна поява на петна и избледнявания.

Ходих да видя якетата - гола вода, някаква странна материя като плюш, тежки, без хастар. Според мен ще се наелектризират много.
Кожените клинове също не ги одобрих. Като от мушама са. Мисля, че бързо ще се нацепят.
Изобщо... дрехите в Лидл стават все по-грозни и некачествени.

# 122
fenyx, не е слаба светлината, освен ако не очакваш да е много светло. Идеална е за нощна лампа, но не това търся аз.

feel_you, какво имаш предвид с това дали стават кутиите? За какво да стават? Ако е за кутии - стават. Сгънати картонени кутии без кой знае каква визия и най-вероятно са по-подходящи за в килера или за под леглото.

# 123
  • София
Gerata, понеже до колкото видях са картонени и не знам как биха изглеждали, тъй като няма да ги държа нито в килера, нито под леглото. Ще отида все пак да ги видя, ако не ще си взема от Jumbo. За якетата съвсем ме отказахте.
Някой питаше за машата от следващата брошура. Доста е трудно да се работи с нея, а ако се заклещи косата, целият кичур заминава.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 13:14 от feel_you

# 124
  • Бургас / UK
И аз се отказах, тотално, от якетата...

Видях в новата брошура розовите донъти намалени, ще похапнем доволно значи( не ,че и сега не ги хапваме)  Mr. Green
Краве сирене на Софра също забелязах ,че ще има и искам да пробвам Нарине,че до сега не съм.

# 125
  • София /Абсурдистан
Днес смятам да видя какво интересно има в новия Лидл в Поморие.
А плюшените играчки ми грознеят и са някакви такива озъбени.

# 126
Някой питаше за машата от следващата брошура. Доста е трудно да се работи с нея, а ако се заклещи косата, целият кичур заминава.
Точно така завърши първата ми и последна среща с подобна маша Wink

# 127
  • София
Имате ли мнение за олекотените завивки от брошурата за следващаат седмица?

# 128
  • Варна
Чисто визуално новите ми изглеждат широчки, а старите (които ме е яд, че изтървах и не погледнах дори) са били за по-слабички деца.
Аз и предния път писах, не знам за колко слабички деца са били, ама талиите им бяха огромни. В никакъв случай не са за слаби според мен. Да, крачолите може и да са били по-тесни, ама каква файда като в кръста ще са грозно набрани с колана, защото и ластикът им в прекалено широк и твърд, за да се получи добре? И дънки гледам ще има пак, ама щом предишните слим бяха ужасно широки за моя син вероятно тези ще са още по.

# 129
  • Бургас
Сега си спомних, че го писа това, а щом е така, със сигурност щях да връщам. Щиглецът е висок, но слаб и ако се стегне прекалено широка за него талия, става ефект на балон, което е ужасителна гледка. Така или иначе засега има няколко долнища, ама за миг се почувствах самопрецакана задето не съм ги погледнала. Сега вече съвсем не съжалявам Simple Smile

# 130
И аз загледах детските ботички от следващата брошура,ще мина да ги видя.

# 131
  • София
Имате ли мнение за олекотените завивки от брошурата за следващаат седмица?
Ако са микрофибър, запарват.

# 132
Някой може ли да каже от детските боти 25 номер колко см стелка е?

# 133
Че как да ти кажем като не са пускали от тях досега. А другите модели всеки път са различни..например детските туристически от мин.есен бяха умалени.....та  отиваш и мериш. Или купуваш и връщаш. Или изчакваш да ги пуснат и някой да премери...

# 134
Това видяхте ли го, Лидл изтегля отровни краставици:
https://www.lidl.bg/polezno-info/obsluzhvane/vazhna-informaciya-za-klienta

Утре нали са си с нормално работно време, не знам как реших, че може да има промяна и започнах да ровя из сайта...

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 20:02 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт