Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 753
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 210
Втори път този месец пазарувам, и двата пъти се наложи да си искам точките сама. При различни касиери. Забелязах, че и на останалите хора, които не си ги искат изрично, не дават. Поне и двата пъти имаше по 3-4 клиенти пред мен и на абсолютно никой не дадоха точки. И двата пъти след като ги поисках, ми отговориха и двете нещо от рода на "напомняйте, че забравяме". Аз не вярвам че забравят. Имам чувството, че така са инструктирани или си имат друга причина. Така ли е и по останалите филиали? Налага ли се да си искате точките?

# 211
На мен ми ги дават, но играчките са много грозни.

# 212
  • София
В 2 соф. магазина всички си получават точките само след искане.
Да не са започнали да назначават млади склеротици?

# 213
Как иначе ще има в олх играчки по 10 лв бройката?

# 214
  • Асеновград
https://www.lidl.bg/bg/polezno-info/obsluzhvane/anketa
Явно от попълването на анкетата има смисъл. Мненията се разглеждат и ги пускат към конкретните магазини. Тази вечер служителка на касата ме попита точно по определен случай по който бях пуснала мнение в анкетата. Бяха ми отказали да вземат уред в гаранция за ремонт закупен от друга държава , опитаха се да ме препратят към международен сервиз, от който пък прехвърлиха топката към Лидл България.
Жалко но веригата взеха да се излагат и откъм качество и откъм гаранция, с които привличаха клиенти.

# 215
Току що установих че ми няма кабела за зареждане на уреда за прозорци FlushedFlushed

Къде съм го дянала...ужас
Някой да е поръчвал от сервиза нов?

# 216
Втори път този месец пазарувам, и двата пъти се наложи да си искам точките сама. При различни касиери. Забелязах, че и на останалите хора, които не си ги искат изрично, не дават. Поне и двата пъти имаше по 3-4 клиенти пред мен и на абсолютно никой не дадоха точки. И двата пъти след като ги поисках, ми отговориха и двете нещо от рода на "напомняйте, че забравяме". Аз не вярвам че забравят. Имам чувството, че така са инструктирани или си имат друга причина. Така ли е и по останалите филиали? Налага ли се да си искате точките?
Още първия ден на касата пред мен минаха поне 4 човека, като на нито един не дадоха точки. На мен ми се наложи два пъти да повторя на касиерката, не знам дали не ме чу първия път или не искаше да ме чуе. А сметката беше 160 лв, не е като да са 20 и да очакваш да не си я търси клиента.

# 217
Днес инцидентно ходих до кварталния ми лидъл и взех от въпросното ябълково пюре на 1,49..а за каква сума се полага точка?

# 218
  • София
20лв.

# 219
  • София
Здравейте, някъде да сте виждали останали листосъбирачи? Някой друг също питаше назад в темата.
мога утре да погледна, мисля че в нашия имаше, Монтана говоря
[/quote
Ще съм благодарна!

# 220
В Лидл Сливен до автогарата ми дадоха точки без да си ги искам. На клиентите преди мен също, даже госпожата ги подари на щерката и тя беше много щастлива. На съседната каса също бяха дали точки на един татко с две деца и явно ги бяха събрали, защото оживено коментираха играчките.
Моята щерка искаше ягода, но нямаше и си избра патладжан, много си го харесва.  Laughing

# 221
Хранителни продукти отворени! може ли за да връщат? Сиренето е само опитано (уточнявам, да не си помисли някой че няма половината бучка😁)

Може. Пред мене са връщали нахапан кекс - ронел се. Друг върна нарязан хляб - филиите били смачкани.
Просто като причина за връщане сподели какво не ти харесва във вкуса. Ще го бракуват.

Типично по американски.
Там има едни огромни опашки и връщат какви ли не храни защото еди какво си в тях не им харесвало.
При производството и изхвърлянето на такива огромни количества храна няма как тя да бъде читава и здравословна.Консуматорщината ще погуби света.....

# 222
  • shumen
При нас точки дават без да си ги искаш.

# 223
И при нас..в два филиала ходих, няма тън Мън, дават си.

# 224
И при нас дават, ама няма как да е иначе, защото още докато плащам детето си е сметнало колко трябва да са и си ги търси 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт