Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 763
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 240
  • Мадрид / София
Нещо да кажете за този уред? Става ли, не става ли?

# 241
За машата - пробвайте с тънки кичури и спазвайте оказаната посока, в която трябва да се държи. Моята маша е от друго място, но кичури са ми се заклещвали само като хвана прекалено много коса. Като отпусна машата и подръпвам по малко, кичурът излиза.

# 242
Здравейте, извинявам се,че нахлувам в темата- срещали ли сте скоро някъде в Софийските Лидл-и от бадемовото брашно?
Благодаря!

# 243

Коментирахме го скоро. Имам го отдавна, работи си. Слагам някакви масла. Една форумка се изказа за маслата, аз не ги разбирам. 

# 244
  • Plovdiv, Bulgaria

Коментирахме го скоро. Имам го отдавна, работи си. Слагам някакви масла. Една форумка се изказа за маслата, аз не ги разбирам. 

А за овлажнител става ли? Защото уж и като такова може да се ползва..

# 245
Според мен , не става . Много  е  малко количеството - 120 ml.

# 246
  • София
Здравейте, някой има ли представа кога ще мога да купя мъжки боксерки от Лидъл- тяхната марка. Преди месеци случайно взех на моя младеж и са изключително сполучливи. Оттогава обаче не съм ги виждала. Как мога да разбера кога ще ги пуснат пак и дали ще са налични във всички магазини?

# 247
  • София
Как мога да разбера кога ще ги пуснат пак и дали ще са налични във всички магазини?
Никак,следиш брошурите. Би трябвало да са налични във всеки филиал.

# 248
Аз също съм много доволна от мъжките гащи. Не ги нося аз, да не си помислите. Simple Smile Здрави и качествени са. Аз си взимам дамски и те са много издържливи.

# 249
  • Варна
Понеже аз повдигнах темата за ябълковото пюре, да дам отчет.
Обадиха се от националния телефон с отговор, че промоционалната цена била за над 5 бурканчета /никъде не пише подобно нещо/. Казах, че в понеделник съм взела две и си бяха на ниската цена, а в събота щях да взема дори повече от 5. Отговорът беше, че можело само по 5 на клиент. А сега де....Как да вземеш хем над 5, хем до 5....значи според тях излиза, че промоция няма. Rolling Eyes

# 250
  • София
ММ купил от светещите душ-слушалки. Аз не я харесах много, но той голяма радост, монтира я, свети в три цвята, страшна работа! Старата ни беше на Видима и много повече си я харесвам, но е полузапушена както се оказа.

# 251
  • София
Понеже аз повдигнах темата за ябълковото пюре, да дам отчет.
Обадиха се от националния телефон с отговор, че промоционалната цена била за над 5 бурканчета /никъде не пише подобно нещо/. Казах, че в понеделник съм взела две и си бяха на ниската цена, а в събота щях да взема дори повече от 5. Отговорът беше, че можело само по 5 на клиент. А сега де....Как да вземеш хем над 5, хем до 5....значи според тях излиза, че промоция няма. Rolling Eyes
В брошурата го пише до 5 броя на клиент. От там нататък на редовна цена. Другият вариант е да се наредиш пак за още 5.

# 252
  • София
Взех си от бермудите, цвят пепел от рози. Тази материя ми е любима,  но не намерих моя размер цяло долнище. И на това съм доволна.

Пак да питам  - пюре от ябълки освен за директна консумация и в кекс,  за какво друго може да се ползва? Аз си правя от ябълки за минути и се чудя дали си струва да купувам готово,   вкусно ли е?

# 253
  • Пловдив
ММ купил от светещите душ-слушалки. Аз не я харесах много, но той голяма радост, монтира я, свети в три цвята, страшна работа! Старата ни беше на Видима и много повече си я харесвам, но е полузапушена както се оказа.
и кога гледаш светлините? То главата ти е все надолу .Stuck Out Tongue Winking Eye ...освен, ако не сте с вана.

# 254
Дъщерята яде пюрето така
Купих си мъжко долно, защото е по дълбоко и дълго. Доволна съм.
Взех и някакви други дреболии...и получих ягода.

Общи условия

Активация на акаунт