Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 872
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Младост
Не е от постоянния, ако има някъде изостанал само.

# 631
До скоро гледах изостанал черен и "червен"/керемидено, избеляло/ в Овча купел и дори се чудех що не го намалят?

# 632
  • Русе
И аз ги чакам да видя как са тези чугунени съдове. Дали са пускани друг път и как са като качество!?
Имам тиган, много е хубав, допичам във фурна, а и само във фурната с фолио отгоре понякога пека по-голямо парче месо със зеленчуци. само дето мнооого тежи. Откачат ми се ръцете докато го измия, а пише да не се слага в съдомиялна.

# 633
Момичета, знаете ли дали в момента в лидл предлагат фондан? Аз мисля, че не е от постоянния асортимент...,но ако някой знае да се включи. Благодаря!
Не е постоянно в асортимента, пускат го по Коледа и Великден... Ако някъде се намери по това време, ще останал от доста стара акция...

# 634
  • София
За пореден път изказвам разочарование от бакпулвера на Лидл (по 10 бр. в опаковка). Откакто се помня правя кекс, който винаги става сполучлив, е, с лидълския бакпулвер не бухва добре и после кексът мирише на сода за хляб. Преди продавха пакетчета на бройка, беше много хубав.
И ванилената им захар не струва.

# 635
Аз и от двете съм доволна

# 636
За пореден път изказвам разочарование от бакпулвера на Лидл (по 10 бр. в опаковка). Откакто се помня правя кекс, който винаги става сполучлив, е, с лидълския бакпулвер не бухва добре и после кексът мирише на сода за хляб. Преди продавха пакетчета на бройка, беше много хубав.
За това ли са ми содени и гадни кексчетата. Аз вече загубих вяра в себе си, мислех, че нещо аз бъркам Grinning От доста време купувам от него и последната опаковка ми прави впечатление, че има такъв ефект, но не знам кога е купувана.

# 637

Аз проблем с бакпулвера им нямам. Даже ми е много удобен защото е 15г,а не като на другите производители - 10г

# 638
Зелените маслини с аншоа са ми любими
И на мен ми бяха, докато тук някой не писа, че съдържат мононатриев глутамат ... спрях да ги купувам.
Върнали са ми хрупкавия хляб със сусам (тип сухар), благодаря!
Другата седмица, ако остане някой лев може да взема един чугунен тиган.

Ужас !!! Благодаря ти ,че ми каза понеже често присъстваха в менюто ни

# 639

Аз проблем с бакпулвера им нямам. Даже ми е много удобен защото е 15г,а не като на другите производители - 10г
По-големият грамаж не е ли да сметка на разни пълнители?

# 640
Скрит текст:
Зелените маслини с аншоа са ми любими
Скрит текст:
И на мен ми бяха, докато тук някой не писа, че съдържат мононатриев глутамат ... спрях да ги купувам.
Върнали са ми хрупкавия хляб със сусам (тип сухар), благодаря!
Другата седмица, ако остане някой лев може да взема един чугунен тиган.

Скрит текст:
Ужас !!! Благодаря ти ,че ми каза понеже често присъстваха в менюто ни
Защо трябва някой да Ви казва, Вие не си ли четете съдържанието? Нещата, които имат хубав състав, са много малко.

За тиган съм първа, може и от двата вида да си взема, и тенджера искам, ама миналата година си купих много други, пък после, ако ми останат пари може и да готвя в тях Grinning.

Бях забравила, че кашкавал Ведраре е намален, подсещайте, купувате си и си мълчите.

# 641
  • София-Младост
Виновна съм, не го бях прочела, не предполагах, че и в маслини го слагат.

Защо трябва да ви подсещат за кашкавала, вие брошурата не си ли я четете? 🤔

# 642
Чета, ама забравям. Ако някой се беше похвалил, щях да се подсетя, добре че минах покрай него.

# 643

По-големият грамаж не е ли да сметка на разни пълнители?
Нямам представа, но ... за дане бухва и да се усеща содата може би киселината е малко (и содата не е угасена). Аз винаги добавям малко сок от лимон, защото киселите ни млека не са достатъчно кисели. Simple Smile

# 644
За rovaru не знам, но аз съм човек, който чете съдържанието на абсолютно всеки продукт, който купува. Близко до ума е, че не се налага да се чете всеки път един и същи продукт, а само ако ще включвам нещо ново към покупките. И не защото имам излишно време, а защото нямам излишно здраве. Нито бих изложила на непреценен риск близките ми, предвид познанието ми за храните и силата, която имат.

Общи условия

Активация на акаунт