Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 918
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 750
  • shumen
Аз яке взех миналата година и бях доволна.

# 751
Взех чугуна с капак,големият,че му е чудна цената .....Търся отзиви за уреда за къдрици от миналите седмици 🙄

# 752
Днес добре се позабавлявах в Лидл. Мъжете минаваха покрай чугунените тигани, повдигаха ги и коментираха, че това е много тежко и не става, а жените с една ръка мятаха кутиите в количката без много да умуват и продължаваха нататък.

Не знаех, че отделението за използвани ръкавици при печивата трябва да се отваря с крак 🙄, онемях пред демонстрацията на една госпожа.

Чакам есенните лидлски пижамки, обаче май няма да се харесаме с десените. ☹

# 753

Някой с мнение за тези кани?
Като пише че е метално дъното...самите стени на каната дали са метал?

# 754
Ами, сигурно са метал. Стъклените кани изглеждат по друг начин. Аз си взех стъклена от К. Много ми харесва. Същата са я пускали и тук.

# 755
На описанието на каните пише корпус и дъно от неръждаема стомана, би трябвало да са метални.

Якета взех миналата година на себе си и на щерката. Не са кой знае какво, тънички, за есента и ранна пролет стават. Вчера търсих да купя на щерката като мислех, че са от понеделник. В четвъртък ще и' купя. Забравих да погледна термо чорапогащниците (миналата година си купих два, меки, много топлят, много бях доволна).

# 756
Кой питаше за фондан?Има изостанал(както писах по-рано в ОК) и са го намалили, но дали ще върши работа...?
Скрит текст:

# 757
Взех чугуна с капак,големият,че му е чудна цената .....Търся отзиви за уреда за къдрици от миналите седмици 🙄

как са тиганите, че нямах време вчера да мина? нали не са с някакво покритие?

# 758
Емайлиран чугун, не суров, т.е. имат покритие, ако това имаш предвид - тъмен емайл.

# 759
Емайлиран чугун, не суров, т.е. имат покритие, ако това имаш предвид - тъмен емайл.

мда, това имах предвид. не знам....да не се скапе след няколко готвения? предпочитам суров аз.

# 760
Да попитам отново за нощния крем на Cien, има ли доволни? Bowtie

# 761
мда, това имах предвид. не знам....да не се скапе след няколко готвения? предпочитам суров аз.
Или ако го чукнеш тук там Thinking

# 762

как са тиганите, че нямах време вчера да мина? нали не са с някакво покритие?

Взех малката тенджерка. Емайлирана е. Тигана загледах (не грила, а другия) и мисля, че няма покритие.Thinking Точно затова много го мисля от вчера.

# 763
ако няма покритие взимам веднага. соул, сигурна ли си, че имат?

# 764
Имам грил тигана от предишно зареждане, никакви ядове нямам с него. И двата тигана са с покритие тъмен емайл, касеролите бяха преди със светъл, сега не съм ги гледала. Суров чугун е по-труден за поддържане, някои виждат предимство във вкусовите качества на храната в полза на суровия, но аз не мога да си го причиня - да се изпича, за да не залепва, да не се мие с препарат, да се омаслява след ползване и т.н.

Емайлът е с грапавини, сигурно затова някои си мислят, че го няма. Освен че се държат като емайлирани, в книжката към съдовете също си го пише.

Общи условия

Активация на акаунт