Какво правят жените в менопауза когато ... 8

• 131 733
  • 863
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте момичета! В пременопауза съм и с Хашимото. Пия L-Тироксин по 1таблетка на ден и хормонът вече ми е в норма. Цикълът ми прескача на 3 месеца и последно от януари не ми е идвало. Ходила съм на лекар - няма гинекологични проблеми. Но ме мъчи обилно изпотяване през деня и нощта. Винаги съм била слаба, и когато малко напълнеех, с лека диета, веднага влизах в норма. Сега напълнях в областта на пояса и ханша, и колкото и да спазвам диета, не мога да отслабна. Чух хубави отзиви за Клименум и искам да попитам, може ли да се пие с L-Тироксина и как се пие?

# 331
Опитали ли сте с режим без млечни,глутен и сладко?

# 332
Здравейте момичета! В пременопауза съм и с Хашимото. Пия L-Тироксин по 1таблетка на ден и хормонът вече ми е в норма. Цикълът ми прескача на 3 месеца и последно от януари не ми е идвало. Ходила съм на лекар - няма гинекологични проблеми. Но ме мъчи обилно изпотяване през деня и нощта. Винаги съм била слаба, и когато малко напълнеех, с лека диета, веднага влизах в норма. Сега напълнях в областта на пояса и ханша, и колкото и да спазвам диета, не мога да отслабна. Чух хубави отзиви за Клименум и искам да попитам, може ли да се пие с L-Тироксина и как се пие?
В Клименум има соя, което за Хашимото хич не е добре. Гинеколога ми препоръча Ремифемин или Климадинон, но още не съм ги пробвал. Утре съм на мамолог и ще се консултирам с него

# 333
  • Бургас
Соята пречи и на усвояването на Л Тироксина, пише го в листовката.И хормонални с естроген също пречат.

# 334
Привет и от мен . Аз вече май съм за тук,до сега само четях.Стана точно  една година нямам цикъл,с гадни вълни съм от три години. Кошмаааар,кошмаааар са направо .Не пия нищо з атях, не ми се иска сякаш,но ако и това лято се чувствам както миналото,ще търся нещо. С Хашимото съм от около осем години,за килограми няма да говоря,там борбата е безмилостна и сякаш в полза на тях .

# 335
  • Linz
Тия вълни и мен взеха да ме тормозят, особено нощем. Будя се много често и се завивам и отвивам непрекъснато. Тоя месец ми дойде цикъла и бяха спряли за 2-3 седмици, но се завърнаха с пълна сила. Отврат са!

# 336
  • оттам, откъдето започва България
Да, факт, но идва и този момент: който е спал - спал. И наистина нощите са дълги, а няма качествен сън.
Сега сме на принципа отвори - затвори, отвивам - завивам, топло - студено, спокойна - нервна.
Май четвърта година съм така. Simple Smile

# 337
Тия вълни и мен взеха да ме тормозят, особено нощем. Будя се много често и се завивам и отвивам непрекъснато. Тоя месец ми дойде цикъла и бяха спряли за 2-3 седмици, но се завърнаха с пълна сила. Отврат са!

Здравей, колко време нямаше цикъл?  Заради това са ти спряли симптомите на менопзузата.

# 338
На мен ми спряха вълните, когато ми спря цикъла окончателно. Щом още ви идва от време на време, нормално е да ги има. Спокойно!

# 339
Аз съм без цикъл  от точно една година,а с вълни от три.И се чудя до кога ли ще ме мъчат?

# 340
  • оттам, откъдето започва България
При всеки е различно. Както казах, аз 3-4 години съм без цикъл, но вълните си ги имам. (само понякога затихват Simple Smile)

# 341
  • София
Лекарите казват, че вълните може да траят до 10 години.

# 342
  • София
Лекарите казват, че вълните може да траят до 10 години.
сигурно може и повече.
помня как ми беше странна баба ми, посред лято с вълнено елече.

# 343
  • София
Бамби, с вълните  е наопаци: жега и препотяване в студеното. Нощно време е отврат: хем ти се спи, хем ти е горещо и си залян от вода (аз се потя чак на сгъвката на коленете отзад!), хем пък ти е студено. Ни тъй, ни иначе. Откак съм на ХЗТ е рахат:  много рядко вълни сутрин - примерно веднъж на две седмици, и екстрасистолите спряха.

# 344
Бамби, с вълните  е наопаци: жега и препотяване в студеното. Нощно време е отврат: хем ти се спи, хем ти е горещо и си залян от вода (аз се потя чак на сгъвката на коленете отзад!), хем пък ти е студено. Ни тъй, ни иначе. Откак съм на ХЗТ е рахат:  много рядко вълни сутрин - примерно веднъж на две седмици, и екстрасистолите спряха.

Какво ти изписаха?

Общи условия

Активация на акаунт