ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 8

• 27 750
  • 796
  •   1
Отговори
# 750
И на мен ми се запушва носа. Багажа за болницата е почти готов.

Да питам пие ли ви се вода? Имам предвид много. Колкото повече напредва бременността, толкова повече пия. Нощем почти литър. В началните месеци се насилвах да пия, сега и гърлото ми съхне от жажда. Днес ги засякоха към 4 литра. А нощта едва сега започва(поне при мен, де)

# 751

Да питам пие ли ви се вода? Имам предвид много. Колкото повече напредва бременността, толкова повече пия. Нощем почти литър. В началните месеци се насилвах да пия, сега и гърлото ми съхне от жажда. Днес ги засякоха към 4 литра. А нощта едва сега започва(поне при мен, де)

И аз пия много вода още от началото на бременноста . Постоянно съм жадна.

# 752
  • Пловдив

Някоя по-опитна мама може ли да каже горе-долу колко време се използва този размер 56? Предполагам, че около месец-два.

В началото наддават с килце на месец . Нашите дрехи ги сменяхме на около 2 седмици. Особено първите. 2 месеца абсурд. Най мнг ако са му леко хлабави да издържи месец с тях
 62 като размер бързо се стига

# 753

Определено пия повече вода и съм жадна , както казваш ти и гърлото ми съхне . Вече всичкият дискомфорт се оповава на  “ от бременноста е “ 😀

# 754
  • not found
Споделям ви неволите момичета и аз съм все със запушен нос,хъркам ужасно много ,чак сама се будя .Иначе корема ми е доста ниско ,чака си детето времето ,с баткото ми беше висок почти до края,сещам се с него как не можех да ям,сега за щастие подобни неволи нямам Blush
Нашият татко няма да присъства на раждането , то на ме не ми се иска да съм там камо ли и него да замъкна Joy
Дрешки купих,но май ще му е студено с тях ,само бодита с дълъг ръкав ... Някоя жилетка ще му търся може би ,не знам ще видим.
Вода пиех особено в жегите адски много,сега се поспрвх малко .
Аз имам следния проблем -явно ми се събират границите на кръвното и не мога да ходя Flushed онзи ден опитах да напазаря,но по пътя на 2 пъти щях да пфипадна ,получавам едно умаляване на мускулите и ми причернява ,веднага трябва да седна ,не съм била гладна,не съм била жадна ,точно 20-30мин по-рано хапнах.На вас получава ли ви се така?
Днес съм на лекар ще видим бебето колко е голямо Blush

# 755
Аз от самото начало пия по 4-4.5л вода на ден Simple Smile и сега все още си е така

# 756
Мерси за успокоението, момичета. Хубаво е да се хидратираме, просто аз дето 2 чаши на ден му стигаха сега направо ...
И на мен ми прималява на краката. Според мен е от тежестта . Направо имам чувство пе мозъка ми дава сигнал за движение, а те милите не мърдат. 😣

Не остана много. Направо не мога да повярвам.

# 757
И аз пия много вода, пия и съм жадна. Чудех се да не ми се е появил някакъв проблем, но явно е нормално.

# 758
После защо сме подути... Хахахха то 5 литра не са малко. Ръцете ми са станали като мечи лапи 😁

# 759
Момичета, а как сте със сладкото? В последните седмици ми се яде само сладко, шоколад предимно и шоколадови бисквитки 😬 до 9 месец почти нищо шоколадово или купено не бях яла ама сега ужас.

# 760
  • Пловдив
Споделям ви неволите момичета и аз съм все със запушен нос,хъркам ужасно много ,чак сама се будя .Иначе корема ми е доста ниско ,чака си детето времето ,с баткото ми беше висок почти до края,сещам се с него как не можех да ям,сега за щастие подобни неволи нямам Blush
Нашият татко няма да присъства на раждането , то на ме не ми се иска да съм там камо ли и него да замъкна Joy
Дрешки купих,но май ще му е студено с тях ,само бодита с дълъг ръкав ... Някоя жилетка ще му търся може би ,не знам ще видим.
Вода пиех особено в жегите адски много,сега се поспрвх малко .
Аз имам следния проблем -явно ми се събират границите на кръвното и не мога да ходя Flushed онзи ден опитах да напазаря,но по пътя на 2 пъти щях да пфипадна ,получавам едно умаляване на мускулите и ми причернява ,веднага трябва да седна ,не съм била гладна,не съм била жадна ,точно 20-30мин по-рано хапнах.На вас получава ли ви се така?
Днес съм на лекар ще видим бебето колко е голямо Blush
Аз съм царицата на ниското кръвно. Оплаквах се до предния месец от такова. 1 път в болница бях този път дори. Предната бременност 7 припадания реални с губене на съзнание имах. Чудо..
И сега ще ти кажа...точно това , че си се наяла и напила и излизаш някъде не трябва да се прави. Особено 20 30 мин! Когато си с ниско кръвно и пиеш вода или хапнеш, става още по- зле положението. Правилното сутрин е един айран със сол, разходка, хапваш си после и 1 час си лежиш на дивана. С това ядене как съм се докарвала яко...една купа спагети и отивам на разходка. Мигновено на земята. Добре, че си се овладяла. Не е приятно, но не е страшно за бебето. Просто кръвта се заема с обработката на друго (храна) в случая и губиш кръвно.
Пробвай дали ще сработи с айрана. Винаги в чантата и едно бонбонче. И термална вода малко шише си имам аз да си пръсна ако ми причернее. Но в никакъв слечай гола вода не пия ако ми пада точно сега кръвното. Сладникава или солена напитка да.

# 761
  • not found
Мерси за информацията ,аз също съм с ниско кръвно ,но досега не съм имала подобни случаи ,даже с предната бременност съм стигала до 80/55 ,ако не се пише така ще ме прощавате HugЗа сладкото ще трябва да си взема нещо сладичко ,че нямам подобен навик .Колко ти е ниско кръвното Джозефин ?На мен все ми казват ,че за жена ми е нормално ниско 90/60 .

# 762
Момичета, а как сте със сладкото? В последните седмици ми се яде само сладко, шоколад предимно и шоколадови бисквитки 😬 до 9 месец почти нищо шоколадово или купено не бях яла ама сега ужас.

На мен през цялата бременност ми се яде много сладко, но сега към края още повече, а по принцип обичам повече соленко ама уви сега наблягам на шоколад и торти Grinning неща които ядях веднъж годишно сега си наваксах яко Grinning

# 763
  • Наблизо
Таня,от бабините деветини знам,че като ти се яде повече сладко чакаш момиченце.Така ли е?
Не че вярвам в тези неща,но като са сладки суеверия нямам нищо против хаха Simple Smile Аз съм с момче и нямам толкова голямо желание за сладко.

# 764
BeautifulM Позна, момиченце чакам Grinning в началото всички, които ме познаваха казваха че ще е момиче заради сладкото

Общи условия

Активация на акаунт