Азиатска козметика и грим 12

• 34 362
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Права си Θεοδώρα, извинявам се. Редактирах Simple Smile

# 571
Hris4o, Lador аз споменах. Имам арганово олио, което оставих за по-нататък, fill up, който имах идея с боята за коса да смесвам и кератиново лепило. Последните две вече ги пробвах от мерак. Добре са сякаш. Косата ми е доста мека с тях. Реално както вече споменах косата ми е в отлично състояние вече и нямам за поправка нещо. Имам си здравина, блясък и мекота. Но наистина сякаш с Ладора е една идея по-мекичка. Умишлено не ползвах други продукти. Тези дни ще се боядисвам и ще добавя fill up към боята, и след това ще ви пиша как е минало.
Самооценка към момента ми е: коса-10 от 10 Stuck Out Tongue Winking Eye и кожа-7 от 10, защото имам две малки пъпчици отстрани на брадичката.

Редактирам се леко, че ги писах набързо и сега като си чета мнението е леко арогантно. Grinning Боря все още едно пигментно петно на челото (от година и половина), което за кратко време избледня, но не иска и не иска да изчезне.. Почти само аз си го виждам сега де. Но неистово ме дразни

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:19 от MaNishma🌸

# 572
MaNishmaq, браво хубаво е човек да се чуства добре в кожата си и да си харесва резултатите.

Ох тази японка, има фотошоп, но е чудна
Скрит текст:

Да си лекувам главоболието си нямах работа да отворя сайт и на какво изкушение попаднах, , опаковчица си харесах, крем за ръце.

# 573
Можете ли да ми препоръчате къшън с добро покритие? Притеснява ме, че повечето фон дьо тени и подобни имат розов оттенък, а аз съм с жълт. Разглеждах различни марки къшъни и не знам как ще избирам цвят... Благодаря предварително!

# 574
Hris40, може ли линк към терапията на Ладор,  пропуснала съм я
Ето я vivinka http://jolse.com/product/lador-perfect-hair-fill-up-10ea/21104/? … p;display_group=1
И аз като MaNishma съм доволна от продукта и косата ми е мека и подредена, с тази разлика, че нейната е 10 от 10. Моята е тънка и естесвено руса, боядисвам я в корените и се опитвам само да я "измивам" с боя по дължините, но все пак е суха.
Активините/добри съставки са протеини: Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed silk, Hydrolyzed Collagen.
За тази цена, според мен определено си заслужва, ще видим дали дългосрочно ще видя някаква разлика.

# 575
Можете ли да ми препоръчате къшън с добро покритие? Притеснява ме, че повечето фон дьо тени и подобни имат розов оттенък, а аз съм с жълт. Разглеждах различни марки къшъни и не знам как ще избирам цвят... Благодаря предварително!

rgold бих ти препоръчала [HERA] BLACK CUSHION    Има много добра покривност и богата гама от цветове, аз ползвам №21 цвят Vanilla и не розовее, аз също не харесвам розов оттенък, хубавото е, че тук са обозначени цветовете, които розовеят.

Друг къшан, който харесвам повече е SUM37 Water-full CC Cushion Perfect Finish, цвят №1, със сигурност не розовее, леко към средно покритие, не се окислява даже и да не сложиш база преди това. Има само два цветови варианта, но цветовете са по-универсални. За номер 2 не зная дали има розов оттенък. Чакам другата седмица да ми пристигне OHUI Ultimate Cover Cushion Moisture и тогава ще мога да споделя отзиви за него. Мисля, че ще е доста покривен, дано само № 1 да ми пасне като цвят.

blixa, много ти благодаря за препоръките за базата на Labiotte. Flowers Hibiscus Снощи направих ревизия на базите, които имам и се оказа, че са повече от 6 и за съжаление слагам базата на Labiotte в уиш листата ми и като понамалеят моите ще я взема.

# 576

rgold бих ти препоръчала [HERA] BLACK CUSHION   Има много добра покривност и богата гама от цветове, аз ползвам №21 цвят Vanilla и не розовее, аз също не харесвам розов оттенък, хубавото е, че тук са обозначени цветовете, които розовеят.

Друг къшан, който харесвам повече е SUM37 Water-full CC Cushion Perfect Finish, цвят №1, със сигурност не розовее, леко към средно покритие, не се окислява даже и да не сложиш база преди това. Има само два цветови варианта, но цветовете са по-универсални. За номер 2 не зная дали има розов оттенък. Чакам другата седмица да ми пристигне OHUI Ultimate Cover Cushion Moisture и тогава ще мога да споделя отзиви за него. Мисля, че ще е доста покривен, дано само № 1 да ми пасне като цвят.

Necha благодаря ти много за информацията. Видях, че на Hera e доста предпочитан. Сега използвам на Миша ББ крема, но ми се искаше да го сменя, а и никога не съм ползвала къшън до сега, дори не знам разликата Joy

# 577
Днес дойде скрапа на neogen.
Веднага го тествах. Уникален свеж аромат на лимон и мед, плъзга се по кожата нежно без да я наранява като другите скрап продукти, които съм ползвала до момента, буквално се разтапя, а аромата е уникаалееен.
В кутията има много малка но удобна шпатолка.
На пръв поглед количеството ще ви се види малко, но реално не е така,защото ви трябва минимално количество за цялото лице и шия.
Ето и снимки.

# 578
Момичета благодаря ви пак за отговорите.пробвах пандата на Тони моли .не ми хареса въобще,много бързо трябва да се разнесе и след минута просто ми пресуши лицето,а аз съм с комбинирана към мазна кожа.като хартия си чувствах кожата,толкова суха

# 579
Радост вкъщи, пристигна ми Neogen микро есенцията.  Голям лукс, тежка стъклена бутилка, нямам търпение довечера да се запознаем. Доста гъстичка изглежда.

# 580
Има hidden sale на Real Barrier. Видях го днес и пише че важи до 1ви октомври, което не знам какво е спрямо тяхната времева зона.

Ето линк - https://jolse.com/project/hidden-sale/1408

# 581
Giorgia78, две неща ми хрумнаха докато те четях Bowtie
Първото - има две пандички на тонимоли с почти изцяло идентични опаковки, но едната е крем за лице, а другата - за ръце. Сигурна ли си, че твоята не е всъщност тази за ръце?
Второто - може да опиташ първо добре да хидратираш кожата отдолу с друг крем и тогава чак да нанесеш пандата. Не знам каква ти е слънцезащитата, но ако е с физични филтри и изсушаваща анти себум, по-добре пробвай с друга, че много белосване и изсушаване става. 

Hris4o, на прав път си - правиш двойно измиване, редовно се мазотиш и не чакаш чудеса Hands Plus1
А наслагването на продукти става много лесно - като се увлечеш да купуваш каквото ти хване окото и в един момент осъзнаеш, че имаш вече N-брой продукти за една и съща стъпка от рутината, а сроковете им на годност изтичат, започваш панически да напластяваш всичко съвместимо Joy
Другия вариант е ако нетърпеливо отваряш всичко ново, което ти пристига и в един момент се усетиш, че примерно си отворила 5 тонера, а срока им е до 6 месеца след отваряне Rolling Eyes

necha, ако и за теб се окаже удар в десятката, ще съм щастлива Hug

Θεοδώρα, по това описание, страшно ми прилича на https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F302937818653
Миризма, ефект, всичко. Състава не съм сравнявала обаче. 
За първи път като го пробвах, си прежулих кожата. Не обърнах внимание, че е добре да се разреди повечко с вода...

Минах през пощата, най-после ми освободиха и последната (засега) задържана пратка. 41 дни от момента на задържане до получаване No Mouth
Ама не успяха да счупят рекорда на предишната, която вися точно 2 месеца.

# 582
Blixa ,като крем за лице го купих от eBay .сложиш след него слънцезащита Innisfree daily mild 50+и така се търпеше.обаче преди слънцезащитния беше ужас

# 583
  • софия
nacific-phyto-niacin-whitening-tone-up-cream
Има ли опит някой с това? имам есенцията  и тонера, да допълня ли и това?

# 584
Ох, ами така става като следобед пия кафе... после посреднощ седя да отварям пакетчета от пощата и сън не ме лови Flushed
Май ще си откарам така до 5ч. поне на йесстайл фриибито ще видя какво е... щото много ми трябват кламери, а книжарницата под блока ми е далече Joy

Та да си споделя китайската находка от алиекспрес:

https://s.click.aliexpress.com/e/NmTzcaZK

Празна къшън кутийка, която човек може да си напълни с каквото душата му иска. Някои сипват чист фон дьо тен, други го смесват със слънцезащита. Аз пък го взех, за да сложа само слънцезащита за по-удобно подновяване през деня. Това ми е третата такава кутийка, първата я взех от йесстайл и на снимките изглеждаше като тази, но дойде друга - по-грозна и проста. Ядосах се и се гмурнах в Али-то. Втората също беше греда, но третата най-после е каквото трябва. Обаче докато чаках да дойдат и то лятото си мина, а в другите сезони не ми се налага да подновявам защитата.
Не че няма на пазара и готови слънцезащитни къшъни, ама нали трябва всичко да опитам Innocent

И тази красота си взех преди време, но не съм споделяла, защото още не съм я пробвала и нямам истински впечатления. Но така и така съм подхванала темата...

Не знам дали се продава самостоятелно, взех я в хей тоз комплект от Стайлкореън

Много е страшно положението с тия красиви къшъни... събудиха ми колекционерската страст и миналата година се метнах на няколко включително и няколко лимитед едишън. Едвам се озаптих, ама сега пак ме тегли към една, от която си знам, че ще лъщя като тиган на месечина, ама опаковката влече неудържимо свраката в мен Joy

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F202747537442

По-нататък ще седна да изровя красотите, които си купих, че трябва да се споделят Wink

Общи условия

Активация на акаунт