Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 361
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Поръчай, поръчай, не се знае какво може да стане. Моят допълнителен комплект най-много зестра за детето да отиде.
С универсалната кърпа батериите, плочките и мивката светват.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 18:19 от zvаnchе

# 331
Звънче  Heart Eyes, вече процент трябва да ти наплатят! Hug
Миналата година ги открих на Дондуков, но щяха да се местят и сега не знам къде имат магазин. Скъпи ми се видяха, а и нямаха почти нищо налично

# 332
  • софия
JoyJoyJoy
Нали, ама не го правят, а и не съм единствената впечатлена. От кога ги хваля. Покрай парцалите накупувах и сума ти купи, купички, шишета.
Имат офис на Солунска до Витошка, но не знам дали може да купиш от там нещо. МЛМ са.
Смятам, че високата цена се изплаща, а и не се притеснявам дали имам препарат. Поддържам само шише с вжда с пулверизатор.

# 333
Можете ли да дадете линк за читов търговец в олх или кэде вэв Варна ги има тия кърпи?

# 334
Можете ли да дадете линк за читов търговец в олх или кэде вэв Варна ги има тия кърпи?
Аз се поръчах едната кърпа от ОЛХ, но цената се вдигна с доставката. Втората я поръчах от една мацка, намерих я в местна група от ФБ. Попитай все някой ще се обади.

# 335
Хубави са кърпите, но за прозорци съветвам една хубава гума за обиране на водата и не се занимавайте с глупости. От опит го казвам.   

# 336
Хубави са кърпите, но за прозорци съветвам една хубава гума за обиране на водата и не се занимавайте с глупости. От опит го казвам.   
Напълно съм съгласна с мнението ти.

# 337
Използам течен препарат за пране "Сенсимо" за цветно пране и  по принцип прахове подходящи за по-чувствителна кожа - бебешки, сензитивни.

Бих искала да ми препоръчате ефективен препарат, с който предварително да обработя по-замърсените части на дрехите - ръкави, яки и т.н. Зимното ми яке е светло-жълто и се налага често да го пера. А по ръкавите, и особено по яката се омазнява и потъмнява много бързо.

Досега съм ползвала със сравнително добър успех обезмаслител, а също и различни сапуни за петна (д-р Бекман). Понякога натърквам предварително по-замърсените части със самия перилен препарат.

# 338
За такива петна ползвам Тест гел. Намазвам, престоява и пускам в пералнята. Досега не съм имала пропуски.

# 339
  • оттам, откъдето започва България
simpatikonia, правилно постъпваш, като обработваш предварително по-замърсените места с препарата. Аз също ползвам Сенсимо и постъпвам по същия начин, когато има видимо замърсени места по дрехите.

Грийни също е дала добър съвет. Винаги имам тест гел у дома и го ползвам за много замърсени съдове и петна по дрехите.

# 340
Сигурно не ви отварям очите, но напомням за Спота на Перилис. За мен това е препарата, който никога не ме е предавал а цената е без никаква конкуренция.

Дайте отзив за сполучливо перо за обиране на прозорци, моля. Simple Smile

# 341
  • София
Икеа -2.90лв. По профи - 12-25 лв от сайтовете за професионално оборудване за почистване

# 342
От сайтовете за професионално почистване. Там също има и почистващи препарати за стъкла, които са изключително икономични.

# 343
Аз имам перо на Лайфхейт, бях си го купила от Метро преди години, заедно с телескопична дръжка. Доволна съм.

https://www.emag.bg/ured-za-pochistvane-na-prozorci-leifheit-pow … TBTLBBM/?ref=grap

# 344
И това го имам, но го ползвам за обиране на водата в банята, с по-твърда гума е. Вчера му я смених със силиконова /имах резервна, купена пак от сайтовете за професионално почистване/ и мога да го ползвам и за прозорци.

Общи условия

Активация на акаунт