Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 12

• 87 361
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Има един препарат на Фрош с оцет. Мирише много гадно, но чисти много добре. Също и оранжевият Силит Бенг за мен е много добър.

http://mehurcho.com/Frosch-universal-anticalc-vinegar-1l
А за мен не е. И скоро писах за това. Явно водата ви не е много варовита, щом и от Фрош с оцет сте доволна. В Русе водата е много твърда и ако искам да няма следи от варовика - цитираните препарати не ми вършат работа.

# 316
Всеки преценява за себе си. На мен тези препарати ми вършат работа.

# 317
  • Русе
Всеки преценява за себе си. На мен тези препарати ми вършат работа.
Ами, дамата писа, че водата им е много твърда. За това си дадох мнението, щото съм на нейното дередже.

# 318
Благодаря ви, че се включихте. Досега съм чистила с масовите препарати, без много, много да се замислям, тъй като всичко беше от епохата на комунизма. Сега подменихме изцяло обзавеждането и често ще имам нужда от съвети.
Вики, какви препарати ползваш ти?
Ms. Gorgeous може ли повече инфо? За какво замърсяване са подходящи тези кърпи и как се почистват самите те? В магазинната мрежа ли ги има или се поръчват от някой сайт?

# 319
  • софия
Да се похваля, като крайна ненормалница - досега чистих прах и мих прозорци с кърпи на Тапъруеър. Къде съм бляла, къде....
Joy
Купила съм комплект за всеки случай, ако нещо стане и спрат да ги продават/произвеждат.

# 320
  • София
Дайте линк, че в страницата им не можах да се оправя. В някакви каталози само купи и тенджери намерих.

# 321
И аз не намерих читав  сайт с всички продукти, само промоциите, другото е.... неясно.
Но видях , че са на Солунска и тези дни ще припна кат коза натам.

# 322
  • София
Продуктите на Tupperware се предлагат само от дистрибутори, нямат магазин на Солунска.Аз също ползвам кърпите за прозорци и  за прах и съм много доволна. Ето тук -  https://tupperware.ipapercms.dk/Tupperware/CEE/BG/aw19-bgr-bg-hr-web/?page=50.

# 323
  • На брега на реката
Има ги в OLХ-а. Аз лично, от там си ги взех и наистина съм много доволна от тях.

# 324
А с какво превъзхождат останалите подобни кърпи? Имам поне 20 различни кърпи, като се почне от една от ВС Телешоп, която струваше космическа сума навремето, мина през Виледа и още един вид, който ми харесва и се стигне до по-простите кърпички. Забелязвам, че мине се не мине време, изскачат някакви чудодейни продукти (пример Цептер, ренде Бьорнер и т. н.), след време разбираме, че не са толкова чудодейни, а вече следващите чудеса са на ход.

# 325
  • софия
Не знам с какво превъзхождат останалите, защото нямам останалите. С кърпите на Тъпъуеър чистя само с вода и светва. Другите не знам какви са. Около 2 г. мислих дали си заслужава да дам около 20 лв. за парцал. Съжалявам, че не ги дадох по-рано.

# 326
  • София
На същото мнение съм.Изработени са от специални влакна по нова технология.Струват си всяка стотинка,особено кърпата за прозорци,няма препарати, само вода и блестят.

# 327
  • Козлодуй
Не знам с какво превъзхождат останалите, защото нямам останалите. С кърпите на Тъпъуеър чистя само с вода и светва. Другите не знам какви са. Около 2 г. мислих дали си заслужава да дам около 20 лв. за парцал. Съжалявам, че не ги дадох по-рано.
И къде се продават? Потърсих в Интернет но само в OLX откривам Simple Smile

# 328
  • софия
Представител на фирмата или в olx.

# 329
  • София
Аз отидох да пия вино, пък се озовах на такова парти.
Кърпата за прах е една дебела и мека, няма разпрашаване, когато минаваш с нея, не оставят даруги, обира всичко, като магнит е.
Имам вякакви кърпи, включая и на Цептер универсалната от време оно, то тези на Тапъруеър са жестоки.
Мен ми досвидя и с приятелка разделихме по една (две са в пакет), но ще си поръчам още.

Общи условия

Активация на акаунт